.
gl! :sdrink
e: a rozdania lepiej wrzucać do podforum "analiza rozdań". lepszy feedback uzyskasz.
Dzieki, gram normalne stoly. Moze jeszcze za duzo nie wiem o zoomie, nawet go nie probowalam, ale nie widze tam zbytniego value. Dla mnie poker to przede wszystkim dynamika stolu, wiadomo, ze jakies tam abc i statystyki tez sa wazne, ale to dla mnie kwestia poboczna. Pozdrawiam!
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Będą zdjęcia?Audi? Beda
![]()
Powiedzmy sobie szczerze: audi to nie atrakcja na tym forum, a kobieta tak
![]()
Napisane przez slawciu
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Będą zdjęcia?Audi? Beda
![]()
![]()
Slawciu... nie chce Cie rozpraszac, jeszcze bedziesz za duzo spazzowal na stolach. Pozdrawiam.
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Będą zdjęcia?Audi? Beda
![]()
![]()
Slawciu... nie chce Cie rozpraszac, jeszcze bedziesz za duzo spazzowal na stolach. Pozdrawiam.
Łoooo wiesz kiedy ja ostatnio grałem w poker? Sam nie pamiętam. Jestem tak obrzydliwie bogaty że nie muszę grać
![]()
Napisane przez slawciu
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Będą zdjęcia?Audi? Beda
![]()
![]()
Łoooo wiesz kiedy ja ostatnio grałem w poker? Sam nie pamiętam. Jestem tak obrzydliwie bogaty że nie muszę grać
![]()
"Bilans ujemny...taka karma. Kasa od taty, reload i gramy dalej" Ciesze sie, ze masz sporo hasju ja niestety nie urodzilam sie w namaszczeniu "zawod syn" Pozdrawiam.
![]()
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Napisane przez shookata
Napisane przez slawciu
Będą zdjęcia?Audi? Beda
![]()
![]()
![]()
"Bilans ujemny...taka karma. Kasa od taty, reload i gramy dalej" Ciesze sie, ze masz sporo hasju ja niestety nie urodzilam sie w namaszczeniu "zawod syn" Pozdrawiam.
![]()
Jeszcze ironii nie rozpoznajesz - musimy z wukaesiakiem nad Tobą popracować
![]()
Napisane przez shookata
W pokera gram juz od dawna, ale na real money dopiero od 10 dni. Wplacilam lacznie 300$ zamieniajac je w 2335$.
Wracając do tematu pokera ![]()
Jak wcześniej grałaś, skoro nie real money? wp.pl? zynga? play money na jakimś roomie?
I czemu dopiero teraz po paru latach na real$ zmiana?
Musiałaś skądś wiedzę wcześniej czerpać bo pokerslang "ja mu na preflopie 4betem w twarz, na flopie x/r za 3/4 pota. no i mi się zespazzował na turnie. izi money." No i wyniki świetne.
Więc skąd wcześniej?
Fora? Filmy? Towarzystwo pokerowe?
Zara, zara, może jestem zbyt prosty i myślę nielogicznie, albo wręcz zbyt logicznie, ale skoro zrobiłaś 2300$ z 300$ w 10 dni to stawiam 100 eurogąbek, że zrobisz zamierzony profit w zamierzonym czasie.