Siema!
ehh i jak tu zaczac.... No dobra, moze jak kazdy. Jestem Piotr mam 23 lata.
W pokera gralem juz kilka lat temu, zaraził mnie tym Pyszu, ale zawsze zle podchodzilem do gry i nauki pokera. Przychodzilem do niego on lupal kilkanascie stolow na raz siedzial klikal i zarabial kupe siana. Pomyslalem hmmm jakie to proste, zalozylem konto dostalem hajs i tez stwierdzilem ze sobie poklikam. Tak poklikalem ze wszystko przegralem, ale Pokerstrategy dalo mi druga szanse i dostalem drugi kapital, stwierdzilem ze troche sie poucze i juz bede mogl robic hajs, bylo lepiej, ale FTP padlo a razem z nim moja motywacja do pokera. Co mnie skłoniło do powrotu do Pokera? Heh polamana noga.
Tydzien temu polamalem noge no i pomyslalem co ja bede robil poltorej miesiaca w domu, jakos trzeba ten czas spozytkowac. Padło na pokera o ktorym myslalem juz od jakiegos czasu. Wplacilem hajs no i gramy. A po co mi blog? Po to zeby wytrwac w tym i stad nazwa bloga. Motywator. Po to mi ten blog zeby mnie motywowal, a jak jeszcze tu ktos wejdzie i doda cos od siebie to juz w ogole bedzie super.
Zmotywowal mnie tez Variat, ktorego pare lat temu poznalem nei wiedzac ze gra w pokera. Ale co go spotykalem to sie wkurwial na pokera, mowi a znowu przegralem a znowu downswing. Nie poddawal sie i teraz jest trenerem na Pokerstrategy i gra dosc wysoko. Mozna?!! Mozna...
Wiec ciśniemy. Padło tym razem na SNG, wczesniej gralem STT, pozniej cashowki, a teraz SNG 45 os. Roll pozwala mi na granie 0.25 $
Co bedzie na blogu?
Plany, cos tam z mojego zycia, jakies akcje ze stolow i wszystko to co mi sie urodzi w glowie.
ROLL: 25.25 $