Głowiłem się chyba przez pare minut jak by tutaj zabajerować na wstępie, czy Joł, czy Yo, czy Hello, or dafuQ?... potem stwierdzilem, że nic nie trzeba wymyślać, bo wstęp już jest napisany, o właśnie... tak poprostu ^^
Prowadziłem już wcześniej bloga, może pare osób będzie mnie kojarzyło: Life's GOOD jak wracam myslami do tamtego okresu, to zdaje Sobie sprawe, że jestem obecnie całkiem innym człowiekiem, aniżeli byłem wtedy - choć napewno są rzeczy które bym z tamtego okresu zostawił i które będe promował do końca swojego życia...

Słowa są zawsze słowami, jednak dopiero jak zaczniemy działać i będziemy się starali by poczuć to, co jest napisane na tych dwóch plakatach, to wtedy dopiero odkryjemy prawdziwą ich moc... wierzcie mi.
Nie wiem jeszcze w jakiej formie będzie ten blog prowadzony, nie jestem specjalnie nastawiony na wyniki pokerowe, nie oczekuje ich - choć wiem, że podsycają one atmosfere na blogu a przy hot runnie znajde miliony odwiedzających :challenge to jednak bardziej od wyników interesuje mnie MindSet. Psychologia to potężna sprawa - wszystko wychodzi z głowy, sposób myślenia, przekonania, filtry, niesamowite, A napewno blog to fajne miejsce na swoje luźne historie czy przemyślenia jakich doświadczyłem czy doświadczam...
Zaczołem ostatnio myśleć nad PLO 180manami, Turbo KO i MTT,kiedy jeszcze regularnie grałem No limit, to 90% mojego profitu było zawsze zjadane przez PLO, mój MindSet i umięjętności (albo ich brak) do gamblowania na starcie skazywały mnie na porażke. Teraz nad tym pracuje, praktycznie większość mojego czasu i uwagi skupiam nad MindSetem aniżeli samej grze. Wiem, że to przyjdzie z czasem...
Zaczołem od wszystkich filmów lechrumskiego z działu psychologia, ogólnie czesto kiedy nawet leże to odpalam jeden z jego filmów, nieraz słuchając go, po pare razy, wykupiłem też dostęp do filmów Mateusza Grzesiaka, człowieka który moim zdaniem ma naprawde trzeźwe spojrzenie na świat, otwiera przed ludźmi niesamowite drogi - no i mam w domu brata który jest zwolennikiem Psychologi, właściwie to on pierwszy zaczoł wychodzić ze schematói ramek które mu nałożyli rodzice / znajomi itp, on mnie zainspirował, a mi nie pozostaje nic innego jak tylko sprawdzać i sprawdzać... ^^
Od paru dni oglądam też Akademie PLO lechrumskiego i destructa, grać jeszcze nie grałem. Zaczynam od jutra z low limitu PLO10? może jak będe popełniał niesamowitą ilość kosztownych błędów zejde na PLO5... zobaczymy, pogram troche, jeżeli mi się nie spodoba, spróboje 180manów / MTT... mam zawsze wybór :nh
Otwierając bloga miło by było odbyć pare/naście/set? dyskusji?, lubie rozmawiać z ludźmi, wręcz kocham... każdy człowiek to całkiem inna, niesamowicie ciekawa historia którą chciałbym poznać... Co do reszty moich zainteresowań poza Psychologia to napewno podróżowanie, e-SPORT, Japonia, kuchnia ( Mistrz Kuchni RetireD2019 ; O ) ale nie chce sie ograniczać... Więc moge wszystko ![]()
To tyle... fajnie, że jesteście ![]()