Czolem!
Jakis czas temu probowalem zalozyc bloga, ale niestety srednio mi to wychodzilo. Troche czasu minelo, jako ze zaczalem studia postanowilem zaczac grac casha, bo to korzystne czasowo jest. Od czasu ostatniego bloga troche sie pozmienialo, pod wzgledem pokerowym jak i pod katem postrzegania swiata.
Postaram sie aby blog nie byl tylko wrzucaniem podsumowan sesji, probujac sie uspolecznic, bede skrobal co nieco o zyciu prywatnym (w koncu po to sa blogi). Mam nadzieje ze blok bedzie w miare interesujacy ;).
Krotko o sobie:
Jestem Marcin, w tym roku zaczalem studia informatyczne i aktualnie mam sesje. Jakis czas termu rozstalem sie z kobieta, po prawie 3 latach zwiazku. Szkoda ze tyle czasu trzeba bylo stracic, aby sie dowiedziec ze to nie jest ta jedyna, no ale coz zrobic. Mniej wiecej od pazdziernika staram sie patrzec duzo bardziej optymistycznie na swiat, ale nie jest to takie proste, szczegolnie jesli w przeszlosci bylo sie burakiem-pesymista, ktory mial wyje**** na wszystko ![]()
Pokerowo:
Aktualnie siedze na nl16 SH, gram TAJT AGRSIF BSS. aktualnie po 6k rak jestem b/e, co wg mnie nie jest takie zle, jak na to ze gram ten limit od niedawna, a moja pierwsza sesja to bylo -4bi.
Postaram sie wrzucac jakies ciekawsze rece.
Pierwsze co zrobie to zaczne narzekac na Ikcero, ze Time Bankuje moje raisy do 18;15 i potem sa prawie 10minutowe opoznienia (KLIK)
Poza tym Ikcero jest zly i krytykuje to, ze wychodze z moja KOZĄ na spacery po osiedlu ![]()
Skad nazwa bloga? To chyba jasne, dlugie wlosy wystarcza zeby ludzie widzieli we mnie Jezusa