Przejdź do forum
Podziękowania za zl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Podziękowania za zlot

13 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,695 Wyświetlenia
damianpat

Pisząc posta jeszcze jestem trochę pod wpływem, więc dla pewności nie zasiadałem dzisiaj za kółko

Kraków opuściłem pociągiem o 5:00 totalnie narąbany, nawet przesiadka w Katowicach była spoko, bowiem:

"wie pani, sądziłem, że w Katowicach o 7:00 rano nic dobrego mnie spotkać nie może, że to kiepskie miasto, ale to nieprawda pani jest po prostu nieziemska"

ogółem poszło z 1l jacka, zajebiście schłodzonego, z colą i z lodem, wchodził jak masło, wiem, że puryści twierdzą, że whisky pije się samą, ale co kto lubi

a podziękowania za zorganizowanie tej zajebistej imprezy, tym razem cieszę, się, że mogłem tam być, decyzją podjąłem późno, bo o 10:20 łamałem autem wszystkie przepisy byleby zdążyć na pociąg

i gdybym nie zdążył, wiem, że sporo bym stracił

jedzonko w Taco Mexico było świetne

ludzie interesujący, hostessy nieziemskie, no i było sporo alkoholu

szkoda tylko, że cały mój trip do Krakowa przypomina teledysk

12 odpowiedzi

Napisane przez damianpat
szkoda tylko, że cały mój trip do Krakowa przypomina teledysk

prodigy - smack my bitch up?

trzcinek

Miło było Cię poznać Damianie! :f_biggrin: Jesteś bardzo interesującą osobą :f_thumbsup:

HandOnFire

whiskey pije sie z mineralna nie gazowana ^^

babel92

Napisane przez HandOnFire
whiskey pije sie z mineralna nie gazowana ^^

+1

KrisB27

tak Damianie - zamówienie zupy w Twoim wykonaniu to istny majstersztyk - dzięki Tobie integracja szła w tempie nie mniejszym niż whisky!

Whisky ≠ Whiskey, [Treść edytowana].

A tak serio to żałuję, że mnie nie było. Następny zlot jest mój, choćby był w Szczecinie (świetne miasto btw.).

//Wulgaryzmy - Urbi

mazaq

Napisane przez perfectto
w Szczecinie (świetne miasto btw.).

+1 _cool:

Hadart

A moze ogolnie przerobic temacik na cos w stylu "Podziekowania dla graczy" i przerzucic do Pogawedek? :P Bylby uniwersalny ;)

Btw: Dzieki za zlocik, bardzo przyjemnie bylo :)

ja ze względu na sesję nie mogłem niestety zagościć w Krakowie, ale na następnym zlocie pojawię się Damianie z... synem ;)
pozdrawiam

Mooris

hahahahahhahaha

Mikidar, nie rób mu tego :D Zarówno on jak i Panadol chyba oczekiwaliby zmiany decyzji :D

Bielanek

Żałuję, że mnie nie było. Po dłuższej wymuszonej przerwie wracam na PS. Rolla mi nikt nie ukradł :D przeleżał, więc można zacząć grind. Od lipca zaczynam i na następnym zlocie to już po prostu muszę się pojawić! :)

Napisane przez Mooris
hahahahahhahaha

Mikidar, nie rób mu tego :D Zarówno on jak i Panadol chyba oczekiwaliby zmiany decyzji :D

No z córką nie przyjadę - nie chce grać w pokera, ale syn ma zamiar się zarejestrować na PS, teraz gra jakiś turniej szachowy ale jak skończy to na pewno się zarejestruje. Wiem, że ma zamiar grać s&g.