Po przeczytaniu pierwszej, druga się wydaje dosc błacha, ze względu na kwoty przegranych/wygranych pieniedzy.
Napisane przez Shad0w69
Po przeczytaniu pierwszej, druga się wydaje dosc błacha, ze względu na kwoty przegranych/wygranych pieniedzy.
Ale nie jest to dla Ciebie jedynym wyznacznikiem atrakcyjności tekstów, prawda?
Witam.
Prace są wklejane w kolejności, w jakiej je otrzymujemy.
Zapraszamy do dyskusji!
Jestem naprawdę ciekaw, kto napisał pracę numer dwa - jak dla mnie rewelka
Mam swój cichy typ, ale... to zakończenie mi do niego trochę nie pasuje
Jak przeczytam resztę będę wiedział czy to on
Początek fajny, pomyslalem, ze bedzie nowy faworyt. Niestety w drugiej połowie za dużo "w morde Asa" zamiast przecinków i średnie zakończenie.
Pomysł na nie może i dobry, ale czegoś mi tu brakuje.
Nie wiem czy dla komentarzy i opinii nie powinien powstać osobny temat, bo tu za tydzień może powstać kilkustronicowy topik i teksty mogą gdzieś umknąć i nie być przejrzyście dostępne. Am I right?
"Autor nieznany"
Stylu nie da się ukryć
Chociaż byłbym nieźle zaskoczony, gdyby okazało się, że jednak napisał to ktoś inny niż Główny Podejrzany...
Trójeczka jak na razie najlepsza, ale... Słabo ♠_tongue:
Napisane przez AceBestini
Nie wiem czy dla komentarzy i opinii nie powinien powstać osobny temat, bo tu za tydzień może powstać kilkustronicowy topik i teksty mogą gdzieś umknąć i nie być przejrzyście dostępne. Am I right?
Popieram, proszę o założenie osobnego tematu do dyskusji.
Do końca konkursu jeszcze dobre 2 tygodnie, a już trudno znaleźć prace
codziennie w godz. 8-10 wpada jeden tekścik
(PS ADMIN: może by po dwa, by było co czytać?)
Piatka laurkowa (ale tak podobno miało być), dobrze się czyta. U mnie na razie czwórka nr 1 - mimo, że krótka, podpasowała mi stylowo
PS ADMIN 2: Gratuluję pomysłu. Świetna sprawa, że ludzie z PS siadają i piszą, i że wychodzą im tak dobre opowiadania, którym przecież trzeba troszkę czasu poświęcić. Kreatywny konkurs. Grats.
Pewnie Kuba wstawia jedno opowiadanko przy śniadanku
i nie może więcej wstawiać, bo albo za szybko je, albo nie ma już nowych prac
Jest dokładnie tak, jak mówi dohpaZ
Rano do kawki czytam sobie i wstawiam jedną pracę, w tej chwili mam jeszcze dwie w zanadrzu
Mam nadzieję że dostaniemy więcej tekstów konkursowych,
napiszemy dzisiaj newsa z przypomnieniem.
Pozdrawiam, dziękuję za zainteresowanie i dobre komentarze.
Na razie druga praca the best
Bardzo spodobał mi sie styl jakim została ona napisana.