Przejdź do forum
500k rąk w lutym na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

500k rąk w lutym na mikro

412 Posty
132 Użytkownicy
2582 Reakcje
41.1 K Wyświetlenia
Stafu

Cześć, jest to challenge blog, który bierze udział z zabawie The Blog Job.

Moim celem jest rozegranie 500,000 rozdań na limicie nl2, full ring, zwykłe stoły, poker stars, żeby zaliczyć challenge wygrana nie może być mniejsza niż 300$.

Każdego dnia podsumowanie dnia poprzedniego w postaci wykresu.
W pierwszym poście będzie widoczny zrzut ekranu z holdem managera

przyjęte zakłady:

1. xyz96 - gdy przegram challenge płacę 150$ gdy wygram otrzymuje 500$
2. GregPL191 - gdy przegram challenge płacę 50$ gdy wygram otrzymuje 150$
3. zajcur - gdy przegram challenge płacę 25$ gdy wygram otrzymuje 75$

Odpowiedz
Cytat
411 odpowiedzi
Stafu

Dzień 1-2.02.2017

2/28

Początek mało spektakularny, ponieważ dopiero w nocy z 2 na 3 lutego postanowiłem wziąć udział w wyzwaniu. Od jutra czeka mnie prawie 20k rąk dziennie, niestety trafiłem na miesiąc który ma 28 dni, ale mam nadzieję że się uda. Chyba jeszcze nigdy nie osiągnąłem nawet połowy tej ilości rozdań w miesiącu, dlatego to wyzwanie będzie mega trudne.

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Ile zamierzasz grać stolików ??

Odpowiedz
Cytat
BaSingSe

Jeżeli będziesz miał rolla i umiejętności a domyślam się, że je masz.. to zastanowiłbym się nad pomysłem grania na NL5. Granie limity niżej kiedy masz rolla i umiejętności na wyższe stawki to zdecydowanie decyzja EV- i znacznie obniża twój wr czy możliwość rozwoju. A przecież w pokerze chodzi o podejmowanie jak najlepszych decyzji. Zrobienie 500k na NL2 niczego u Ciebie nie podniesie.. co najwyżej ciśnienie siedząc 20k hands per day :D

choose wisely ! and have fun !:)

Odpowiedz
Cytat
trzasku

.

Odpowiedz
Cytat
aston3

jakies zaklady ze nie da rady ?

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Stary jak Ci się to uda to będziesz bogiem i moim idolem co do volume :f_love: Nie sądzę aby był to najlepszy rodzaj challangu (grindowanie na NL2) ale samo wyzwanie i jego wymiar mi się bardzo podoba.

• Ile zamierzasz grać godzin dziennie?
• Nie masz innych obowiązków (szkoła, dziewczyna)?

Odpowiedz
Cytat
visca

Fuck. Trzymam kciuki, choć uważam, że NL2 to najgorszy limit, żeby to robić, lepiej już zacząć od NL5, dla mnie ten limit to takie bagienko pokera, który sporej ludzi nie wypuszcza ze swoich szponów, w dodatku demotywujacy.

Propsuje każdą próbę wymagająca sporego wysiłku, ale w kwestii planowania uważam, że przy tym celu mógł zostać popełniony jeden błąd lub więcej, bo primo jest zbyt ambitny prawdopodobnie (sam gram sh, a dawno temu fr, więc nie wiem na ile to możliwe), ale sam napisałeś, że nie zbliżyłeś się nawet do połowy tej liczby. Ew. niepowodzenie wzbudzi tylko frustrację raczej, nie wierzę w credo mierz w księżyc, nawet gdy nie trafisz wylądujesz wśród gwiazd. Secundo nie napisałeś czemu ten cel ma przyświecać, bo raczej nie poprawie Twojej gry. Bądźmy jednak optymistami i liczę, że wyzwanie zmotywuje do cięższej pracy, także w przyszłości :)

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Nauczy go naparzania :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Jeśli nawet połowy tego nigdy nie zagrałeś w miesiącu, ale powodzenia :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
xkwlx

.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Redwinee

Z tego co kojarzę to Stafu naklepał już kilkanaście milionów rozdań na nl2 także bułka z masłem :f_biggrin:

gl :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
kustra

Jaki jest sens grania ~10h dziennie za jak sam zauważyłeś, niepewne 300$? Roznosząc ulotki 5h dziennie więcej zarobisz.
Dodatkowo w żaden sposób się nie rozwiniesz, a zrobisz co najmniej jeden krok w tył.

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Lata mijają a Stafu dalej swoje. Pamiętam, że każdy Twój wątek/challenge kończył się porażka. Godzinowka to Ci wyjdzie chyba 2,3 razy mniejsza od krakowiaczka. Masz już chłopie tyle lat, że pora zmadrzec.

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Chyba jeszcze nigdy nie osiągnąłem nawet połowy tej ilości rozdań w miesiącu, dlatego to wyzwanie będzie mega trudne.

jakie są oddsy na ukonczenie/nie ukończenie, chętnie zagram o to :D

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

Napisane przez weirdcreep

Chyba jeszcze nigdy nie osiągnąłem nawet połowy tej ilości rozdań w miesiącu, dlatego to wyzwanie będzie mega trudne.

1: ∞

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Napisane przez Varrancomando

Napisane przez weirdcreep

1: ∞

to za grosza ze ukończy

Odpowiedz
Cytat
jejeejej

Ile stołów na raz grasz? :D

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Hardcore :f_ugly:

Odpowiedz