Przejdź do forum
Przewidujemy brazyl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przewidujemy brazylijskie wyniki w konkursie KickTipp - 50 000 $ do rozdania

42 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
6,313 Wyświetlenia
dlrzz

Wybierz zwycięzców i zgarnij część z 50 000 $

Uważasz się za futbolowego eksperta? Teraz masz szansę, żeby to udowodnić i wygrać pieniądze podczas największego na świecie turnieju piłki nożnej.

Przygotowaliśmy dla ciebie KickTipp - specjalny konkurs typowania, w którym możesz wygrać część z 50 000 $. Nagrody zostaną wypłacone w formie bonusu cash na William Hill. Twoje konto na William Hill nie musi być podpięte do PokerStrategy.com. Jeśli platforma nie obsługuje twojego kraju, wygrane zostaną wypłacone na konto Tell-a-Friend.

Po prostu typuj brazylijskie mecze i zbieraj punkty za każdy poprawnie przewidziany wynik. Najlepsza setka na koniec turnieju wygra nagrody.

Promocja jest darmowa, ale otwarta tylko dla użytkowników, którzy w okresie 12 czerwca - 13 lipca będą posiadać status brązowy lub wyższy.

Aby dowiedzieć się więcej o tej promocji, rejestracji i nagrodach, zajrzyj na naszą stronę o Brazil KickTippie

z pulą 50 000 $.

Promocja Brazil KickTipp z pulą 50 000 $

Podziel się swoją strategią i pokonaj znajomych

Wygranie części z 50 000 $ jest naprawdę kuszące, ale uważamy, że piłka nożna to coś więcej niż same pieniądze. Jest to szansa, żeby wspierać swoją drużynę, rywalizować z przyjaciółmi i pokazać, jakim jest się znawcą futbolu.

Wykorzystaj ten wątek, żeby przedyskutować swoje typy, railować wybrane drużyny podczas turnieju i przede wszystkim mieć z tego dużo zabawy.

Takie święto zdarza się tylko raz na cztery lata, wyciągnijmy więc z niego jak najwięcej, nawet jeśli nie możemy być tam osobiście.

Jeśli nie masz jeszcze konta na William Hill, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, by utworzyć swoje konto.

Odpowiedz
Cytat
41 odpowiedzi
dlrzz

Życzymy powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat
Sharksmen

język obowiazujący tam to niemiecki?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Jest też wersja angielska. Polskiej niestety nie będzie. Strona KickTippa była tworzona przez niemieckich programistów i dla nich był to domyślny język. Niestety po wypuszczeniu oficjalnej wersji zapomniano zmienić domyślny język na angielski.

Zauważyliśmy to dopiero w piątek wieczorem, a osoby odpowiedzialnej za KickTippa już nie było. Powinno zostać to zmienione w przyszłym tygodniu.

Język można zmienić samemu.

Login będzie taki sam jak na PokerStrategy.com, nie ma potrzeby zakładać nowego konta.

"Sprache + Zeit" to język i strefa czasowa, po wybraniu języka potwierdźcie zmianę.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Sharksmen

podziekował :D

Odpowiedz
Cytat
khameir

a ktoś może mi wytłumaczyć jak się tego używa ??

Odpowiedz
Cytat

Witaj khameir,

Postaramy się na dniach zrobić mały poradnik. Proszę o odrobinę cierpliwości.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
smoku

Witajcie

Poniżej zapowiadany poradnik opisujący najważniejsze opcje KickTipp.

1. Zmiana języka

Domyślnym językiem jest niemiecki, aby go zmienić należy:

a) zalogować się na swoje konto

Spoiler

b) po zalogowaniu wybrać opcję "Mein Profile"

Spoiler

c) w opcjach profilu kliknąć "Sprache und Zeitzone"

Spoiler

Tam możemy wybrać język oraz strefę czasową.

2. Dołączenie do zabawy

Uczestniczenie w typowaniu wymaga założenia własnego loginu. Robimy to wybierając menu "Become a member". Na nowej stronie wpisujemy w okienko swój nick, który musi posiadać od 3 do 15 znaków alfanumerycznych. Nie musi być taki sam jak nazwa Waszego konta na PokerStrategy.com

Spoiler

3. Opis menu

Tipping overview- klasyfikacja typerów w danej kolejce
Bonus overview- ilość punktów bonusowych za odpowiedzi na pytania dodatkowe
General overview- klasyfikacja generalna
Live scores- klasyfikacja "na żywo"
Placing Tips- miejsce do oddawania typów
Tables- tabele mistrzostw
Rules of The Game- zasady
My Profile- opcje profilu
Become a member

4. Oddawanie typów

Najważniejsze opcje znajdują się w menu "Placing tips"

Spoiler

4.1. Odnośnik przenosi nas do strony z możliwością wytypowania wyniku pojedynczego meczu zawierającej informacje na temat ostatnich spotkań danych drużyn.

Spoiler

4.1.1 Strzałkami wybieramy interesujący nas mecz
4.1.2 Tutaj możemy sprawdzić ostatnie wyniki zespołów. Kolejno są to: ostatnie mecze ze wszystkich rozgrywek, mecze bezpośrednie oraz tylko mecze o punkty Mistrzostw Świata 2014
4.1.3 Możemy zapoznać się z aktualną sytuacją w grupie.

