Cześć,
jestem Oskar i gram PLO10. W samym PLO zagrałem bardzo mało rąk, przez moje olewatorskie podejście. Teraz ma się to zmienić.
Room: pokerheaven
Roll: 780 euro
tracker: PT4
godzin do wykorzystania z variatem = jeszcze chyba 7 (3 się odbyły)
Blogów i odmian próbowałem już 10ciu, ale, jak to powiedział Raskolnikov, Kliczko podnosi się raz więcej niż przegrani.
Nie będzie o dupach, szybkich autach ani rulonach pieniędzy - żadnego z tych nie ma w moim życiu
Życia socjalnego też brak.
Na chwilę obecną zarabiam w Anglii i żyję bardzo oszczędnie, jestem gotów wszystkie pieniądze poświęcać na coachingi, materiały pokerowe i samorozwój.
Fakt jest taki, że nie chcę, by moje życie wyglądało tak, jak wygląda życie mojego otoczenia, zmian próbuję dokonać od roku i jak na razie tylko wąsy mi urosły.
Plany noworoczne na NIE (od dłuższego czasu to wprowadzam, więc to nie wielkie radyklane zmiany, nie powinno być trudno)
1. Zero seriali, miodowych lat, portali typu demoty, komixxy, realmadrid itp. W ogóle zero portali internetowych.
2. Facebook i gmail nie więcej niż raz w tygodniu przez godzinę.
3. Nie rozmawiam z ludźmi o polityce.
4. Nie jem ani nie piję niczego, co zawiera w sobie cukier, bez żadnych wyjątków.
5. Nie krytykuję innych, ograniczam się do "ja postąpiłbym inaczej".
6. Nie udowadniam innym swoich racji, nie wykłócam się.
7. Nie oglądam meczów innych niż pojedynki gigantów LM i La Liga.
8. Oglądam max. jeden film w tygodniu.
9. Nie oglądam tv (dla formalności piszę, już się odzwyczaiłem z rok temu).
10. Nie przezywam innych, szczególnie przeciwników w myślach. Jak mam ochotę, mówię coś idiotycznego, by zacząć się śmiać - typu "a to nicpoń, a to łotr" ![]()
11. Nie mówię o sobie nic złego, staram się skupiać na swoich zaletach i je rozwijać.
12. Raz w miesiącu pobieram muzykę, by nie wchodzić na yt.
Cele na tak (też brak radykalnych przeskoków, spokojne dodawanie):
Kalistenika
Przez pierwsze 8 tygodni:
- biegam 3x w tyg po 30min,
- wykonuję plan Armstronga w podciąganiu się na drążku,
- codziennie noszę prostotrzymacz przez 2h,
- codziennie piję sok z co najmniej 1 cytryny i 15 łyżek oliwy,
Po 8 tygodniach będę coś dodawał, prawdopodobnie rozciąganie i ABS workout.
1. W każdy dzień pracujący (pracuję 4x4), wracam do domu ok. 18.30, więc mogę grać wtedy 2h - od 19 do 21.00.
Chcę w końcu ograniczyć sen do 6h, w dni pracujące od 22 do 4 oraz w dni niepracujące od 1 do 7.
2. W dzień niepracujący:
Ciężko mi wymyślać sobie plan, bo wiele razy już to robiłem i nie mogłem się jego trzymać :/ Jednak początkowe, luźne założenie, że chcę zagrać pięć sesji po godzinę każda, obejrzeć jeden film szkoleniowy i przeanalizować 20 rąk brzmi sensownie.
W tym tygodniu czeka mnie przeprowadzka, więc nadal będzie to trochę w rozsypce, ale stopniowo wejdę w rytm.
3. Codziennie przed snem zapiszę sobie plan dnia. Nawet, jeżeli go nie zrealizuję, chcę to robić codziennie przez cały rok.
Docelowo chciałbym grać PLO HU od stawek 0.25/50.
To chyba tyle, życzcie mi powodzenia.
Pzdr ♠_thumbsup: