Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 AQ vs fish.

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
176 Wyświetlenia
Sebixxu

Przeciwnik to fish. 81/19 Limp 69 :f_cool:
Rozdanie
Preflop gram izo na limpera. Uważam, że taki sizing jest ok. Flop spada chyba całkiem ok dla mnie, ciągle mam tu sporo equity, żeby pozwolić sobie na bet, chociaż ten cbet w mulityway raczej nie był za dobrym pomysłem, chyba teraz wolałbym zagrać check. Ale z tego co pamiętam, chciałem betem wyrzucić, wszystkie jakieś słabe ręce gracza na SB, które i tak raczej by foldowały prędzej czy później i chciałem grać heads up z fishem lub po prostu insta zgarnąć pulę i tak, nie zwróciłem uwagi na stack rywala. Na turnie spada kolejna 3, dostaję allin, spodziewam się jakiś pocketów, flush drawów, Może jakiś AX które trafiły, decyduje się na fold z myślą że nie opłaca mi się sprawdzenie.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Dadramel

Grasz z fishem w puli, nie mają sensu tutaj cbety bez uzasadnienia, bo na tak niskim boardzie foldu nie zobaczysz, ponadto jest jeszcze jeden gracz. Na limpera - calling station graj vbety, nie blefuj.

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad

nie masz powodu grać c-beta tutaj , a limper nie odpuści na takim boardzie bo mu mało co w jego mniemaniu zagraża :D jeżeli trafi

Odpowiedz
Cytat