за 3 місяці зіграв всього 134 спіна, гра зовсім не йде - немає бажання. Всі ящики погоріли. По чіпах невеликий плюс, але по касі в нуль. Позавчора втащив тижневий фрібет в фріролі на 20e. Поставив на кеф 2.2 і втащив 24євро чим вивів в + всю гру))
так що маю на сьогодні 341.73e + 2145 монет (тобто +27.30 профіту)
за 2 місяці зіграв 193 спіна двійок. Удача прям в покері через верх
По чіпах 135, а з передачею 207.
За спіни +118євро, постійно дають фрібети на 1євро, разів 3 втащив на кефах 1до 10. Один раз втащив топ 30 в лідерборді і один раз втащив 20ку в фріролі.
Касса 524.13 +2145 монет, тобто +182.4
Пожертвував виграш 50/50 на дрона для ЗСУ і на тепловізор для ЗСУ. Україна переможе
За вересень грав мало, багато тильтував і не тащив коїни. за 67 туріків -11 БІ. Але відмив квиток за 10 баксів, втащив кілька фрібетів, втащив кілька ставок на спорт. Тому баланс на кінець місяця. 607.06 + квитки на 5.5 + 2145 монет. Це +73
зіграв 82 спіна2 і 2 спіна5 за місяць, грав дуже погано, якісь неймовірно тупі коли робив. EV коло нуля, по касі +54(із них 20 депозит) за рахунок фрібетів і рейкбеку.
на рахунку 661.15
Кілька фейспал роздач
Spoiler
PokerStars - 20/40 NL (3 max) - Holdem - 2 players
BB: 837 (20.9 bb)
Hero (SB): 663 (16.6 bb)
Hero posts SB 20, BB posts 40
Pre Flop: (pot: 60) Hero has Q♥: 7♠:
Hero calls 20, BB checks
Flop: (80, 2 players) 3♥: J♥: 8♦:
BB checks, Hero checks
Turn: (80, 2 players) T♥:
BB checks, Hero bets 40, BB raises to 120, Hero calls 80
River: (320, 2 players) Q♦:
BB bets 320, Hero calls 320
Results: 960 pot (0 rake)
Final Board: 3♥: J♥: 8♦: T♥: Q♦:
BB shows T♠: J♦:: (Two Pair, Jacks and Tens)
(Pre 45%, Flop 84%, Turn 73%)
Hero mucks Q♥: 7♠:: (One Pair, Queens)
(Pre 55%, Flop 16%, Turn 27%)
BB wins 960
Spoiler
PokerStars - 20/40 NL (3 max) - Holdem - 2 players
Hero (BB): 568 (14.2 bb)
SB: 932 (23.3 bb)
SB posts 20, Hero posts BB 40
Pre Flop: (pot: 60) Hero has Q♦: A♥:
SB calls 20, Hero raises to 92, SB calls 52
Flop: (184, 2 players) 3♥: 6♦: 3♠:
Hero bets 40, SB raises to 840 and is all-in, Hero calls 436 and is all-in
Turn: (1,136, 2 players) 7♣:
River: (1,136, 2 players) Q♣:
Results: 1,136 pot (0 rake)
Final Board: 3♥: 6♦: 3♠: 7♣: Q♣:
Hero shows Q♦: A♥:: (Two Pair, Queens and Threes)
(Pre 71%, Flop 12%, Turn 7%)
SB shows Q♠: 6♠:: (Two Pair, Queens and Sixes)
(Pre 29%, Flop 88%, Turn 93%)
SB wins 1,136
Spoiler
PokerStars - 10/20 NL (3 max) - Holdem - 3 players
Hero (BTN): 500 (25 bb)
SB: 470 (23.5 bb)
BB: 530 (26.5 bb)
SB posts 10, BB posts 20
Pre Flop: (pot: 30) Hero has K♦: Q♠:
Hero raises to 40, fold, BB calls 20
Flop: (90, 2 players) Q♥: 7♣: 5♣:
BB checks, Hero bets 60, BB calls 60
Turn: (210, 2 players) 3♣:
BB checks, Hero bets 60, BB raises to 430 and is all-in, Hero calls 340 and is all-in
River: (1,010, 2 players) J♠:
Results: 1,010 pot (0 rake)
Final Board: Q♥: 7♣: 5♣: 3♣: J♠:
BB shows 4♥: 6♥:: (Straight, Seven High)
(Pre 40%, Flop 37%, Turn 100%)
Hero shows K♦: Q♠:: (One Pair, Queens)
(Pre 60%, Flop 63%, Turn 0%)
BB wins 1,010
Зіграв менше сотні спінів, та і не дуже хотілось. Виграв один фрібет і того на рахунку 772.20 тобто +112є за листопад
Зіграв величезний фрірол перше місце майже 5к турнірних євро, 421 місце призових . Залишилось трохи більше 900 людей і в мене десь 260й стек. Вилетів по тупому
Spoiler
PokerStars - 2500/5000 Ante 500 NL (8 max) - Holdem - 8 players
MP+1: 149,254 (29.9 bb)
CO: 308,011 (61.6 bb)
BTN: 95,756 (19.2 bb)
SB: 489,795 (98 bb)
Hero (BB): 234,049 (46.8 bb)
