Witam,
Chcielibyśmy zapytać o Wasz feedback odnośnie poniedziałkowych treningów - w szczególności ostatniego czteroczęściowego kursu PLO Boot Camp (gra z EP, LP, blinds, vbetting) i wcześniejszej, mniej uporządkowanej formy.
Dotychasowa forma treningów (przed Boot Campem) wyglądała następująco - zwykle grałem 1h na wybranych stawkach (na bieżąco komentując akcję) i ostatnie 20-30 min poświęcałem na analizę wybranych spotów z sesji treningowej oraz wybranych rąk z mojej bazy (zwykle z ostatniego tygodnia). Od czasu do czasu robiliśmy też session review filmów z grą przygotowanych przez użytkowników. Ostatni trening miesiąca tradycyjnie był zarezerwowany dla gry na moich normalnych stawkach (PLO400-2k).
Nowa formuła skupiła się wyłącznie na omówieniu wybranych aspektów teoretycznych gry i tematycznym omówieniu odpowiednich rąk podczas session review. Przez 4 ostatnie treningi gameplay na żywo nie zdarzył się ani razu - właściwie czysta teoria.
Jak chcielibyście, aby wyglądały kolejne treningi?
Czy wolicie więcej gry na żywo, czy teorii? Czy lubicie leakfindery użytkowników (analiza ich filmików z gry)? Jakie stawki Was najbardziej interesują? Czy chcielibyście, abym od czasu do czasu przeprowadzał analizę bazy wybranego użytkownika? Czy chcielibyście więcej/mniej tematycznych Session Review? Czy chcecie więcej kursów będących w miarę odrębną, zamkniętą całością? Co jeszcze chcielibyście zobaczyć? Jak rozłożyć akcenty?
Będziemy bardzo wdzięczni za feedback w tym temacie. Najbliższy trening 12 V nie odbędzie się (urlop i wyjazd), ale od kolejnego treningu postaramy się znaleźć formę maksymalnie odpowiadającą Waszym potrzebom.
Zapraszam do dyskusji!
Bocian