Przejdź do forum
Malarz ponownie na ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Malarz ponownie na coacha PS ?

11 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,701 Wyświetlenia
michael93pl

Witam
Przeglądając sobię niedawno stare posty i sharkscope'a musze zadać sobię jedno pytanie - jak to się stało, że Malarz przestał być coachem na PS ?
Gracze SNG pewnie znają jego nick i jak wygląda jego wykres, jest on świetnym graczem, wiem, że sprawdzał się także jako coach i zapewne nie tylko ja bardzo chętnie pooglądałbym jego filmiki oraz rozkminy.

Nie będzie to zapewne tanie i czy w ogóle byłby tym zainteresowany ale jeżeli tak to imho świetna inwestycja dla graczy SNG, na nowo posiadać w ekipie tak zdolnego coacha.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
arianik

Całkowicie w 100% popieram taką inicjatywę... o ile tylko udałoby się z nim dogadać to byłoby super...

Odpowiedz
Cytat
avril1991

Wątpię aby mając takie wyniki zgodził się wrócić, bo mu się to nie opłaci:

1) Nikt nie zapłaci mu jego hourly
2)Nie będzie sobie szkolił przeciwników

Odpowiedz
Cytat
maticichy

Również przychylam się do wniosku Michała. Fajnie by było mieć możliwość skorzystania z jego wiedzy :)

Odpowiedz
Cytat
Matesu

Jakiego on mial nicka na PS?

Odpowiedz
Cytat

malarz1990 na strategy, na p* joszunabot18

Odpowiedz
Cytat
Matesu

To ładnie cisnie, niezlego turka musial shipnac za 100k:)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Cześć,

dzięki za podbicie tematu.do tej pory nie rozważaliśmy ponownego podjęcia współpracy z malarzem1990, nie wygląda też na to, żeby coś się w tej kwestii zmieniło. Poruszymy ten temat w gronie osób związanymi z działem edukacji i jeżeli uda nam się w tej sprawie zdziałać, to oczywiście się dowiecie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Kuubek

Mysle ze malarzowi absolutnie nie oplaca sie szkolic sobie dodatkowych villainow w sng , zreszta na stawkach na ktorych gra malarz (czasem mam z nim wspolne stoly) hourly ma na tyle wysokie ze jesli podejmie sie tutaj coachowania to chyba jedynie z powodow czysto charytatywnych.

Odpowiedz
Cytat
michael93pl

Dzięki za odpowiedź, czekam na jakieś info :sdrink

@Kubek
Domyślam się, że jest to raczej malo możliwe ale zawsze można spróbować, a nóż się uda i wiele osób by się z tego cieszylo ^^

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage