Перейти на форум
Уведомления
Очистить все

Тильт зі смаком багета (Spin&Go)

777 Посты
33 Пользователи
1552 Реакции
38.5 Тыс. Просмотры
unicum1890

Оригинал пользователя JetGatling

Буду вдячний, якщо допоможеш мені увійти у курс справи щодо спінів, .

кинув приглос в друзі

Оригинал пользователя abccent
Привіт!
З Новим Роком :f_drink:!
Це ти на старзах EU граєш? Звідки в тебе акції там взялися :f_cool:? Вони ж тільки для гравців з евросоюзу. І рейкбеку там немає :f_cool: для українців вже давно

І тебе з Новим Роком! Так, я у Францію емігрував у 2015му, тому на ps.fr і граю. тут немає доступу до ps.сom

Ответить
Цитата
unicum1890

Легендарна історія. У опа лишається 16 фішок, блайнди 40-80, я на сб з JJ, у опа 84о, думаю все. :f_biggrin:
Доїзжає стріт йому - 32 фішки. Іще коін - 64 фішки, 128, 256 фішок в опа. Фолдить на мій пуш, іще коін 452 фішки граємо, пуш фолдимо. Переїзд, A9s<A5o і я вилетів :ayfkm::ayfkm::ayfkm:

Ответить
Цитата
unicum1890

Шотав спіни 5ки із стоплосом 3 стека, протримався 16 туріків. Поле дуже сильне, як на мій скіл. В порівнянні з 2ками - дуже виросла кількість сильних та середніх гравців. Результат впринципі такий самий як і всі попередні спроби, ев трошки нижче нуля і 3 виділені стеки злито.:pcuser:

Ответить
Цитата
JetGatling

Заробляй на чергову спробу і групуй регів в аліас, щоб глянути на актуальні тенденції.

Ответить
Цитата
unicum1890

Заробляй на чергову спробу і групуй регів в аліас, щоб глянути на актуальні тенденції.

У мене є БР, але по скілу я до 5к не виріс. Можу чисто рейк місити :f_frown:

Ответить
Цитата
JetGatling

І що думаєш робити зі скіллом? Ти ж і так розвиваєшся. Можна якусь убойну треню придумать, мм? Типу супер-буст трейнинг мод.

Ответить
Цитата
unicum1890

І що думаєш робити зі скіллом? Ти ж і так розвиваєшся. Можна якусь убойну треню придумать, мм? Типу супер-буст трейнинг мод.

буду потрошку погравати спіни 2ки, місяців через 3 знову шотну 5ки і так по колу:f_eek:

Ответить
Цитата
abccent

Я б порадив би йти трошки вище...
Я сам не прихильник "переходів на найвищі ліміти". Я прекрасно розумію прірву між 2 і 5 лімітом. І все ж таки треба пробувати... Ну і 3 баіна - це як би ні про що :f_cool:.
Я в грудні пішов на 25 ліміт. Мав в касі 140 БИ. Дав собі слово - мать йо туди - але поки не програю їх на 10 тий не спущуся. Пофіг на всі недобори. І таки да - "летів" мінус 90 БИ.
Граєш ти мало - треба на класі витягувати :f_drink:

Ответить
Цитата
JetGatling

Я також думаю, що тобі потрібен виклик "пятірок". Може баксів на 100. Хай там і прірва, проте я думаю, що ти досить сильний, себто вірю в твій успіх.

Я варіант - граєш 3 турніри - павза - глибокий аналіз - повторити. Таким чином ти будеш фармити досвід, а в твоїх умовах це вкрай цінно на мій погляд.

Короче, боятись не варта, розкрутишся з одиничок швидко. Як варіант - фармити на двійках 3 бі на 5ки і йти туди на ці три бі. Є шанс, що з першої-третьої спроби зачепишся.

Ответить
Цитата
unicum1890

Я сам не прихильник "переходів на найвищі ліміти". Я прекрасно розумію прірву між 2 і 5 лімітом. І все ж таки треба пробувати... Ну і 3 баіна - це як би ні

потрібні якісь мастеркласи гри проти регів по постфлопу, бо вельюбетить і оббирать фішів я умію, А от реги мене давлять по всіх мікро флангах, я мабуть оверфолджу на мікро контбети і оверфолджу на великі бети. Не дуже розумію структури досок, зовсім погано контбечу тьорни і рівери. Це уже не говорячи, що я починаю тильтовать, коли бачу що реги мене експлойтять. Граю мало так, 100-200 туріків в місяць. Не грав би зовсім, так старзи дають бонус за логін -1 фрібет 1євро, якщо наколотиш хочаб 10 центів рейку.

Ответить
Цитата
JetGatling

Я теж помітив, що ти оверфолдиш. Можемо в телезі побалакать. Скинь скрін свого хада пліз.

Ответить
Цитата
unicum1890

десь взявся квиток на спін за 5, сів пограти. Виграв х3 і понеслось, аж зловив мікроап. В цілому грати важко, але прайм тайм все таки значно більше фішів. Треба уділяти тайм селекту більше уваги. Поки що лечу цей місяць отак, чіпев на 5ках нікчемний.

