Witam serdecznie,
postanowiłem założyć bloga, tak, żeby w pewnym sensie móc usystematyzować swoją grę. Będzie to pewny dodatkowy model motywacji dla mnie - a z tą miałem do tej pory spore problemy, o czym można przeczytać w temacie gdzie się przedstawiam --- > Witam serdecznie
.
Jak sama nazwa bloga wskazuje - zamierzam w ciągu miesiąca zbudować swój bankroll z gry w freerollach - oraz tego co z ewentualnymi wygranymi w nich zrobię. Z racji zazwyczaj nikłych kwot wygrywanych we Freerollach - nie będzie na początku dużego przestrzegania BM - bo przy wygranej rzędu 0.50$ raczej to i tak nie ma większego sensu. Chyba, że uda się coś shipnąć ♠_biggrin: , wówczas jak najbardziej . Granie we freerollach zamierzam zakończyć 30 kwietnia - wtedy to dokonam pełnego podsumowania z pola bitwy.
Z programów wspomagających obecnie czerpię z darmowego - Free Poker DB. Szału nie robi, ale podstawowe statystyki łącznie z HUDem można uzyskać, a biorąc pod uwagę, że gram z nim dopiero od wczoraj - to jak dla mnie i tak niebo, a ziemia. Gra się zdecydowanie łatwiej mogąc podejrzeć statystyki rywali ze stołu.
Wczoraj był pierwszy dzień mojego festiwalu freerolli - z dwoma małymi sukcesikami, a w zasadzie kamyczkami podłożonymi pod budowę bankrolla.
I tak we freerollu na Betclicu - 3$k - wygrałem 1.5 $
Natomiast w wieczornym Privilegu na P* - 0.85$
Następnie udało się wygrać sng 45os za 0.25 $ , a także podbudować stan bankrolla na cashówkach - tym samym podsumowując:
Stany kont na dzień dzisiejszy :
Betclic - 1.50 $
P* - 8.83$
Mam nadzieję, że uda się trochę to podciągnąć, albo chociaż grać bez większych strat, gdyż na P* brakuje mi 77 VPP - aby otrzymać kolejną część bonusa, czyli 10$.
Obecnie zasiadam do Privilega - jeśli trafi się jakieś ciekawe rozdanie z pewnością wrzucę.