Witam wszystkich !!!
Jestem Tomek mam 29 lat . Pracuje jako kierowca w mieście Zduńska Wola pod Łodzią . Jestem zaręczony od paru miesięcy a w przyszłym roku się żenię . Mam wiele zainteresowań ale jedno szczególnie lubię i wkładam w nie sporo czasu i energii ![]()
Pokera poznałem oczywiście w dzieciństwie 5 Card Draw . W wieku gdzieś 17 lat 2001 r w kafejce internetowej starsi koledzy postanowili grać po 200 zł w tą klasyczną odmianę . Mój kolega w moim wieku postanowił wejść ze 100 zł i pamiętam to jak dziś skończył mając prawie 400 zł
Pomyślałem sobie zajebista gra
. Holdema pokazał mi inny kolega w 2009 roku i od razu zaczęliśmy wtedy grać live zresztą gramy do tej pory
. Zarejestrowałem się na Poker Strategy i dostałem 50 $ darmowych na Party Poker które przegrałem w 2 tygodnie na NL 2 FR . Drugi kapitał też przegrałem
stwierdzając że się nie nadaje :f_confused:. Jednak ciągnęło mnie bardzo i postanowiłem wpłacić $ na PokerStars . W tym czasie jeden kolega miał na FTP już 1700$(cash) a drugi shipował turnieje na PokerStars po 300 $ więc byłem głodny wygranych . Niestety do początku 2012r przegrałem już z własnych pieniędzy prawie 200$ na zoomie . I nadszedł przełom we wrześniu 2012 r dopracowałem taktykę na NL 2 SH + mindet i po pół roku miałem 300 $ . Postanowiłem że wypłacę 250$ za tamte wpłaty i kupię HM2 . Powiedziałm sobie , że jeśli teraz się uda zbudować bankroll to już nie odpuszczę i nie robie cash out W lutym 2013r zacząłem od 0
no i jestem dzisiaj mój bankroll wynosi 396$. Dużo wygrałem na satelitach do Sunday Storm za 235 FPP 6 max Hyper Turbo i małych turniejach za 1$ do 2$ razem prawie 200$ resztę wygrałem na Zoomie NL 2 i NL5.
Zakładam bloga z kilku powodów :
Chcę usystematyzować moją grę.
Rozwijać się jako pokerzysta .
-wstawianie rąk do analizy
-pokazywanie wykresu i statystyk
-pogłębianie teoretycznej wiedzy
-poprawić mindset
Rozwijać się poza pokerem
-zacząć dbać o dietę
-zacząć ćwiczyć
-poukładać lepiej swoje życie
piąć się po limitach :fdrink chociaż wiem że na szybko to nie zależy ode mnie ja mogę się uczyć i grać jak najlepiej ale nawet to nie gwarantuje szybkiego UPa
Jestem osobą dobrze zmotywowaną i mam jedną zasadę
NEVER GIVE UP !!!