Taki flop musisz zagrać c-bet powiedzmy wartości 40% pot'a. Jest on na tyle mokry, dużo możliwości dobierania przez przeciwników a do tego 3 graczy w puli. Dałeś mu za darmo zobaczyć tą T i troche za to zapłaciłeś.
Wydaje mi się że czy tak czy siak te TT na beta mnie calluje na tym boardzie i zostajemy w HU. Na turnie pewnie wtedy starałbym się iść na staki nie wierząc mu w fulla i licząc na gorsze flushe ewentualnie 7x. W każdym razie dzięki za odpowiedź zawsze inny, obiektywny punkt widzenia się przydaje.
Board umożliwiający gutshoty, tymbardziej jak spada Twoja 7. Tak naprawde grając taki spot jeśli spada Twoja karta to nigdy do końca niewiesz, czy czasami ona nie była potrzebna to skompletowania drawa Twojemu rywalowi. Jak dla mnie sick spot, nie graj tego następnym razem
.
No tutaj właśnie masz rację, jak nie ma akcji to kombinuje. Tym bardziej że dwóch tight regów mam w rozdaniu. Flop suchy, dlatego często preflop agresor w 3wayu może grać c/r lub c/c z over parkami (JJ+) ale wszyscy czekają. Turn już musi bronić ręki więc betuje ja na jego overki mam sporo oucików więc calluje. River mi się tylko nie podoba bo spory sizing gra ale nie mogę już foldować.
Dziś nowy dzień i nowe spoty, zjem śniadanie
i ciśniemy volume.
Pomału szykuje pierwszy wykres z tego miesiąca bo już połowa właśnie mija więc czas zobrazować moją grę.