Przejdź do forum
Ultimate Freeroll z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ultimate Freeroll z pulą 1 mln $, 50 000 $ dla zwycięzcy

44 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
7,272 Wyświetlenia
Toluvel

Na zakończenie świętowania jubileuszowej 100-miliardowej ręki zorganizowany będzie Ultimate Freeroll - turniej z pulą 1 000 000 $, w którym na zwycięzcę czekać będzie 50 000 $!

Jak mogę zagrać w Ultimate Freerollu?

Żeby wziąć w nim udział będziesz musiał sprawdzić swoją wiedzę - odbędzie się 100 Trivia Freerolli, w których najlepszych 50 graczy otrzyma wejściówkę do Ultimate Freerolla. Turnieje te są chronione hasłem i aby w nich uczestniczyć, trzeba będzie odpowiedzieć na pytanie związane z historią PokerStars.

Wszystkie 100 Trivia Freerolli znaleźć można w lobby PokerStars w zakładce Tourney -> Freeroll. Rozgrywane będą codziennie od 5 czerwca do 29 czerwca o następujących godzinach 09:00, 12:00, 15:00 i 18:00 ET.

Możesz też po prostu dokonać depozytu 50 $ lub więcej używając kodu bonusowego "ULTIMATE" lub wpłacić mniej stosując kod bonusowy "SNG" i otrzymać bilet do satelitki. Masz czas do godziny 13:00 ET 30 czerwca, aby dokonać wpłaty i wziąć udział w Ultimate Freerollu.

Szczegóły freerolla

Nazwa: $1M Ultimate Freeroll
Rozpoczęcie turnieju: 30 czerwca, 17:00 GMT
Rozpoczęcie rejestracji: już otwarta, szczegóły podane wyżej
Pula nagród: 1 000 000 $

Uwaga: wejściówki do Ultimate Freerolla nie można przekazać innemu graczowi, więc jeśli masz już bilet, prosimy o nie branie udziału w kolejnych eventach kwalifikacyjnych. W Ultimate Freerollu zagrać może maksymalnie 150 000 graczy. W razie gdyby turniej się wypełnił, oferta związana z depozytem oraz Trivia Freerolle mogą być anulowane.

W promocji obowiązują standardowe zasady i warunki promocji na PokerStars i mogą one ulec zmianie w dowolnym czasie.

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, aby utworzyć swoje konto.

Odpowiedz
Cytat
43 odpowiedzi
kaesen42

czyli za depozyt +$50 jest bezposrednia wejsciowka do tego Ulitimate freerolla?

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1

imo imba sprawa.

Przecież tyle ile ryb pojawi się w czerwcu to chyba tak zarybione jezioro jak teraz chyba nigdy na p* nie było.

Obczajcie, każda ryba wpłaci te 50$ zeby dostać juz od kopa ta wejściówke, hajs pójdzie na jakieś gierki.

Czuje po kościach ze czerwiec bedzie grubiutkim miesiacem.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Ktoś wpłaci 50$, żeby dostać wejściówkę za 1$?

Odpowiedz
Cytat
Dante872

"maksymalnie 150 000 graczy"

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

Napisane przez sojowyjarz

Jaką wejściówkę wartą 1$ skoro to jest freeroll? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Dante872

chodziło mu pewnie o to ile będzie wart ten ticket w przeliczeniu na $$, jeżeli turek będzie full to przy puli 1M$/150k ludu =6.66 $ :]

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Napisane przez sojowyjarz

Bo każdy fisz tak przelicza... Oni widza milion gwarantowany

Odpowiedz
Cytat
OBIBOK117

Jak zrobię wypłatę to rozumiem, że tracę możliwość dostania wejściówki od wpłaty?

Odpowiedz
Cytat
Thebestmanofpoker

ja własnie zrobiłem wypłatę i przy wpłacie nie mam możliwości wpisania kodu, kiedy bedzie możliwość? Albo cos?

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin

Napisane przez Thebestmanofpoker
ja własnie zrobiłem wypłatę i przy wpłacie nie mam możliwości wpisania kodu, kiedy bedzie możliwość? Albo cos?

ile wpłaciłeś? bo z tego co pamiętam to minimum 50$ aby dostać ticket

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej,

Jakakolwiek wypłata kasuje możliwość skorzystania z kodu ULTIMATE.

Kod SNG odnawia się co tydzień. Nawet jeżeli dokonałeś wypłaty, to z początkiem przyszłego tygodnia powinieneś mieć znowu możliwość dokonania wpłaty z kodem SNG, która daje ticket do 6-osobowego SNG, w którym do wygrania jest ticket do Ultimate Freeroll'a.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
OBIBOK117

A od jakiego terminu obowiązuje ta promocja, bo ja robiłem wypłatę 29 maja. Mam prawo jeszcze do tego bonusu?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Napisane przez OBIBOK117
A od jakiego terminu obowiązuje ta promocja, bo ja robiłem wypłatę 29 maja. Mam prawo jeszcze do tego bonusu?

Chyba właśnie od 29 maja zaczęła obowiązywać ta promocja, więc wypłata tego dnia pewnie skasowała możliwość zastosowania kodu ULTIMATE (zawsze wyskakuje ostrzeżenie przed wypłatą, gdy zlecenie wypłaty powoduje utratę możliwości skorzystania z jakiegoś bonusu).

Wszystkie dostępne bonusy masz w Cashier->My Bonus Status.

Jeżeli nie ma tam opisu danego bonusu (lub nie ma przycisku My Bonus Status) to znaczy, że Ci nie przysługuje :(

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

.

Odpowiedz
Cytat
Many122

nie dizala ten kod ultimate?

Odpowiedz
Cytat
apeha10

ktoś wie na czym polega odpowiadanie na te pytania do hasła na Trivia freeroll?
To pytanie się gdzieś wyświetla? odpowiedzą jest hasło?

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2

Po 48h od wpłaty mogę swobodnie wypłacić kase?

Odpowiedz
Cytat
luke91

Napisane przez apeha10
ktoś wie na czym polega odpowiadanie na te pytania do hasła na Trivia freeroll?
To pytanie się gdzieś wyświetla? odpowiedzą jest hasło?

Dokładnie, podczas rejestracji do turnieju wyświetla się okienko z pytaniem. Hasło jest odpowiedzią ;)

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Wczoraj wyplacilem 50$ i chciałem dzis wplacic ale niestety juz nie mozna bylo podac kodu ULTIMATE , dopiero teraz odwiedzilem ten watek i obczailem dlaczego :facepalm:

Moje pytanie jest takie: Czy za tydzien bedzie mozliwosc podania kodu ULTIMATE po wplacie 50$ czy tylko SNG do tych turkow?

Odpowiedz
Cytat