Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
hej,

feedback
poszukuje inwestorow do stejkniecia mnie poczatkowo na 50k rak nl200. W pokera gram od paru ladnych lat, tyle ze jakos nigdy nie udzielalem sie w spolecznosci. Ostatnio z przyczyn osobistych musialem wyplacic duza czesc bankrolla, i z tego powodu postanowilem poszukac stakingu. Ze swojej strony moge zapewnic rzetelne podejscie, solidny grind i pozytywna energie ktora mam nadzieje zaowocuje dobrym runem nad ev
Podany wyzej wykres to jakies 80% nl200, cala moja baza od zmiany komputera.
Bankroll jakiego potrzebuje to 50 BI czyli $10 000.
profit splitujemy 50/50, a zeby uatrakcyjnic jakos swoja oferte, postanowilem oddac caly rakeback dla inwestorow (platyna na starsach).
mam nadzieje, ze moj dotychczasowy brak aktywosci was nie zniecheci, zwlaszcza ze kwota jest dosc spora. oczywiscie wysylam na priv skany dowodu itd.
cegielki:
2,5% - $250
10% - $1000
prosze o wplaty najlepiej od razu przy rezerwacji, na nick 'szpice' na ps.
ja - 20%
80% left
pozdro