Przejdź do forum
Nowy system rakebac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nowy system rakebacku od 1 kwietnia 2023 roku.

20 Posty
10 Użytkownicy
8 Reakcje
5,041 Wyświetlenia
FulHaus

Wejdzie w kwietniu, jak wszystko dobrze im pójdzie.
Ogólnie jest obniżony, głównie na najniższych levelach, bo gracze na najniższych poziomach na luzach wyciągali średnio 45% rakebacku, ale było też sporo takich, co z tymi wszystkimi misjami, freerolami wyciągali nawet ponad 100% rakebacku.
Do zwykłego rakebacku dojdą również jakieś dwutygodniowe bonusy do wyrobienia, które będą działać podobnie jak monthly challlenge na starsach, czyli jak będziesz graczem wygrywającym to będzie go trudniej wyrobić, a jak będziesz na downswingu, to prościej.

Szczegóły z tabelami i wykresami:
https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
FulHaus
Miloszpoker2

Jakie bonusy dostajecie? U mnie właśnie skończył się 9€ za 180€ (5%) i teraz dali 10€ za 200€ raku (5%) XDD

Odpowiedz
Cytat
andsa55

skąd macie te bonusy. Piszecie do supportu ?

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Są dodawane do konta , nigdzie nie musisz mi pisać. Jak grasz w miarę regularnie to z czasem też z pewnością dostaniesz.
Ja mam:

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

A ja dostałem 55$ za 550$ rake'u :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Elusivepl gdzie jest zakładka dotycząca tego rakebacku z Twojego screena? Albo nie mam, albo nie umiem znaleźć...

Odpowiedz
Cytat
jwill5555

Bonusy są przyznawane losowym graczom i na losowym poziomie między 5 a 35% w poniedziałki co dwa tygodnie.
Tutaj informacja ze strony:
Potencjalna podwyżka: po osiągnięciu poziomu 4. odblokowujesz możliwość otrzymywania codwutygodniowych bonusów za grę umożliwiających zwiększenie zwrotu gotówki do 35%! Bonusy te wiążą się z wymogiem dotyczącym prowizji/opłaty, który należy spełnić, aby odblokować nagrodę pieniężną. Nie masz gwarancji otrzymania bonusów, a wartość pieniężna może się różnić w zależności od bonusu. Za bonusy możesz otrzymać od 5% do 35% zwrotu gotówki.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

ALe tzn. że macie już 4 poziom ? Czy to na podstawie starego kwartału.

Odpowiedz
Cytat
jwill5555

Trzeba zdobyć w aktywnym kwartale chyba. Gracze, którzy w poprzednim kwartale zdobyli 6 lub 7 lvl dostają od początku kwartału.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ci co dostali , znaczy się mieli gorszy okres gry . Założenie bonusa jest dla graczy przegrywających ?

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Tigerku wszystko na to wskazuje, że im więcej przegrywasz, tym prawdopodobnie większa szansa na otrzymanie tego rake backu. Ja wyciskam z samych misji tyle, że mogę pomarzyć. Pewnie są jakieś pojedyncze wyjątki. Na Twoim miejscu bym na to nie liczył, bo oni doskonale wiedzą, że jesteś do przodu, więc kolejne extra euro Ci nie przysługują :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dlatego właśnie dopytuje dostali 5% bo byli b/e 15% wjebane ...% , 35% bo zjazd na maxa.
@elusivepl - jaka strata w ostatnim okresie, a może b/e byłeś. Bo dostałeś 5% RB.

Odpowiedz
Cytat
Kobe22

wygrywajacy nie dostanie wiecej niz 5% i tyle. Stubbe na forum pisal, ze patrza na okres > 2 miesiecy, wiec 2 tygodniowy downswing nic niezmieni w kwestii tych bonusow

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Cały czas dostaję 5% od kilku miesięcy.
Wypłacam każdego miesiąca kilkaset jurków.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

OK. Dzięki.

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Ja jak pisałem wyżej dostałem 10% (550 za 55) i nie jestem przegrywającym więc nie wiem na jakiej zasadzie przyznają te bonusy. Zakończyłem kwartał na levelu 6

Odpowiedz
Cytat
PiriPara

Odpowiedz
Cytat
Riverek

PiriPara patrząc na wykres wrzucony przez Ciebie, mogę bez problemu postawić tezę, że najlepiej na tym wyjdzie Unibet :f_drink: Co z tego jeśli przegrywający dostaną największy rake back, skoro i tak go przegrają przy stolikach :f_biggrin: Wygrywający i tak dalej będą wygrywać mimo mniejszego rake backu i wiadomo, że nie odejdą skoro i tak wygrywają. Średnim lekko podniosą, żeby ich podkręcić do większej ilości gier, ale finalnie to właśnie poker room, będzie wygranym tych zmian. Mają łeb w tym Unibet nie ma co, bo choć powierzchownie wygląda to na dobre zmiany pod graczy, co będzie można przedstawić jako marketingowy sukces, to finalnie i co najważniejsze finansowe największym beneficjentem tych zmian, będzie poker room.

Odpowiedz
Cytat