Rozdanie
Gracz wydaję się w miarę solidny, 67 rozdań 20/15 0 Limp
Pre flop open-steal za 2BB, flop spada dla mnie ok, mam overparę, decyduje się na bet for value, dostaję tylko call, co sugeruje mi jakieś AX, KX, QX może nawet JX, które trafiły, lub po prostu cokolwiek, jako jakaś formę obrony, nie spodziewał się setów od których pewnie dostałbym raise. Turn przynosi draw do koloru, ale tego raczej jest mało w jego zakresie, chyba że coś trafił, ale T to ciągle ok karta dla mnie, dalej mam overparę. Na river spada K, który uzupełnia tez flushe, moje walety tracą sporo equity więc decyduję się na check fold.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Dyskusja o rozdaniach
3
Użytkownicy
0
Reakcje
203
Wyświetlenia
2 odpowiedzi
Z btn-a na dwójkach też otwieraj za 3bb, różnice w wygranych w long runie zobaczysz a ci graczy w swoim nie, wyżej na flopie, na riverze przeforsowałbym pewnie bet za 30% pomimo wielu uzupełnionych drawów
Preflop również uważam że lepiej otwierać za 3bb, flop bet for value, turn bet for value i protection, ale river wolałbym zagrać check jeżeli tj tutaj mamy możliwość. Z tego powodu że uzupełniły się drawy do koloru, strita i jest over card. A my mamy tutaj tylko parę JJ vs reg