Poniższa oferta została anulowana. Nowa oferta pod tym linkiem.
Spoiler
Wyniki

Oferta

Paczka poniedziałek - piątek, (tak, mam plan pyknąć sesję każdego dnia) u góry znajdują się rodzynki, które gram każdego dnia, więc odnoszą się do wszystkich 5 sesji i są policzone x5. Do Triceratopsa dorzuciłem tylko 2 re-entries na cały tydzień żeby nie zawyżać niepotrzebnie ceny paczki. Więcej turków, mniejsza wariancja, więcej szans na shipando. Akceptuję rezerwacje.
Warunki oferty:
- Sprzedaję do 60% udziałów. Gram w przypadku sprzedania >50% do momentu rozpoczęcia sesji.
- Kasę można wpłacać od razu na:
- PokerStars: madavaster
- FTP: romanoSopranoJeśli ktoś woli Neteller, również jestem otwarty na taką opcję (priv).
- Decyduje kolejność zgłoszeń
- Kasę odsyłam możliwie szybko, gdy tylko na spokojnie sporządzę podsumowanie sesji.
- Pobieram 13% od profitu. 16% w przypadku profitu >10k.
- Niewykorzystane rebuye/re-entry idą do profitu.
- Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie zarejestruję się do danego turnieju (nie chcę grać zbyt wielu turków w jednej chwili), jego BI wraca.
- Minimalna cegła to 1%. Ceny cegiełek poniżej:
100% = $2300
10% = $230
1% = $23
W razie pytań zapraszam na priv lub można się ze mną z łatwością skontaktować na Skype: madavaster1
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Inwestorzy
Zapłacone:
Ja: 40%
manuelos: 2%