Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

,

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
538 Wyświetlenia

Poniższa oferta została anulowana. Nowa oferta pod tym linkiem.

Spoiler

Wyniki

Feedback

Oferta

Paczka poniedziałek - piątek, (tak, mam plan pyknąć sesję każdego dnia) u góry znajdują się rodzynki, które gram każdego dnia, więc odnoszą się do wszystkich 5 sesji i są policzone x5. Do Triceratopsa dorzuciłem tylko 2 re-entries na cały tydzień żeby nie zawyżać niepotrzebnie ceny paczki. Więcej turków, mniejsza wariancja, więcej szans na shipando. Akceptuję rezerwacje.

Warunki oferty:

1. Sprzedaję do 60% udziałów. Gram w przypadku sprzedania >50% do momentu rozpoczęcia sesji.
  2. Kasę można wpłacać od razu na:
    - PokerStars: madavaster
    - FTP: romanoSoprano

Jeśli ktoś woli Neteller, również jestem otwarty na taką opcję (priv).

3. Decyduje kolejność zgłoszeń
  4. Kasę odsyłam możliwie szybko, gdy tylko na spokojnie sporządzę podsumowanie sesji.
  5. Pobieram 13% od profitu. 16% w przypadku profitu >10k.
  6. Niewykorzystane rebuye/re-entry idą do profitu.
  7. Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie zarejestruję się do danego turnieju (nie chcę grać zbyt wielu turków w jednej chwili), jego BI wraca.
  8. Minimalna cegła to 1%. Ceny cegiełek poniżej:

100% = $2300
10% = $230
1% = $23

W razie pytań zapraszam na priv lub można się ze mną z łatwością skontaktować na Skype: madavaster1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Inwestorzy

Zapłacone:
Ja: 40%
manuelos: 2%

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Up bo oferta trochę wcześnie wystawiłem i zginęła w gąszczu niedzielnych tematów

Btw, jeśli ktoś się obawiał o 10game event, to posiadam certyfikat klikania w niszówki, również w dużych fieldach:

Spoiler

Oczywiście jeśli ktoś ma jakieś konstruktywne propozycje co do schedule to chętnie rozważę.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
kajot205

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wstępnie 5-10%, określę się jutro popołudniu, ew. dziś w nocy i wtedy podeślę kasę

Sprzedaję do 40% udziałów. Gram w przypadku sprzedania >50% do momentu rozpoczęcia sesji.

:f_confused: :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Hehe, poprawione :)

Odpowiedz
Cytat
manuelos

2% poszło, ManuelPL

Odpowiedz
Cytat

Naszła mnie myśl że być może inwestorzy wolą lokować środki krótkoterminowo, o ile oferta nie jest na zasadzie longtermu, dlatego też postanowiłem rozbić ten pakiet na pojedyncze sesje + wzbogaciłem sesję kilkoma rodzynkami.

@Manuelos, wstępnie przealokowuję Twoją inwestycją na nową ofertę (według której masz 5%, i $1 Ci zwracam). Daj znać, jeśli chciałbyś to zmienić.

link do nowej oferty

Odpowiedz
Cytat