Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=506014
Witam. Nieoczekiwany natłok wydatków w postaci m. in. leczenia psa który i tak odszedł z tego świata, a koszty poszły w tysiące (ale czego się nie robi żeby ratować przyjaciela) i gorszego okresu w grze jestem zmuszony wystawić staking na NL16 zoom. Gram ten limit już dosyć długo, bo ciągłe wypłaty i chyba komfort tego limitu nie pozwoliły mi zaatakować wyżej. Nigdy nie wpłaciłem chociażby złotówki i cały bankroll zbudowałem od jakichś promocji, freerollów itp., zaczynając gre cash od nl5.
O sobie moge powiedzieć że jestem osobą odpowiedzialną i uczciwą, zawsze wykonującą na 100% wszystkiego czego się podejmuje.
Dość tego pieprzenia, pora na cyferki bo one tu są najważniejsze:
NL16 (falująca czerwona to efekt testowania różnych strategii, np bardziej pasywna / agresywna itp)
Spoiler

NL10 (moim zdaniem trudniejszy limit od NL16)
Spoiler

Zasady:
1. Czas trwania: max. 45dni lub do momentu zbustowania rolla
2. Gram 100 000 rozdań na nl16 zoom
3. Gram 3 lub 4 stoły (czwarty dokładam podczas najlepszych z najlepszych fieldów i nad ranem gdy jest mało ludzi i rozdania lecą wolniej)
4. Podział profitu: proponuje 50/50, rakeback w razie profitu zostawie dla siebie na kebaba albo przy optymistycznym scenariuszu na pizze (
)
5. Zobowiązuje się do grania w najlepszych możliwych godzinach (tj. w godzinach 22:00 - 6:00) i na najlepszych możliwych fieldach (czyli nie wykluczam gry w innych godzinach gdy field będzie w stylu "drukarnia pieniędzy").
6. Rozliczenie w max. 24 godziny po tym jak strzeli 100 k rozdań
7. Gram tylko gdy sprzedam wszystkie udziały.
8. Raport co maksymalnie 5 dni. (mogę częściej wedle życzenia)
9. Potrzebny bankroll: myśle 30 BI czyli ~500$ będzie okej, zwłaszcza że będę minimalizował wariancje poprzez to co napisałem w punkcie 5.
500$ - sprzedaje całość
25% - 125$
10% - 50$
5% - 25$ (najniższa cegła)
Płatności:
pokerstars - przemo9422
skrill - podam na priv
Dla potwierdzenia wiarygodności moge na priv podać profil na FB z kilkuset znajomymi.
Inwestorzy:
weirdcreep - 50% ![]()
dziob - 40% ![]()
elusivepl - 10% ![]()
Zapraszam do inwestowania, ale też np. dyskusji, napisania swoich sugestii, jestem otwarty na różne propozycje.