Przejdź do forum
HUD na 888poker.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] HUD na 888poker.

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,000 Wyświetlenia
RetireD2019

hi, gram na 888poker ale nie umiem dobrze ustawić huda. Jak wiadomo na tym roomie nie można zrobić preferowanego siedzonka więc cały hud mi sie zaprzeproszeniem pieprzy jak tylko pojawiają się staty. Nie ma statow tam gdzie powinny byc, nie pojawiaja sie automatycznie przy graczach ; O tylko wszedzie gdzie indziej a jak ustawiam je to nieraz na 4 stolikach sa wszystkie na Siebie :D :D:D:D

jakieś rady ?: O

8 odpowiedzi
salyk

Witam,

może zacznij od tego jakiego masz trackera?
PT3, HM, EL?

Cykor

stawiam na PT3, mam to samo =='

RetireD2019

HM ofc :) jezyk w sofcie ustawiony na English. HM przestawiony na sieć pacyfic. hęęę.?: O

imgoingtomirage

Nie wiem o czym mówisz, ja zawsze siedzę w tym samym miejscu, nie zależnie od wybrania "krzesełka" przy stole jestem na godzinie 6.00 na każdym stole.
Prawdą jest, że soft z 888 nie jest zbyt friendly dla hudów, trzeba się trochę namęczyć z ustawieniem (jeśli chodzi o pozycję), zwłaszcza na FR. Ale po każdym ustawieniu, wystarczy, że raz skorzystasz z opcji "Save Layout" i po każdym ponownym wejściu na dany stolik w roomie, statystyki będą w tym samym miejscu w którym je ustawiłeś. Mowa o PT3 of course.

tematznany

Nieprawda. Huda za każdym razem trzeba ustawiać osobno i nic się nie poradzi.
Mialem zarówno HMa, jak i PT3 i zawsze to samo.
Pozdrawiam

imgoingtomirage

No jak nie prawda, jak używam PT3 i nie muszę nic zmieniać. Robisz "save layout" i wszystko zostaje, a jak już pisałem siedzę zawszę na godzinie 18:00.
Może wam się działy na forum pomieszały, mowa o PacificPoker na 888.com.

A mi się wydaje, że obaj macie racje. Wszystko zależy od tego, jaki "wygląd" stołu wybierzemy w menu grafika. Przy opcji nr 1 rzeczywiście miejsce mamy "losowo" wybierane, natomiast przy opcji nr 3 będziemy zawsze na godzinie 6.

Przy okazji się przywitam, pierwszy post na forum, więc: Hello! PokerStrategy

imgoingtomirage

Witaj :).

Możliwe, używam Avatar View bez awatarów, a więc mamy rozwiązanie problemów z hudem.