Blog powstaje dla motywacji do daszej pracy oraz dla konkurs Mega Bankroll Challenge, w ktorym trzeba mieć bloga i umieszczac w nim postepy.
Krotko o mnie i moja historia z pokerem:
Nazywam się Sebastian i mam 23lata. W pokera gram gdzies od roku z przerwa (ok pol roku...). Zaczynalem od darmowych 10$ na 770 teraz netbet, gdzie wyrobilem z tego 30-40$ i wplacilem 20$, po czym wygralem turniej nast dnia i je wyplacilem, a potem tracilem na jedno oraz dwu-stolowych sng oraz twisterze i przestalem grac... Zaczelem znowu grac z miesiac temu i rowniez tracilem na 1-2stolowych sng, az do wczoraj gdzie wkoncu mialem, wiecej czasu i rozegralem turniej na 109 osob
Gram na microstawkach 0,1$-2$, teraz bede gral tylko wielostolowe z 2-4 dziennie.
Czekam, az mi nalicza pkt do srebnego statusu i dalsza nauka w tym ogladanie filmikow szkoleniowych ![]()
Poczatkowy bankroll: 70$
Cel: 10 000$+najlepiej to chcialbym osiagnac profit miesięczny na poziomie 2,5x wyższym niż profit gdzie obecnie dostaje z kopalni (wcale tam nie ma duzo kasy jak to wiekszosci sie wydaje...), zwolnienie się z aktualnej pracy i rozpoczęcie profesjonalnej kariery pokerowej. :challenge

Ilość rozegranych rąk/turniejów: 297/2
Typ gier: SnG/MTT
Zysk/strata: +30$
Aktualny bankroll: 100$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1