.
Piękne słowa! I cieszy mnie że sam do tego doszedłeś i zrobiłeś "rachunek sumienia". Jak coś to anytime służę rozmową i dobrym słowem. Nie jesteś sam!
I oczywiście trzymaj się tego co napisałeś! Pzdr
ps. Pamiętaj że sam mnie wciągnąłeś w poksa i zarobiłeś na mnie full opcje z TaF
mimo że broniłem się chyba ze 2 lata
napewno będę zaglądał zapowiada się ciekawie poza tym sam chce zacząć grać HT a Ty może coś podpowiesz
pozdro
hmmm hypery to był troche przypadek... musiałem wpłacić na jakieś home turki pare dolków i zostało mi 10$... więc ogarnąłem sobie z torrentów paczkę hyper ze znanej strony o husng i na drugi dzień zaatakowałem je shotami i zrobiłem pare k w tydzień... Wszystko pieknie szło... Wróciłem na swój room i starsa traktowałem jako kasę na życie, imprezki... wypłaty w sekundę na MB i wydatki rozjebały mi tego rolla. Chyba powinienembył go zacząć traktować poważniej... Za łatwo mi przyszedł.
Konkurencyjna strona tylko o husng wystarczy żeby zmiażdżyć te niskie stawki. Ostatnio przelałem tam trochę $ żeby znów pobawić sie w 30-60$ jednak ruch strasznie zmalał i widzę coraz mniej fishy... Chyba trafiłem na dobry okres dla tej odmiany
trochę Ci zazdroszczę talentu bo skoro kasa tak szła to talent musisz mieć mam nadzieje że i mi się uda
może mógłbyś przyjąć zaproszenie i podpowiedzieć co nie co o filmikach. A jak teraz Ci się układa pokerowo zaczynasz grać na 'serio'?
Drugi dzień blogowania a już czuję się o wiele bardziej poukładany i mam pomysł na dalszą część dnia!
Obudził mnie kolega i odbyliśmy 3-4godzinny trening z przerwą tylko na śniadanie. Dostałem straszne wpierdol...
Ale w tym rytmie za miesiąc na Mistrzostwach Świata powinienem już reprezentować przyzwoitą formę!
Zaczynam ozdabiać stare meble... niedługo ruszę z motywem na ścianie w salonie ![]()

Kolejny dzień bez choćby łyka piwa czy wina do obiadu! Teraz pykam sesję pokerową, ruch mizerny... ale te 7 HU na 50$ zawsze siadło. Spróbuję powalczyć po 22:00 może coś się ruszy. Najważniejsze, że chcę codziennie pograć i napisać notkę, że grałem... grałem na trzeźwo, wtedy kiedy planowałem! Nie będę wrzucał tu zbyt wielu rozdań. Dawno temu miałem przyjemność obserwować grę pewnego czarodzieja z Wrocławia i obiecałem, że nie będę pokazwyał nikomu jego linii. A w jego wykonaniu są to na prawde czary! Szkoda, że się posprzeczaliśmy bo jest to zdecydowanie najlepszy gracz husng w Polsce po Zapolku! :fuckyeah
Maj powoli zamykam z dość przyzwoitym wynikiem. Fajnie byłoby utrzymać takie tempo do końca lipca i dopiero zafundować sobie wakacje ♠_thumbsup:

Plan na jutro:
- 4h sesja
- posprzątać trochę tę Kambodżę!
- piłeczka na orliku!
W weekend wpadłem do sąsiadów na grilla. Co prawda nie byłem zaproszony i nikt mnie tam nie chciał, niemniej rozłożyłem się wygodnie na leżaku i poczęstowałem ich jedzeniem. Później wziąłem sobie jedno z piw leżących na stole i zacząłem krytykować całe to spotkanie. Jedzenie mogło być lepsze, w ogóle inaczej urządziłbym ten ogródek, nie mówiąc już o tym, że kobiety na grillu to głupi pomysł.
I tak właśnie zachowują się muzułmanie w Europie.
Cześć Kuba, super blog! Widzę, że też grasz hypery, może jakaś wspólna sesyjka :)?
ssij Łukaszu
Trenowałem cały miesiąc do Mistrzostw Świata, na które się zdecydowałem w ost chwili i musiałem zrobić przerwę od kart. Ale jest 2 miejsce w konkurencji drużynowej!
Teraz Mistrzostwa Mazur. Wrócę do blogowania po weekendzie
Witaj kerieone,
Jak to tak... długo bez wpisu? Czekamy na update, bo zapowiadało się na ciekawą lekturę - nie... popsuj tego! ; )
Pozdrawiam,
jeneral86
Kope lat koleżko:D Ze tu sie znajdziemy to bym sie nie spodziewał hehe
zapro przyjmij:)
A.
DiTS
Hej ![]()
Jedziemy po 10 razy większy bankroll? Nikomu przecież nie zaszkodzi więcej gotówki ![]()
Zachęcam Ciebie do wzięcia udziału w Mega Bankroll Challenge. Nasza promocja przynosi same korzyści, czyli jest +$EV, więc trzeba brać
Nie ma nic do stracenia, a można zdobyć:
- Podwyższenie statusu na tydzień (raz w tygodniu odbywa się losowanie wśród uczestników; nowy miesiąc, platynka się nie kończy?
) - Miejsce w galerii zwycięzców
- Baner do sygnaturki
Dodatkowa nagroda za udział w challenge:
Spoiler

Spoiler
Spoiler
Pozdrawiam :sdrink