Ответить
Цитата
unicum1890

Останні 3 дні знову шотаю 5ки в 1 стіл, втащив лідерборд на 3БІ, виграв 1 фрібет - жити можна, банкрол росте.
Усі 3 дні грав десь після 11ї вечора. Результат цікавий - субота і неділя фішів дофіга, чіпєв мутиться. В понеділок було багато гравців мого рівня, грати було важко, трохи підзалив. Буду продовжувати дослідження, прайм тайм - 5ки, весь інший час 2ки.

Ответить
Цитата
unicum1890

Лінія проуб бета на тьорні в хедс апі SRP пот - HU: HO2 X X VB
Досить цікаве виявилось дослідження. 3 Основні сайзинги використовують опи

3/4-1.5 овербет - 9 разів всі комбінації велью, мокрий борд.
1/2 - 9 разів повітря, 9 разів ТП+, 4 рази 2га пара, 2чі флеш дро і 3чі 3тя-
1BB - 23 рази велью(ТП+), 13 разів повітря, 9 разів друга пара, 8 разів OESD, 3 флеш дро, двічі 3тя пара-

Висновки:
:spade: Поле дуже прозоро потбетить в цій ситуації на тьорні.
:spade: Середній бет на тьорні досить полярний, є досить великий відсоток комбінацій повітря та дро.
:spade: Маленький бет на тьорні є спробою добрати хочаб щось з топом діапазону 2га пара+
:spade: Досить часто поле намагається блефувати ставкою в 1бб на тьорні.
:spade: Дуже мало ставок з малими парами, тобто вони в більшості чекають і йдуть на ШД, як і повинні.
:spade: Більшість дро опоненти проставляють малим сайзингом
:spade: Продовження агресії рівером дуже сильно посилює спектр, дуже часто топ спектр продовжує бетить 1бб

Наслідки:
:heart: Не ловимо потбети тьорна з маргінальними руками, крім окремих специфічних опів!
:heart: Дуже нітово реагуємо на продовження агресії рівером.
:heart: Не намагаємось рейзити тьорн в блеф чи напівблеф, особливо проти фішів

Ответить
Цитата
abccent

Випдково натрапив:

Якщо коротко - в тебе є куди підніматися по лімітам :f_biggrin::f_cool: Це все на порядок ( а може і на два чи три) нижче чим на старзах ком

Ответить
Цитата
unicum1890

Випдково натрапив:

Якщо коротко - в тебе є куди підніматися по лімітам :f_biggrin::f_cool: Це все на порядок ( а може і на два чи три) нижче чим на старзах ком

чувачку 2 фіші попались, потім іще втащив АТ проти АК. Дуже модний і складний худ у нього, але шорткати не налаштував, я хз як він 4 столи встигає))
Я не сильно зрозумів нашо він з К2 на борді А2Т поставив. Іще я б вколов 6ББ з K9s і не ізолив 54s проти лімпа СБ, а так впринципі всі інші роздачі в нормальному стані зіграв би так само.

Ответить
Цитата
abccent

:heart: перша рука J9о - проти таких фітофолдерів треба відкривати з батона, навіть якщо вони невідомі. Вона і проти регів відкривається в таких стеках
:heart: K♠:5♠: ізолейт на ББ :thinking: :heart:

Я не сильно зрозумів нашо він з К2 на борді А2Т поставив

- я б тут теж ставив. По перше туз це наша карта, по друге - люба карта, крім короля, нас лякає. Краще забрати зараз...
:heart: J♣:5♦: СБ лимп :thinking: таку руку можна знайти в опен рейнжах проти фіша!!! , але не при єфективному стеці 16 ББ. А враховуючи як сам Хіро ізотейтить на ББ (а значить і поляна так само) - це фолд.
:heart: K♣:3♠: на СБ 7,8 ББ - це пуш (по чартам 8-9ББ) . Враховуючи множник можна викинути, а не знаю як би я зіграв. Мабуть пушив би :milord: Але страшно :megusta: :heart: Q♥:T♣: на батоні. Ну тут таке. Еф стек 11,3 ББ. Така рука в мене не грається в плюс опен рейзом в стеках 10-12ББ. Можливо фолд - і не погане рішення.
:heart: про 4♥:5♥: ізолейт ти вже казав - непонятно нащо
:heart: A♦:3♣: на ББ 8,6ББ проти батона це колл. Можна списати на множник,але колл навіть10ББ
:heart: Q♣:Q♠: на СБ. Такий собі 3бет. Дуже страшно виглядає в таких стеках. Якщо і робити - то 5ББ. Можна ризикнути вколити. Можна пушити.
Тут складний вибір...
:heart: K♥:9♥: 6,7 ББ - колл. Враховуючи те, що ми потім побачили від того ж чувака пуш з батона J8s- то це ізі колл

