Przejdź do forum
[OFICJALNA Pomoc Te...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[OFICJALNA Pomoc Techniczna] Table Optimizer - program optymalizacyjny na PokerStars

886 Posty
134 Użytkownicy
105 Reakcje
122.5 K Wyświetlenia
dlrzz

Kategoria: narzędzie do optymalizacji stołów na PokerStars

Za darmo do wypróbowania przez 30 dni: Wypróbuj Table Optimizer

Więcej informacji: Kliknij tutaj

Czym jest Table Optimizer?

Table Optimizer jest narzędziem optymalizacyjnym dla mass multitablerów na PokerStars. Program pomoże ci zorganizować i ułożyć stoły z niesamowitą skutecznością, dzięki czemu będziesz mógł się skupić tylko na swojej grze!

Pomoc techniczna na forum

Użytkownik: baszczelik

Rola: Developer

Odpowiedz
Cytat
885 odpowiedzi
rybluk

hej mam problem tego typu: gdy chce zainstalowac program, wyskakuje mi komunikat ze nie ma na komputerze MSVCO110.dll

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Wejdź w ten link http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679 , kliknij download, ściągnij VSU_4\vcredist_x86.exe i zainstaluj. To powinno rozwiązać problem

Odpowiedz
Cytat
Arystes

Hej!

Testowałem program podczas dzisiejszej pierwszej sesji i byłem zadowolony jednak problem pojawił się gdy szykowałem się do drugiej. Straciłem część ustawień. Między innymi te dotyczące ustawienia stołów (tylko overlap) i zdefiniowane wielkości zakładów. Co dziwne skróty klawiszowe pozostały tak jak je ustawiłem. Czy to jakieś ograniczenie wersji trial?

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez Arystes
Hej!

Testowałem program podczas dzisiejszej pierwszej sesji i byłem zadowolony jednak problem pojawił się gdy szykowałem się do drugiej. Straciłem część ustawień. Między innymi te dotyczące ustawienia stołów (tylko overlap) i zdefiniowane wielkości zakładów. Co dziwne skróty klawiszowe pozostały tak jak je ustawiłem. Czy to jakieś ograniczenie wersji trial?

Trial nie ma żadnych ograniczeń.
Rzeczywiście opisywany problem jest bardzo dziwny, nie spotkałem się z nim do tej pory. Czy pomiędzy tymi sesjami zamykałeś TO? Czy mógłbyś zamknąc TO, otworzyć ponownie i sprawdzić czy wszystkie ustawienia się wczytują?

Odpowiedz
Cytat
Arystes

Pomiędzy sesjami wyłączyłem cały soft pokerowy więc TO również. Po ponownym otwieraniu sytuacja się już nie zmienia. Hotkeye są, ale pozostałych ważnych ustawień nie mam. Ponownej konfiguracji spróbuję dopiero jutro po pracy. Może będzie wszystko jak należy. Zobaczymy.

Odpowiedz
Cytat
rybluk

Napisane przez baszczelik
Wejdź w ten link http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679 , kliknij download, ściągnij VSU_4\vcredist_x86.exe i zainstaluj. To powinno rozwiązać problem

dzieki, zadzialalo.

a jest jakis filmik po polsku, jak to poustawiac?

Odpowiedz
Cytat
gorskey

Czy mozna ustawic fold na prawym przycisku myszy?

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez rybluk
dzieki, zadzialalo.

a jest jakis filmik po polsku, jak to poustawiac?

Niestety, nie ma.

Napisane przez gorskey
Czy mozna ustawic fold na prawym przycisku myszy?

Można ustawić w Pokerstars.

Odpowiedz
Cytat
Arystes

Po ponownym ustawieniu wszystko działa jak należy. Nie wiem z czym był problem, ale to już przeszłość.

Odpowiedz
Cytat

Taka sytuacja:

Gram sobie zooma 4 stoły, chcę aby automatycznie robił się sitout przy np 200bb i odpalał się nowy stół, czy jest coś takiego możliwe w tym programie ?

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez 7CatWoman
Taka sytuacja:

Gram sobie zooma 4 stoły, chcę aby automatycznie robił się sitout przy np 200bb i odpalał się nowy stół, czy jest coś takiego możliwe w tym programie ?

Nie jest możliwe.

Odpowiedz
Cytat

Jak ten program rozpakować ????

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez pawgat99
Jak ten program rozpakować ????

Archiwum można rozpakować np. przy pomocy programu WinRar.

Odpowiedz
Cytat
fred7790

Czasami gdy odpalam sesję TO nie widzi stołów. Muszę zrestartować Pokerstars i dopiero wtedy działa. Komputer zostawiam w trybie uśpienia, Pokerstars i TO cały czas włączone, Windows 8.1. Poza tym table name dla sng podaje typ gry (NL Holdem), IMO bardziej przydatny byłby typ turnieju (6max, 9max KO etc.).

Z góry dzięki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez fred7790
Czasami gdy odpalam sesję TO nie widzi stołów. Muszę zrestartować Pokerstars i dopiero wtedy działa. Komputer zostawiam w trybie uśpienia, Pokerstars i TO cały czas włączone, Windows 8.1. Poza tym table name dla sng podaje typ gry (NL Holdem), IMO bardziej przydatny byłby typ turnieju (6max, 9max KO etc.).

Z góry dzięki za pomoc.

Niestety nie udało mi się odtworzyć opisanego problemu. Jeżeli możesz to prześlij zip z logami na adres support@tableoptimizer.com. Logi można znaleźć w katalogu logs w głównym folderze TO.

Jeżeli chodzi o nazwę stolika dla turniejów to jest to dobra sugestia i planuje dodać taką opcje w przyszłości.

Odpowiedz
Cytat
puszak

Co mam w przypadku takiego komunikatu zrobic?

PokerStars.eu, version: 7.5.9.5 (incompatible)
The latest compatible version is 7.8.0.6

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez puszak
Co mam w przypadku takiego komunikatu zrobic?

PokerStars.eu, version: 7.5.9.5 (incompatible)
The latest compatible version is 7.8.0.6

Zaktualizować pokerstars do najnowszej wersji.

Odpowiedz
Cytat
fred7790

Teraz mam gorszy problem - gdy tylko włączę Pokerstars, TO sam się wyłącza.

Odpowiedz
Cytat
baszczelik

Napisane przez fred7790
Teraz mam gorszy problem - gdy tylko włączę Pokerstars, TO sam się wyłącza.

Problem jest mi znany, ale nie mam jeszcze rozwiązania. Najpóźniej jutro wyśle Ci specjalną wersje TO z dokładniejszymi logami, która powinna pozwolić mi na znalezienie przyczyny problemu.

Odpowiedz
Cytat