Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - nrb1337

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
6,045 Wyświetlenia
nrb1337

Proszę o opinie osób które biorą udział w stakingu :fdrink

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
AABurzaAA

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dobry, profitowy gracz. Polecam :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Piecorro

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Polecam, dobry kontakt, odpowiedzialny człowiek, no i profit ze stakingu też jest, czego chcieć więcej. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Kubon14

Uczciwy gracz, bardzo dobry kontakt. Niestety zabrakło profitu z gry, ale staking i tak na plus ze względu na rakeback. :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat