Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Chciałbym zaoferowac ofertę stackingową na 1200 sng 9os.KO 1,5$ Turbo na platformie pokerstars.
Wyniki
Spoiler

Jak widac jestem wygrywającym graczem sng przez ostatnie ~6k sng, ostatnie mini zjazdy to głownie sprawa zabawy na mobilnej aplikacji starsów w czasie pobytu poza domem lub 2 razy złapany dissconnect w czasie sesji. Oba wykresy są dla gracza Teigrekpe z filtrami tylko sng dla platformy pokerstars.
Dodatkowo na kolejnym wykresie widac, że mam doświadczenie w tych turkach- 2K sng z ROI 6%, więc te gry nie są mi obce.
Stacking wystawiam dlatego, że chciałbym wyrobic bonus WCOOP, a sam nie posiadam takiej kwoty na wpłate, a także chciałbym zdobyc jakis pozytywny feedback.
Kwota stackingu 200$(bonus 50$, potrzebne do wyrobienia 1000vpp=1200sng)
MTT , cash mam zablokowane, a sng dostępne tylko do 3$ . Nie istnieje w takim razie sytuacja przegamblowania rolla.
Wpłaty tylko na MB(pln) lub Net(usd) inwestor który zakupi 75% udziałow ma pierszeństwo.
Kontakt:
-priv
Warunki:
-sprzedaje 75% udziałów
-pobieram:
a) 40% w przyadku profitu <150$
b) 45% w przypadku profitu >150$
-rakeback dzielimy w stosunku 50/50
-na rakeback składa sie bonus WCOOP, punkty FPP oraz ewentualne inne bonusy z BTP(bez giveaway tournaments)
-za punkty FPP gram satelity 6max HT za 70FPP do 3kGTD (bilet 3.3$)
-w razie braku profitu, rakeback w 1szej kolejności pokrywa straty
--w razie gdy rakeback nie pokryje ew. strat zobowiązuje się pokryc je z własnej kieszeni
-czas trwania stackingu: 31 dni od dokonania wpłaty lub rozegranie wszystkich 1200sng
-railing w wątku railingowym co 100 sng
-cegły
10% - 20$(minimalna cegła)
25% - 50$
50% - 100$
75% - 150$
-rozliczenie na podstawie cashiera i sharkscope(pokerprolabs nie zlicza KO)
Inwestorzy
-Ja 25%
Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Zapraszam do inwestycji.