Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.
Chciałbym wystawić stacking na HUsng hyperturbo na starsach.
Feedback
Warunki:
Gram:
-5k hu hyperów za 30$
-turnieje hu hyperturbo za 10.2$ z godziny 17:45, 19:45, 22:45, 00:45. (Będę je odpalał, jeśli w tych godzinach będę grał sesje sng) - ciężko oszacować, ile ich będzie.
Podział zysków:
- Dzielimy zysk 50/50
- Jeśli stacking wyjdzie na minus z rakebacku pokrywam straty. (Jeśli będzie + rakeback zostaje u mnie) Edit: ZMIANA: w przypadku, gdy profit z gry wyniesie mniej niz 1k$, to doloże z rakebacku tyle, aby wyszło to 1k$.Jeśli np. profit z gry wyniesie 800$, to z rakebacku dołożę 200$. Rakebacku będzie około 800$, więc tyle maksymalnie dojdzie do profitu.
Czas trwania:
Powinnienm się wyrobić w 2 miesiące. Jako, że są świeta, itd realny termin zakończenia to koniec lutego. Jest to termin szacowany - kończymy po 5k sitów. Podczas stackingu będę prowadził railing, w którym będę po każdym dniu grania pisał bilans.
Wyniki:
HU hypery - 30$
Spoiler

10.2$ - mtt HU hyper
Spoiler

Spoiler

Wpłaty na konto na starsy, nick: koyotus
Roll startowy: 4.5k$
100% - 4500$
50% - 2250$
10% - 450$
5% - 225$
2% - 90$
Udziały:
- ja - 25%
-lemon0de 10% zapl.
Born2bebroke 20% zapl.
spajson 4% zapł.
naspieknychjestmalo 20%+6%
czowel 15% zapł.
Zapraszam do rezerwacji i kupna %. Czym szybciej sprzedam pozostałe %, tym szybciej ruszymy, skończymy i zarobimy:)