Mam 19 lat i choć grą na poważnie zająłem sie pół roku temu to mój kontakt z pokerem trwa już 5 lat.Na zoomie udało mi się zbudować 800$ bankroll z którym jakiś miesiąc temu rzuciłem się na satelitki 3xTdo SM i turnieje 3xT .W ten piątek dobiłem do 1850$... i nadeszła apokalipsa.Dziś jest wtorek i mój bankroll to 1400$ a roi z ostatnich dni to -100% .Jako że mój mindset od zawsze był łagodnie ujmując nienajlepszy to ostatnie dni totalnie mnie zniszczyły.
Bloga zakładam bo to jedyny pomysł na walkę ze swoim mindsetem .
Na pewno zamierzam podsumowywać każdy dzień począwszy od dzisiejszego ,wrzucać rozdania licząc że ktoś napiszę pare słów oceny i pewnie wiele wiele więcej .
Pare spraw na początek :
1.Jeżeli sami gracie turnieje 3x turbo i prowadzicie bloga to dajcie linka,chętnie poczytam.
2.Jeżeli znacie jakieś materiały do nauki 3x turbo to błagam wręcz o linka (oczywiście dekalog każdego gracza tej odmiany czyli filmiki uczniaka już dawno obejrzane )
3.Zastanawiam się nad nakręceniem filmiku z mojej rozgrywki wraz z komentarzem ,co o tym myslicie ?
4.Szukam jakiegoś ogarniętego gracza który udzieliłby coachingu za rozsądną cenę bo stawki ucznika są jak na mój bankroll ogromne więc jezeli uwazasz że jesteś kompetenty to pisz.
Wszelkie komentarze ,pytania ,porady mile widziane.