UTG: 414,052 (82.8 bb)
UTG+1: 131,316 (26.3 bb)
MP: 72,267 (14.5 bb)
8 players post ante of 500, SB posts 2,500, Hero posts BB 5,000
Pre Flop: (pot: 11,500) Hero has 9♦: T♦:
UTG raises to 15,000, UTG+1 calls 15,000, 5 folds, Hero calls 10,000
Flop: (51,500, 3 players) 6♣: J♦: 8♣:
Hero checks, UTG bets 25,750, fold, Hero raises to 218,549 and is all-in, UTG calls 192,799
Turn: (488,598, 2 players) 9♣:
River: (488,598, 2 players) 2♣:
Results: 488,598 pot (0 rake)
Final Board: 6♣: J♦: 8♣: 9♣: 2♣:
Hero shows 9♦: T♦:: (One Pair, Nines)
(Pre 39%, Flop 31%, Turn 18%)
UTG shows J♠: Q♣:: (Flush, Queen High)
(Pre 61%, Flop 69%, Turn 82%)
UTG wins 488,598
Відкладений Контбет/Defend BB+Check Check F + Facing Delayed Cbet T true
*опп відкривається в позі , я кол, флоп чек чек , тьорн я чек оп бет*
[*] 3/4+ - лише 2 випадки, раз Q high і раз 2га пара, мала вибірка для результатів
[*] 2BB-3BB - Полярний спектр - 5 разів 2га пара з хорошим кікером чи краще, 10 разів нічого - але частіше з тузом, 7 разів дро, 2чі малі пари і 12 разів я не вскрив(через велику ставку рівером)
[*] 1BB - Слабкий спектр. 5 разів мала пара з малим кікером, 4 рази старша карта типа туза чи короля, 7 разів дро, один раз фул хаус і один раз топ пара. ще 7 разів я не відкривав против бета рівера
Висновки:
Частіше всього відкладений кбет тьорна був зроблений опонентом через те що подвійний чек опонента виглядає занадто слабо(23 випадки)
Рідше відкладений кбет був зроблений через посилення руки на тьорні(12 випадків)
Лише в 2х випадках опонент свідомо не ставив сильну руку на флопі в якості слоуплею.
Частіше всього сила спектру ставки пропорційна сайзингу.
Сильний спектр продовжує бетити рівером сайзом від 1/2 до овербета, а слабкий завжди чекає, нічого гірше 2ї пари з хорошим кікером не було
Поле майже не блефує на рівері.
Наслідки:
треба донкати рівер без ШД велью на бланкових картах, чим менший сайзинг тьорна, тим слабіше спектр оппонента і тим більше ФЕ
якщо рівер не донкаєм, то колимо другий барель досить нітово - хочаб другу пару з хорошим кікером, поле зазвичай не блефує так
треба донкати рівер доїзди, чеком буде недобір
на очевидних доїздах чек-фолдимо рівер, у спектрі опонента дуже багато дро
мій спектр подвійного чека занадто слабкий, потрібно з цим щось робити, частіше чекати сильні руки на тьорні
не варто слоуплеїти тьорн чек колом без пози, чек-рейзи принесуть більше велью
Оригинал пользователя JetGatling
Гарно розписав! Логічно, аналітично. Спіни?
так, я спіни 2ки граю. Це у мене така теорія по рекомендації одного тренера. Допомагає з розумінням гри в цілому та латає гру в пограничних спотах по цій лінії. Хоча в цей раз мабуть я вибрав не саму популярну лінію, роздач було малувато, але тенденції просліджуються.
В статті по психології тут на форумі було про користь використання шаблонів у грі, а в тебе вийшов, на мою думку, досить широкий і місткий шаблон з корисними висновками. Хоч лінія і не популярна, вона все одно буде зустрічатись.
Диспа як на двійках? Багато сильних регів?
Оригинал пользователя JetGatling
Диспа як на двійках? Багато сильних регів?
У мене вінрейт більше 100 чіпів на турік, диспа досить низька як для спінів. Була недодача в 108 БІ, по касі це виглядало як гра в 0. Регів мало, в основному хоббі, фіші чи маніяки.
Я планую змінити підхід до покеру, замість концентрації на якійсь одній дисципліні буду комбінувати різни варіанти гри. Єдине, поки що побоююсь пробувати омаху, хоча це треба будет зробити.
