Czesc wszystkim...
troche dziwnie sie czuje, że witam sie z wami już po raz trzeci (do 3ech razy sztuka?) Przypadek? nie sądze ^^
Wracam do pokera po sporej przerwie, od jakiegoś czasu wogóle nie miałem kontaktu z pokerem, odstawiłem wszystkie strony, czytanie forum, oglądnie rąk, czytanie blogów. Chciałem poprostu troche uwolnić swój umysł od Pokera który był w moim życiu przez ostatnie 3 lata.
Teraz wróciłem... ale nie sam. Wiedziałem, że po tak długim okresie i co więcej, po 3ech latach mało zadawalających efektów będe potrzebował sporej pomocy by zacząć wygrywać. Nie wiem jak to nazwać, ale w moim życiu przez niejedno przeszedłem, nie jednej pomocy potrzebowałem a zawsze mi ja oferowano. Naprawde bywały sytuacje na które już nie miałem pomysłu a jednak dzwonił telefon, ktoś wpadł, kogoś spotkałem... wtedy człowiek naprawde wierzy, że jeżeli działasz to świat robi wszystko by pomóc Ci osiągnąć twój cel
Nie powiem dokładnie z kim współpracuje, ale już od samego początku mogłem się dowiedzieć jakie braki miałem w swojej grze, skromne obliczenia, zabawa w Equilabie i to co wydawałoby się podstawami, ja poznaje po 3ech latach gry.
Teraz czeka mnie tylko ciężka praca i target na rozwój pokerowy. Obecnie gram na Starsach i pewnie nigdy z nich nie zejde, wystartowałem z ZOOM'em NL10 1 stół i tego będe sie 3mał dopuki nie osiągne odpowiedniego wyniku, i nie naucze sie poszerzać swojego zasięgu OPR i zwracać większa uwage na statystyki przeciwników.
Pokerwo narazie to tyle... Co więcej? Wcześniej pisałem, że bardzo dużo zajmuje się Japońską kulturą, e-SPORTEM i rozwojem osobistym. Napewno chciałbym utrzymać balans bloga i nie skupić się tylko na pokerze ale także na reszcie moich zainteresowań ![]()
Na koniec dodam, że jestem osobą bardzo otwartą i zawsze z każdym chętnie podyskutuje, nie jestem w żaden sposób ograniczony i staram się zawsze patrzeć na punkt widzenia drugiej osoby...
DoNastępnego !