O mnie:
Jestem studentem i Polakiem (nie cyganem jak sugeruje nick). W pokera na $ gram już 2,5 roku. Pierwszą moją wygraną były ok.2$ wygrane we freerollu z pulą 2k na starsach i fieldem 25k. Był to mój pierwszy freeroll w którym można było wygrać $ i cudem udało mi się znaleźć w necie hasło do turka 2 minuty przed końcem rejestracji. Gdybym nie zaliczył casha w tym turku prawdopodobnie nigdy nie zaczął bym swojej przygody z pokerem (wcześniej myślałem ,że można grać tylko na playmoney) Nigdy jeszcze nie zaliczyłem torby mimo ,że od samego początku grałem MTT i nigdy nie wpłaciłem kasy.Później grałem jeszcze satelity hyper turbo 6max do sunday storma co sprawiło ,że nabudowałem się do około 700$. Grałem już chyba we wszystko co można zagrać na starsach i FTP(np. Razz, zoom, badugi), ale zawsze wracałem do MTT. W sumie od początku kariery będzie ponad 2700$ na plus.

Poker teraz:
Obecnie gram MTT na starsach (max 11$), 180T 2,5$, 180 4,5$, MTT Omaha H/L itp.Celem bloga jest zwiększenie motywacji, grube shipy i pokonanie wariancji na Pokerstars. W planach mam jeszcze jakiś chellenge(jak wymyślę napiszę).
No i jeszcze nuta na koniec.