Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema,
Wystawiam longterm na 1,4k mtt.
W czasie trwania stakingu bd grał głównie dzienne sesje ale na pewno czasem wpadnie też jakaś nocna albo poranna sesja.
Najdroższymi turniejami bd big 55, monsoon i 54$ na party, a z turbo h33 i h44
Czas to max 3 miechy. W przypadku ewentualnego braku profitu możliwe przedłużenie stakingu.
Podział 50/50 rb dla mnie, w przypadku nie osiągnięcia profitu rb pokrywa straty
Gram na POKERSTARS, FULL TILT POKER, 888, iPoker, Partypoker
Roll startowy ustalam na poziomie 6k z możliwy reloadem o 5,5k (wtedy ofc profit od starych inwestorów liczymy po odrobieniu 6k). Z limitów schodzę dopiero po zbustowaniu 6k, wtedy gram turki do 33$ i turbo do 18$
Nie gram żadnych turniejów ‘za swoje’ w trakcie staka ale nie wykluczam wrzucania niedzielnych ofek
UWAGA:
Podczas trwania stackingu nie zmieniam schedule, także koszt sesji nie bdzie się znacząco zmieniał. Mogę ewentualnie dodać jakieś turki po wcześniejszym ustaleniu z inwestorami.
Zapraszam na statek ![]()
W tym roku grałem 3 longtermy, wszystkie zakończone profitem,
1. +1980
2. +5133
3. +5572
Kilka ostatnich wyników:
Spoiler

wykres p*, ftp, ipoker
Spoiler

wykres 888
Spoiler

od wykresów trzeba odjąć koło 4-5k
Turnieje, z których bd wybierał sesję:
Spoiler

W niedziele gram też 4-5 satki do SM, direct za 33$ do Sunday Mega Deep, satke do czela za 90$ + SWU na ipoker za 88$(przy spadku pon 5k wyrzucam go)
W czasie trwania stakingu odbędzie się też festiwal micromillions, także na pewno wpadnie kilka turków.
Jeżeli ktoś jest zdecydowany proszę od razu o wpłatę, może jeszcze uda mi się dziś zagrać nocną sesje.
Wpłaty na:
manipulatoor (Pokerstars)
neteller w $ (info priv)
Cegły:
100% - 6k
25% - 1500$
15% - 900$
10% - 600$
5% - 300$
2,5% - 150$
Rezerwacje:
Ja – 18% ![]()