Witam dziś weekend po 2 dniach nocek czas na analizę i podsumowanie gry z całego tygodnia, oraz oddanie pod ocenę trenerów, wybranych przeze mnie rozdań.
Ale zanim zacznę to robić krótki felietonik z życia.
Tak jak pisałem w poprzednich postach, musiałem w tym tygodniu pomagać koledze, który prowadzi swoją działalność. Z ciekawych wydarzeń, biznesowych, którymi się zajmuję i o których możecie poczytać na stronach które wam podałem w początkowych postach, byłem na spotkaniach z założycielami 2 firm, jedna mogę zdradzić tyko że dotyczyła rynku kawy
a drugiej, jeszcze nie mogę zdradzić ale mogę powiedzieć że obydwie firmy są Polski, i ten aspekt podoba mi się najbardziej. Ważnym elementem który do mnie przemawia jest mega zajebisty produkt oraz rewelacyjny plan i warunki współpracy.
Jeżeli chodzi o prace w branży show biznesu, to tym razem miałem z laską jechać na stripitz do dużego klubu o nazwie owoca cytrusowego w Bielsku-Białej obyło się bez problemów, i po robótce mogłem kontynuować, sesyjkę na Poker Stars bez statystyk w 6 max na Zoom.
Wyniki chyba są zadowalające, gdyż nie mam na lapie HuDa i mogę tylko podać bank rolla. ( 140 ) profit jak widać jest i jeżeli uda mi się odblokować, bonus to gając tak jak gram gdzie BI wynosi wysokość która jest przyjęta w strategi MSS i wynosi (2,00) ja mam 2,50 wejście a przy 3,50 spadam ze stołu. Tak więc będę mógł przy takim up swingu wbijać wyżej, jeżeli nie stanie mi się żadna krzywda i nie zacznę świrować.
Co do wyników z Party gdzie gram, generując punkty do swojego statusu, na Poker Strategy udało mi się... a zresztą zobaczcie na wykresach.

Bank PP ( 71 ) Tak więc jeżeli nic złego się nie stanie, to pozostanę na tym limicie, oczywiście z celem jak najszybszego pokonania go.
Przypominam o konkursie który organizuję, dotyczy filmu z udziałem
Daniela Negreanu, nagrodę wysyłam na mój koszt. Jeżeli chodzi i formę i zasady, których do końca nie opisałem, to każdy z was może odpowiedzieć tylko raz na proste pytanie. A pytanie brzmi, O co chodzi z "4" odpowieź znajdziecie w filmie którym się za wami dziele.
Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem każdemu.
Ja się biorę za ses rev a wieczorem gaming gambling. gg