4.2. Powiadomienie o zbliżających się końcach terminów typowań
4.3. Lista wszystkich spotkań danej kolejki. Interesującą nas serię wybieramy za pomocą strzałek.

Poniżej listy meczów znajdują się pytania na które warto odpowiedzieć, gdyż poprawne odpowiedzi pozwolą na zdobycie większej ilości punktów w zabawie. Typujemy z którego kraju będzie pochodził król strzelców, jakie drużyny zagrają w półfinałach, kto wygra daną grupę i kto spotka się w finale.

Spoiler

Mam nadzieję, że ten krótki poradnik pomoże Wam w łatwiejszym poruszaniu się po stronach promocji KickTipp i w skutecznym typowaniu spotkań nadchodzących mistrzostw świata.

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat

Dobra robota Smoku :milord:

Mamy nadzieję, że ten poradnik pomoże Wam w pierwszych krokach zabawy KickTipp!

Odpowiedz
Cytat
krupoviesa10

Witam mam pytanie, czy wystarczy miec konto na zakladach sportowych William Hill czy trzeba miec tez na pokerze zeby brac udzial w promocji?

Odpowiedz
Cytat
Szkodnick

Jeżeli nie gram na WH (nie zdobywam SP) to mogę wziąć udział w zabawie, ale moja ewentualna nagroda wyniesie 0$ ?

W newsie napisane jest "Twoje konto na William Hill nie musi być podpięte do PokerStrategy.com.". Dalej możemy natomiast przeczytać "Jak dużo wygrasz, zależy od tego, ile StrategyPoints zdobyłeś w okresie 12 czerwca - 13 lipca, ponieważ od tego będzie zależał mnożnik twojej nagrody.".

Skoro mamy niepodpięte konto to przecież nie zdobywamy SP :rolleyes:

E: No chyba, że te SP nie muszą być z WH.

Odpowiedz
Cytat
swwiftPL

looo, mega tutorial jakby to była instrukcja montażu podnosnika homokinetycznego z samorozsprzeżeniem :) :D a wystarczy czytanie ze zrozumieniem ;) nice job, do rzeczy... nie musze od razu oddawać wszystkich typów np. kolejki mogę przed meczem czy jest jakiś deadline?

Odpowiedz
Cytat

Witajcie,

Śpieszę z odpowiedziami.

@krupoviesa10

Witam mam pytanie, czy wystarczy miec konto na zakladach sportowych William Hill czy trzeba miec tez na pokerze zeby brac udzial w promocji?

Mając konto na William Hill, masz dostęp do różnych usług. Jeśli konto pokerowe masz nieaktywne, będziesz mógł je aktywować lub - otrzymasz środki na system Tell-a-Friend (Zaproś przyjaciół).

@Szkodnick

Jeżeli nie gram na WH (nie zdobywam SP) to mogę wziąć udział w zabawie, ale moja ewentualna nagroda wyniesie 0$ ?

W newsie napisane jest "Twoje konto na William Hill nie musi być podpięte do PokerStrategy.com.". Dalej możemy natomiast przeczytać "Jak dużo wygrasz, zależy od tego, ile StrategyPoints zdobyłeś w okresie 12 czerwca - 13 lipca, ponieważ od tego będzie zależał mnożnik twojej nagrody.".

Skoro mamy niepodpięte konto to przecież nie zdobywamy SP :rolleyes:

E: No chyba, że te SP nie muszą być z WH.

StrategyPoints zaliczane do promocji to suma wszystkich StrategyPoints (bez bonusowych), które uda Ci się zdobyć na którymkolwiek koncie przypisanym do PokerStrategy.com.

@swwiftPL

looo, mega tutorial jakby to była instrukcja montażu podnosnika homokinetycznego z samorozsprzeżeniem :) :D a wystarczy czytanie ze zrozumieniem ;) nice job, do rzeczy... nie musze od razu oddawać wszystkich typów np. kolejki mogę przed meczem czy jest jakiś deadline?

Możesz od razu podać typy dla danej fazy rozgrywek np. wszystkich meczów fazy grupowej.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
Szkodnick

W sytuacji, gdy nie zdobywam żadnych SP otrzymam ewentualnie nagrodę minimalną, czy wcale?

Odpowiedz
Cytat

W zależności od zajętego miejsca, otrzymasz nagrodę minimalną - zawsze. Przelicznik wedle tabeli:

- PokerStrategy.com - Promocja KickTipp

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
swwiftPL

Witam, wchodząc na stronę, mam komunikat:

"Your log in is not allowed here. Please log in with different credentials or register again."

ale jak już wchodzę dalej, wyniki typowane jestem, czy to standardowy błąd czy u mnie jest coś nie tak?

Odpowiedz
Cytat
SparcoPL

Też coś takiego miałem ale jak wcisąłem ponownie placing bet to przeszło dalej i normalnie podałem następne typy bez problemu.

Odpowiedz
Cytat

Witaj swwiftPL,

Czy zalecenia kolegi SparcoPL pomogły? Mogłeś wejść na stronę?

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
smoku

I jak tam idzie rywalizacja w typowaniu? Patrząc na wyniki w tych mistrzostwach pewnie nie ma szału? ?(

Odpowiedz
Cytat