Przejdź do forum
Utworzenie grupy sn...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Utworzenie grupy sng/mtt

18 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,000 Wyświetlenia
hawardos

Witam wszystkich :) Mam ciekawą propozycję dla początkujących jak i zaawansowanych w pewnym stopniu pokerzystów.Chcę stworzyć grupę osób(lub dołącze z chęcią do istniejącej już)która np.dwa razy w tyg będzie w stanie wspólnie przeanalizować czyjeś rozdania,wyłapać leaki,wymieniać się doświadczeniami itd itd wszystko i więcej :) (obecnie grywam sng/mtt na micro stawkach)jak to mówią w kupie siła ;) jeśli chodzi o mnie to jestem w pewnym sensie ograniczony czasowo,bo pracuję na 3zmiany,ale wszystko da się ustalić między sobą...Ja w pokera gram około pół roku,także jeżeli ktoś chętny z podobnym stażem lub mniejszym czy większym to zapraszam na priv lub skype (poprzez wcześniejsze wysłanie zaproszenia do grona znajomych) : hawardos :truestory:

ps.Im nas więcej tym lepiej ;)

pozdro!

Odpowiedz
Cytat
17 odpowiedzi
Malin908

Chociaż gram nieco dłużej a micro gram z powodu odbudowy rolla to chętnie spojrzę na jakieś rozdanka.

Służę pomocą ;)

Odpowiedz
Cytat
Skroderis

Jestem zainteresowany :D tez smigam na micro i staz podobny do twojego :P

Odpowiedz
Cytat
hawardos

eleeegancko :) chwila moment i już dwie osoby chętne :sdrink zapraszam na skypa -moj nick : hawardos :D dziś chwilke jeszcze jestem,a jutro do 15:00

Odpowiedz
Cytat
Opiolsky19

chętnie się dołączę :)
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hawardos

Panowie preferuje ustalić szczegóły poprzez skype,lub jakiś inny komunikator...proszę o propozycje a tu mój nick na skype (hawardos) co do skype to zaobserwowałem ostatnio ze aby pisać wiadomości to trzeba miec dana osobę w kontaktach,także śmiało wysyłajcie :) ...może w weekend cos zdzialamy :) pozdro ! :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Chętnie też się dołączę tylko że mam nienormowane godziny pracy ,często dopiero w robocie dowiaduje się co i jak ,ale piszcie co i jak :)

Odpowiedz
Cytat
Malin908

Ja muszę ogarnąć skype i narazie tylko jestem na GG
Nr:50852382

Odpowiedz
Cytat
JonKing75

Wyjde na przeciwko potrzebom, grupka juz jest zapraszam: nick felipeeoko na skype. Ps: to nie zadna konkurencja:-)

Odpowiedz
Cytat
hawardos

Napisane przez JonKing75
Wyjde na przeciwko potrzebom, grupka juz jest zapraszam: nick felipeeoko na skype. Ps: to nie zadna konkurencja:)

hej,milo ze zdecydowales sie tu napisac ze taka grupka juz istnieje z checia sie dolacze :) odezwe sie tak szybko jak to tylko mozliwe :)

Ps.ludziska nadal zachecam do dolaczania,mysle ze JonKing75 przygarnie nie tylko mnie,ale cala reszte ktora sie zglosila do mojego postu :sdrink no i dodam ze moja propozycja na temat grupy wciaz jest aktualna...mozna wtedy ewentualnie stworzyc jedna wieksza...

Odpowiedz
Cytat
Toluvel

Hej!

Nie wiem, czy jesteście tego świadomi, ale istnieją na naszym forum boardy, w których spotyka się mnóstwo tego typu inicjatyw. Dla SnG i MTT są to odpowiednio:

https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/board.php?boardid=100

i

https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/board.php?boardid=161

Polecam zerknąć, może znajdziecie tam coś, co Was zainteresuje. Owocnej nauki!

Odpowiedz
Cytat
hawardos

Dzięki TOLUVEL :) na pewno przyda się

Odpowiedz
Cytat

Hej. Ja też chętnie bym się dołączył.Trzeba zorganizować jakąś konferencje i się dogadać ;)

Odpowiedz
Cytat
hawardos

Napisane przez michal699
Hej. Ja też chętnie bym się dołączył.Trzeba zorganizować jakąś konferencje i się dogadać ;)

hej Michał zapraszam -> skype -> hawardos
Wyslij mi zaproszenie do grona znajomych bo bez tego konwersacja nie dziala,ja odpisze jak szybko to mozliwe,czyli raczej poznym wieczorem :) Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tonyrw

siema jak coś tez się pisze
gram sng a piatek sobota i niedzila mtt
mój skype tonyrww

Odpowiedz
Cytat
dendi93

Heja ja też był bym chętny :) Tylko teraz nie będzie mnie od środy aż do 12 sierpnia ale potem jak najbardziej był bym chętny :)
A no i gram MTT na 888 od 1 do 11/15$ :)

Odpowiedz
Cytat
kingLeonThe

Hej :), Ja się też chętnie dołączę w następnym tygodniu. Mój skype to mateusz.skowron634 ;).

Odpowiedz
Cytat
hawardos

zamykam temat

Odpowiedz
Cytat