Przejdź do forum
50 free USD od Stra...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50 free USD od Strategy na PokerStars ?

16 Posty
7 Użytkownicy
20 Reakcje
1,544 Wyświetlenia
Uno2020

Witam serdecznie :)

Zarejestrowałem się i chciałem mieć dostęp do materiałów oraz bonusu 50usd. Z tego co wiem mam rozwiązać quiz by to dostać. Chciałbym grac na PokerStars ale gdy w mailu aktywacyjnym klikam link przekierowuje mnie na strone Poker Strategy gdzie jedyny wybór to GGPoker. Nie ma równiez śladu po tym quizie.

Podpowie ktos jak to przekierowac na PokerStars żebym czegoś nie pomylił ?

Chce to połączyć równiez w powitalnym bonusem 30usd na PokerStars po pierwszej wpłacie własnej 20usd.

Dzieki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
Główny administrator
spinek

Witaj Uno2020,

Niestety dostepne oferty zależne są od lokalizacji. Rozwiązywanie quizu nie jest już wymagane. W Twoim przypadku dostępna jest jedynie oferta z darmowymi biletami na GGPoker (bez dodatkowych 50 $). Możesz również skorzystać z oferty darmowych 30 $ w ticketach na PokerStars po wpłacie 20 $, ale tutaj także dodatkowych 50 $ niestety nie otrzymasz.

Odpowiedz
Cytat
Uno2020

To czemu mam baner na Poker Strategy o 50 free usd bonus na start, klikam odbierz, rejestruje sie i nic z tego później nie ma ? Info było wyraźne że bonus jest.

Odpowiedz
Cytat
Kirey86

Zgadza się, u mnie było podobnie. O wszystko trzeba się dopytywać, o punkty, o bonusy o tickety. Lepiej założyć konto przez inne stronki których jest sporo i mają bonusy pieniężne. Tutaj to pic na wodę i bajzel na kołach. Żeby móc oglądać ciekawe filmy trzeba mieć co najmniej srebrny status, czyli trzeba dołożyć. Sam jestem zawiedziony. Skoro nie ma bonusu 50$ to po co to pokazywać i oszukiwać ludzi? Błazenada, a myślałem że to profesjonalny serwis a nie przedszkole.

Odpowiedz
Cytat
Uno2020

Skoro tego nie ma - to jaką platformę polecacie do gry ? Pokersstars ? GG ? jesszce co innego ?

Odpowiedz
Cytat
Kirey86

Ja gram na starsach, najwięcej możliwości. Turnieje, ca$h, mnóstwo ludzi. Dorzucam jeszcze GG, a i posiadam konto na party, ale jakoś nie grywam.

Odpowiedz
Cytat
Uno2020

Chce sie poduczyc grac, poczytac strategie, pooglądać filmy, rozdania, zapoznac sie z oprogramowaniem dodatkowym i zacząć z niego korzystac. Ogolnie chce poduczyc sie grac ;)

Na tej stronie jest przytłaczająca ilosc informacji każdego rodzaju i nie trudno sie w tym pogubic....jutro postaram się jakoś przejść przez ten gąszcz i chociaż wyznaczyć kierunek edukacji.....moze blog i porady doswiadczonych mi pomogą. moze założymy ;)

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez Kirey86
Zgadza się, u mnie było podobnie. O wszystko trzeba się dopytywać, o punkty, o bonusy o tickety. Lepiej założyć konto przez inne stronki których jest sporo i mają bonusy pieniężne. Tutaj to pic na wodę i bajzel na kołach. Żeby móc oglądać ciekawe filmy trzeba mieć co najmniej srebrny status, czyli trzeba dołożyć. Sam jestem zawiedziony. Skoro nie ma bonusu 50$ to po co to pokazywać i oszukiwać ludzi? Błazenada, a myślałem że to profesjonalny serwis a nie przedszkole.

Akurat status srebrny bez problemu można wyrobić za samą aktywność na forum.

Pozdro dla kumatych.

Odpowiedz
Cytat
Kirey86

Po ilości Twoich postów na tym forum stwierdzam że jednak nie jest to proste jeśli wciąż masz brąz :)

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez Kirey86
Po ilości Twoich postów na tym forum stwierdzam że jednak nie jest to proste jeśli wciąż masz brąz :)

Akurat tym bym się nie sugerował.
Wystarczy, że będziesz się udzielał w dziale dyskusji o rozdaniach. Każdego dnia możesz tam dostać 5 StrategyPoints (wystarczy 1 post danego dnia), więc w 20 dni można wyrobić srebro. W maju jeszcze zdążysz.

Odpowiedz
Cytat
bumbumbenc300

Sciema

Odpowiedz
Cytat
venatici

.

Myślałem że napiszesz aby dołączyć do mbc. Wolał bym opłacić 9$ niż walnąć 20 solidnych odpowiedzi w sprawie rozdań. Ale wiadomo punkt siedzenia od czego zależy.

No i super. Jak wszystkim wiadomo analiza rozdań niczemu nie służy, a już na pewno nie rozwojowi pokerowemu i nie można by połączyć pożyteczne z pożytecznym.

A dzięki dołączeniu do MBC to można i złoto wyrobić na tydzień (jak już ma się srebro z oceny rąk).

Odpowiedz
Cytat
bumbumbenc30

Za darmo to nawet w twarz sie nie dostanie wiec jesli ktos sie ludzi to trzeba rozwiac watpliwosci...

Odpowiedz
Cytat
bumbumbenc30

Gdzie mozna bilety dostac do pokera? Moze ktos mnoe pokieruje?

Odpowiedz
Cytat