SnG w której pula nagród jest losowana przed grą z dnia na dzień zyskują na popularności. Wiele osób pokazało już, że można na nich regularnie wygrywać, a czasem ustrzelić sześciomasztowca, którego nie powstydziłby się pewnie żaden gracz MTT.

SnG w której pula nagród jest losowana przed grą z dnia na dzień zyskują na popularności. Wiele osób pokazało już, że można na nich regularnie wygrywać, a czasem ustrzelić sześciomasztowca, którego nie powstydziłby się pewnie żaden gracz MTT.

Widzę, że kilka osób już zagłosowało ![]()
Jakie były wasze największe wygrane? Mi udało się do tej pory ustrzelić tylko raz x20 na 1€ Twisterze, a mam ich do tej pory rozegranych ok 750
50x na iPoker
25x na spin&go
oczywiście wygrane. 50x na iPoker nawet 2 razy w odstępie 300 gier
Ja na razie gram te spiny za 1$ bo bankroll nie pozwala na więcej i liczę na pulę większą niż 6$
Napisane przez khameir
Ja na razie gram te spiny za 1$ bo bankroll nie pozwala na więcej i liczę na pulę większą niż 6$
Powoli do przodu nic na siłę!!!
Ten Jackpot to w zasadzie bardzo ciekawa opcja (istnieje również na ipoker). Tylko już zapomniałem dokładne zasady, trzeba wygrać powiedzmy 5 razy pod rząd żeby zgarnąć tego jackpota ? Na pewno trzeba być cierpliwym i mieć też sporo szczęścia
ciepliwym, graj dużo a trafisz każde jackpoty.
Wariancja jest spora ale sowita również zapłata.
I nie 5 gier możesz zagrać jeden turniej i trafić najwyższy przelicznik. Zazwyczaj będziesz trafiał przelicznik 2x czyli jak wpisowe jest 1$ to pula będzie 2$. Często będą to też 4,6,10$ wyższe przeliczniki 25x 100 200 i 10000x już się tak łatwo nie trafia. Ale się zdarzają i możesz być to ty
Mówisz teraz o twisterach. Mi chodziło o jackpoty. Na william hillu załóżmy wygrywasz 5 razy pod rząd SnG 6max BI €40 to zgarniasz pota w wysokości €145k