Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wyniki z tego roku:
NL2:
Spoiler

NL5:
Spoiler

O mnie:
Jestem graczem NL fr zoom, od początku wprowadzenia tych gierek. Mimo, że wszystkie wykresy od początku mam na plus to ciągle stoję w miejscu ze względu na niski volume i ciągłe cashouty. W zeszłym roku grałem z sukcesami NL10 i nawet zaatakowałem NL25, ale ze względu na wypłaty byłem zmuszony schodzić niżej, aż na NL2.
Obecnie jestem w takiej sytuacji, że mam na koncie $113 i nie mam już cierpliwości wciąż i wciąż grindować tego samego. W dodatku przydałoby mi się teraz te parę stówek i jak stacking dojdzie do skutku to je wypłacę.
Jestem w 100% przekonany, że potrafię dochodowo grać stawki na jakie wystawiam stacking. Uczestnicze w treningach, przeglądam forum z ocenami rąk, wiem jak trzeba tam grać, żeby wygrywać.
Stacking:
Rozegram 50k rąk na NL10.
Potrzebuję $300. $25 wydam na subskrypcję, reszta to będzie bankroll.
Dla inwestorów pójdzie 50% winratu i rakebacku (zysk = [zysk z gry + rakeback]/2 - $25 na subskrypcję.). W przypadku braku zysku 100% rakebacku idzie do inwestorów.
Co do rakebacku to chciałbym się dogadać z inwestorami już po zakończeniu stackingu. Zobaczymy ile mamy fpp i zdecydujemy co z nimi zrobić. Osobiście proponuję kupić najlepszy bonus a resztę wydać na jakieś satelitki. 50k rąk na NL10 to będzie jakieś 2k vpp, więc to będzie jeszcze dodatkowo $20 ze stilerów.
Będę grał na dwóch stołach, żeby zmaksymalizować winrate (wykresy są z gry na czterech stołach).
Stacking planuję zrealizować w ciągu około miesiąca.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będę wystawiał kolejne oferty stackingowe, w których obecni inwestorzy będą mieli pierwszeństwo w wykupowaniu udziałów.
Cegiełki:
100% - $300
90% - $270
80% - $240
70% - $210
60% - $180
50% - $150
40% - $120
30% - $90
20% - $60
10% - $30
Płatności przyjmuję jedynie na konto na starsach, nick taki sam jak tutaj.
Zapraszam do kupowania udziałow.