Przejdź do forum
Unibet Poker: Bonus...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Przypięto] Unibet Poker: Bonus Powitalny 500 €

27 Posty
19 Użytkownicy
4 Reakcje
13.2 K Wyświetlenia
dlrzz

Bonus Powitalny 500 € i bilet wart 2 €

Unibet Poker przyzna każdemu nowemu graczowi bonus do uwolnienia w wysokości 500 € oraz bilet Unibet Open warty 2 €

Kliknij tutaj i zarejestruj się już teraz na Unibet!

Powiązane tematy

Ściągnij / zainstaluj Unibet

Odpowiedz
Cytat
26 odpowiedzi
Pastor69

Czyli jak zwykle...Jak nie masz swojej kasy na poker roomie to nie możesz zacząć wyrabiać rake bo z czego:)

Odpowiedz
Cytat
wincentf

Przydałoby się jakieś zestawienie tych "misji"

Odpowiedz
Cytat
krawczeiro

Napisane przez Pastor69
Czyli jak zwykle...Jak nie masz swojej kasy na poker roomie to nie możesz zacząć wyrabiać rake bo z czego:)

no faktycznie skandal :truestory:

rozumiem że za grę na nowym unibecie też są przyznawane 4SP za 1eur rake?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Tak, dalej są przyznawane 4 StrategyPoints za 1 € rake'u.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
pawel9

Nie widzę Skrill w metodach depozytu WTF

Odpowiedz
Cytat
smoku

Cześć pawel9.

Przepraszam za późną odpowiedź, ale:

Jak widać wyżej jest możliwość depozytu przez Skrill. Jeśli jej nie posiadasz skontaktuj się z supportem Unibet.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Czyli mam rozumiec ze bonus 500€ dostaje zaraz po zalogowaniu?
Niezaleznie od tego ile wplace kasy?
Dostane go nawet wtedy jak nie wplace kasy tylko ze nie bede mial za co go wyrobic?
Dobrze rozumuje ?
Z gory dzieki za odpowiedz :fdrink
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj RubinPlayer,

Jest to bonus powitalny niezwiązany z depozytem. Jednak ja po zalogowaniu się na Unibet Poker nie mam go na liście bonusów. Prawdopodobnie powinienem zgłosić się do supportu Unibet Poker. Jednak na razie nie mogę grać w pokera więc muszę z niego zrezygnować.

Więc wystarczy mieć kapitał aby go wyrobić.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Oj Skibcio Skibcio :)
Teraz ja Cię poinstruuję.
Jak się zalogujesz na stronie UNIBET to tam nie widać tego bonusa.
Jest on widoczny dopiero w oprogramowaniu.
Lepiej sprawdź czy już go tam nie masz bo czas ucieka ;)
Acha, i dopiero jak wpłacisz jakąś kasę za pomocą karty, szybkiego przelewu lub jeszcze jakieś tam metodzie to odblokowuje się możliwość wpłaty za pomocą Nettelera i Skrill.

Pozdrawiam :milord:

P.S.
Postanowiłem dać Wam (tzn. PokerStrategy) jeszcze jedną szansę i podpiąłem konto Unibet pod PS.
Ale o dohpaZa nadal jestem zły.
Tylko że trzeba iść do przodu i żyć dalej.
:truestory:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Więc ja chyba muszę się zgłosić do supportu Unibet Poker, bo po zalogowaniu się do poker roomu nie mam bonusu. Ja konto założyłem od razu po wprowadzeniu nowego oprogramowania i prawdopodobnie z tego powodu go nie mam _rolleyes:

Powodzenia na Unibet Poker _cool:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Michail00

Siema,

Chciałem się zarejestrować na Unibet bo chciałem sobie pograć bez huda i zobaczyć ogólnie tą platformę ale przy pytaniu "Where do you live?" nie ma Poland do wyboru :/

Edit:

Jak się zainstaluje soft, to przy rejestracji przekierowuje do strony angielskiej wystarczy zmienić u góry strony na język polski i jest ;)

:D

Edit 2:

A mam jeszcze jedno pytanie :D Żeby dostawać punkty SP, trzeba podać nazwę użytkownika , a soft umożliwia zmianę nazwy użytkownika, nie będzie z tym problemu jeśli zdecyduje się zmienić nazwę użytkownika ?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj Michail00,

Możesz zmienić nickname widoczny przy stoliku, a nie username. On się nie zmienia _wink:

Do tego chciałbym dodać, że bez HUD'a możesz pograć także na innych poker roomach ze stołami anonimowymi, np. na 24hPoker lub Poker Heaven w sieci Microgaming.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

No tak racja tylko co byscie chcieli zeby kazdy bukmacher rozdawal pieniadze za darmo to dopiero skandal

Odpowiedz
Cytat
Pietaszek1120

Z tego co tu piszecie wynika że na Unibet dostaje się 200€ bonusu powitalnego do wyrobienia niezależnie od wpłaty.
Rejestruję się i dostaję 200€ ? Tak?
Dobrze rozumuję?
Oczywiście wiem że do wyrobienia, ale w takiej sytuacji wystarczy że wpłacę sobie 50€ żeby zacząć wyrabiać.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Tak. Niezależnie od wpłaconej kwoty otrzymujesz 200 € bonusu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
lokomotywa

Czy na NL10 wyrobię się z całym bonusem w 60 dni grając około 500 rąk dziennie?

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Miałbyś szanse grając tak na oko 2,5 do 3k rak dziennie.
Na NL25 mógłbyś się wyrobić na styk przy 600 rękach dziennie, ale to zależy też od stylu gry.

Odpowiedz
Cytat
lokomotywa
Odpowiedz
Cytat
EterThor

Hej,
dziś próbowałem się zarejestrować na Unibet i w trakcie rejestracji pojawiła mi się informacja, że dostanę bonus gotówkowy 200 PLN. Czy to jakiś niezależny bonus, cz to zamiast tych 200 EUR?

Odpowiedz
Cytat