Przejdź do forum
Droga Reprezentacji...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Droga Reprezentacji Polski na Euro 2016

171 Posty
72 Użytkownicy
5 Reakcje
31.1 K Wyświetlenia
kapelusznik

Zakładam wątek, bo eliminacje tuż tuż.

Na początek, 7 września mecz z Gibraltarem. Jakby ktoś w ogóle nie wiedział z kim gramy w grupie, to wrzucam małą ściągę ;)

Jak oceniacie szanse na awans?

Odpowiedz
Cytat
170 odpowiedzi
Toluvel

Gdyby tylko nie ta Nawałka...

Myślę, że szanse na drugie miejsce są, kluczowe będą mecze z Irlandią.

Warto dodać, że tym razem, ze względu na to, że będą 24 drużyny w turnieju finałowym, z grupy od razu kwalifikują się dwa pierwsze zespoły, a trzeci gra w barażach (poza jednym, który zdobędzie najwięcej pkt).

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Po zwiększeniu liczby zespołów w finałach już naprawdę tylko największe ogórki w nich nie zagrają. Nie ma wyjścia, trzeba awansować :f_cool:

Czy dadzą sobie radę z Gibraltarem? :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
bubek90

5 miejsce jest w naszym zasięgu :thinking:

Odpowiedz
Cytat
dewast

Napisane przez spinek
Po zwiększeniu liczby zespołów w finałach już naprawdę tylko największe ogórki w nich nie zagrają

No własnie :D Ktos side bet, ze nasi nie awansuja? JA mowie, ze nie awansuja i wygrywam 75$ - jesli awansuja wyplacam 50$.

Odpowiedz
Cytat
ShadyAdrian

Po sparingach z grupowymi rywalami możemy liczyć tylko na 4 miejsce :)

Odpowiedz
Cytat
BartekkB

Napisane przez spinek
Po zwiększeniu liczby zespołów w finałach już naprawdę tylko największe ogórki w nich nie zagrają.

Niestety póki co nasza reprezentacja się do nich zalicza. Zaszczytne 4 miejsce będzie nasze. Choć mam nadzieję, że chłopaki swoją grą sprawią, że zmienię zdanie ;)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Wcale nie twierdzę, że będzie łatwo i jak zawsze przy oglądaniu meczów polskiej reprezentacji nastawiam się na krzyczenie na telewizor i wyrywanie sobie włosów z głowy ;)

Po prostu kiedyś można było sobie powiedzieć, że ok, są lepsze zespoły.

A teraz, gdyby (odpukać) nas zabrakło w tych finałach, poczucie "to reprezentacja takiego a takiego kraju tam gra, a nasza nie" będzie bardziej bolesne niż wcześniej, bo więcej słabych zespołów się tam dostanie.

Odpowiedz
Cytat
marcino18

proponuje zmiane tematu na mecze sparingowe naszej reprezentacji :truestory:

Odpowiedz
Cytat
vikarsky

Napisane przez dewast
Ktos side bet, ze nasi nie awansuja? JA mowie, ze nie awansuja i wygrywam 75$ - jesli awansuja wyplacam 50$.

Wchodzę w to - awansują, a co :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Szkoda, że Piszczek nie zagra bo dobrze się ostatnio spisywał ale Gibraltar i tak musimy pokonać i nie ma innej opcji. Spróbuję tym razem oglądając ten mecz trzymać nerwy na wodzy ale pewnie kilka strat lub niecelnych podań i wszystko wróci do normy czyli wydzierania się przed telewizorem. Miejmy nadzieję, że wygrają gładko tym razem.

Odpowiedz
Cytat
babel92

myślę że pierwsza połowa z Gibraltarem doskonale pokazała nasz potencjał... ale obym się mylił ;)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Pierwsze 3 punkty mamy, oby nie ostatnie :coolface:

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Panowie prowadzimy w grupie, wyciągamy szampany! :truestory:

Spoiler

:coolface:

Odpowiedz
Cytat

Po najbliższych dwóch meczach raczej nasz dorobek się nie zmieni :coolface:

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

Napisane przez spinek
Pierwsze 3 punkty mamy, oby nie ostatnie :coolface:
jest jeszcze rewanz z Gibem :coolface:

ja jestem niepoprawnym optymista i nawet jesli nasza reprezentacja pokazuje kiche w ostatnich latach to i tak z kazdym meczem licze na to, ze sie przelamia dlatego mam nawet nadzieje na nawiazanie walki z Niemcami, nie wspominajac o reszcie :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Toluvel

Myślę, że Niemcy w tej grupie zdobędą komplet punktów. Może mamy szansę na remis u siebie. Drugie miejsce jest już jak najbardziej w zasięgu :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

.

Też widziałem X(

Przegrali na własne życzenie wygrane eliminacje :why:

Choć karnego nie powinno być, jeśli już szukać jakiegoś usprawiedliwienia.

Odpowiedz
Cytat
TuRade

Ale jaja niezłe, takiej walki i zmienności kolejności w tabeli 3 drużyn to nie widziałem nigdy :truestory: :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
Toluvel

Też oglądałem. Dajcie spokój. W sumie nie widziałem innych meczów ale po tym na awans nie zasłużyli więc trudno. Polska piłka cały czas w kryzysie.

Odpowiedz
Cytat