Основні дисципліни я бачу так
1. 6-макс кеш
2. 6-макс ХТ СКО
3. Спіни
5. ХА-турніри, бажано з КО
6. 6-макс турніри з низьким АФС.
Буду вдячний, якщо допоможеш мені увійти у курс справи щодо спінів, якщо є можливість - давай перейдемо в якийсь меседжер та будемо розвиватись разом та й просто спілкуватись.
За грудень зіграв аж 227 туріків, ця новорічна акція з відкриванням карт трохи змотивувала.
Spoiler

Профіт за грудень 84євро, на рахунку 856.90 і 2 квитки 5є на новорічні MTТ
Ось і пройшов 2022 рік. За цей рік я зіграв близько 1800 спінів, за які виграв 491євро
Spoiler

Графік по 2ках
Spoiler

Сумарно з рейкбеком, бонусами та акціями вийшло +884євро профіту за 171 годину гри.
Привіт!
З Новим Роком :f_drink:!
Це ти на старзах EU граєш? Звідки в тебе акції там взялися :f_cool:? Вони ж тільки для гравців з евросоюзу. І рейкбеку там немає
для українців вже давно
Оригинал пользователя unicum1890
Відкладений Контбет
*опп відкривається в позі , я кол, флоп чек чек , тьорн я чек оп бет*[*] 3/4+ - лише 2 випадки, раз Q high і раз 2га пара, мала вибірка для результатів
[*] 2BB-3BB - Полярний спектр - 5 разів 2га пара з хорошим кікером чи краще, 10 разів нічого - але частіше з тузом, 7 разів дро, 2чі малі пари і 12 разів я не вскрив(через велику ставку рівером)
[*] 1BB - Слабкий спектр. 5 разів мала пара з малим кікером, 4 рази старша карта типа туза чи короля, 7 разів дро, один раз фул хаус і один раз топ пара. ще 7 разів я не відкривав против бета рівераВисновки:
Частіше всього відкладений кбет тьорна був зроблений опонентом через те що подвійний чек опонента виглядає занадто слабо(23 випадки)
Рідше відкладений кбет був зроблений через посилення руки на тьорні(12 випадків)
Лише в 2х випадках опонент свідомо не ставив сильну руку на флопі в якості слоуплею.
Частіше всього сила спектру ставки пропорційна сайзингу.
Сильний спектр продовжує бетити рівером сайзом від 1/2 до овербета, а слабкий завжди чекає, нічого гірше 2ї пари з хорошим кікером не було
Поле майже не блефує на рівері.
Наслідки:
треба донкати рівер без ШД велью на бланкових картах, чим менший сайзинг тьорна, тим слабіше спектр оппонента і тим більше ФЕ
якщо рівер не донкаєм, то колимо другий барель досить нітово - хочаб другу пару з хорошим кікером, поле зазвичай не блефує так
треба донкати рівер доїзди, чеком буде недобір
на очевидних доїздах чек-фолдимо рівер, у спектрі опонента дуже багато дро
мій спектр подвійного чека занадто слабкий, потрібно з цим щось робити, частіше чекати сильні руки на тьорні
Тут якби все правильно, крутий аналіз, але, як кажуть, є ньюанси ![]()
твоя лінія виглядає дійсно дуже слабо - я тут на бланках буду часто колити і 4-ту пару. Інколи рейзити в блеф і повітря і ті ж слабкі пари. Але можливо на низьких лімітах таке буде зустрічатися рідко.
взаємно заперечувальні твердження
, але то таке - типу можна якось збалансовувати
Оригинал пользователя abccent
Тут якби все правильно, крутий аналіз, але, як кажуть, є ньюанси
твоя лінія виглядає дійсно дуже слабо - я тут на бланках буду часто колити і 4-ту пару. Інколи рейзити в блеф і повітря і ті ж слабкі пари. Але можливо на низьких лімітах таке буде зустрічатися рідко.
взаємно заперечувальні твердження
, але то таке - типу можна якось збалансовувати
:diamond::diamond: чому слабо, тут будуть доїзди рівером + блефи без ШД. Ціль блефом вибивати якісь Q/K high, недоїхавші OESD. Не забувай що річ іде про Спіни 2ки, рейз рівером з повітрям, це історія із області фантастики, у агрофішів хіба що.
Не заперечують,
:diamond::diamond: мається на увазі зменшення кількості роздач на тьорні, де я ставлю перший після чек-чек на флопі, щоб захистити спектр подвійного чека.
:diamond::diamond: мається на увазі зменшити кількість чек колів тьорна, з метою чек-колити рівер, а натомість збільшити чек-рейзи тьорна, з метою велью.
звісно найскладнішим буде це робити проти правильних опонентві.