Ответить
Цитата
abccent

Що там твій "штучний інтєлєкт" каже - тут взагалі кола немає на рівері? Тут є тільки пару рук які я бью, крім блєфів - AK, KD, KJ і то не факт що вони б тут були в рега в лімпі і так би зіграли- вони боялися 2 пар, і якщо б перекручували то в 2,5 раза...
Як я так лоханувся :facepalm:

PokerStars - 10/20 NL (3 max) - Holdem - 3 players
Hand converted by Holdem Manager 3

BTN: 500 (25 bb)
SB: 500 (25 bb)
Hero (BB): 500 (25 bb)

SB posts 10, Hero posts BB 20

Pre Flop: (pot: 30) Hero has 2♥: 8♠:
fold, SB calls 10, Hero checks

Flop: (40, 2 players) 2♦: 4♣: 8♥:
SB checks, Hero checks

Turn: (40, 2 players) K♦:
SB checks, Hero bets 30, SB calls 30

River: (100, 2 players) 3♥:
SB checks, Hero bets 75, SB raises to 450 and is all-in, Hero calls 375 and is all-in

Results: 1,000 pot (0 rake)
Final Board: 2♦: 4♣: 8♥: K♦: 3♥:

SB shows 5♣: A♥:: (Straight, Five High)
(Pre 65%, Flop 20%, Turn 9%)

Hero shows 2♥: 8♠:: (Two Pair, Eights and Twos)
(Pre 35%, Flop 80%, Turn 91%)

SB wins 1,000

Ответить
Цитата
unicum1890

Що там твій "штучний інтєлєкт" каже - тут взагалі кола немає на рівері?

Spoiler

Тут є тільки пару рук які я бью, крім блєфів - AK, KD, KJ і то не факт що вони б тут були в рега в лімпі і так би зіграли- вони боялися 2 пар, і якщо б перекручували то в 2,5 раза...
Як я так лоханувся :facepalm:

PokerStars - 10/20 NL (3 max) - Holdem - 3 players
Hand converted by Holdem Manager 3

BTN: 500 (25 bb)
SB: 500 (25 bb)
Hero (BB): 500 (25 bb)

SB posts 10, Hero posts BB 20

Pre Flop: (pot: 30) Hero has 2♥: 8♠:
fold, SB calls 10, Hero checks

Flop: (40, 2 players) 2♦: 4♣: 8♥:
SB checks, Hero checks

Turn: (40, 2 players) K♦:
SB checks, Hero bets 30, SB calls 30

River: (100, 2 players) 3♥:
SB checks, Hero bets 75, SB raises to 450 and is all-in, Hero calls 375 and is all-in

Results: 1,000 pot (0 rake)
Final Board: 2♦: 4♣: 8♥: K♦: 3♥:

SB shows 5♣: A♥:: (Straight, Five High)
(Pre 65%, Flop 20%, Turn 9%)

Hero shows 2♥: 8♠:: (Two Pair, Eights and Twos)
(Pre 35%, Flop 80%, Turn 91%)

SB wins 1,000

штучний інтелект чекає флоп 95%, як ти, ставить 1ББ тьорном 92%, добирає 2бб на рівері і фолдить на пуш 98%. Каже на рівері кол трохи мінусовий, мені здається що не трохи

За кол

У опа є спектр блефу - недоїхавші флеші по :diamond::diamond:
після 2х чеків у опа немає сетів, крім 33
ставка велика, на добір не схоже, може бути повітря
все ще б'ємо 23 і 34

За фолд

доїхало А5, 65, сет 33 (комбінацій 12)
адекватний оп не буде розігрувати так голу топ пару, скоріше чек-колить якісь К7
на моєму ліміті рейз рівера це убер натси

Я б колив, все те що б'є хоча б К3, 82 це фолд

Ответить
Цитата
unicum1890

Покоментив оранжевим

:heart: перша рука J9о - проти таких фітофолдерів треба відкривати з батона, навіть якщо вони невідомі. Вона і проти регів відкривається в таких стеках
я навіть К9о не плюсую, куди уже J9 відкривать
:heart: K♠:5♠: ізолейт на ББ :thinking:
мені здається, що можна іноді і ізольнути.
:heart:

Я не сильно зрозумів нашо він з К2 на борді А2Т поставив

- я б тут теж ставив. По перше туз це наша карта, по друге - люба карта, крім короля, нас лякає. Краще забрати зараз...
взагалі ця тема для мене темний ліс, по туторіалам - бачу молодшу пару чекаю і іду дешево на шд.
:heart: J♣:5♦: СБ лимп :thinking: таку руку можна знайти в опен рейнжах проти фіша!!! , але не при єфективному стеці 16 ББ. А враховуючи як сам Хіро ізотейтить на ББ (а значить і поляна так само) - це фолд.
так, я щось цей момент пропустив.
:heart: K♣:3♠: на СБ 7,8 ББ - це пуш (по чартам 8-9ББ) . Враховуючи множник можна викинути, а не знаю як би я зіграв. Мабуть пушив би :milord: Але страшно :megusta:
так, дуже страшно, теж би думав, і скоріше б занітився і пасонув
:heart: Q♥:T♣: на батоні. Ну тут таке. Еф стек 11,3 ББ. Така рука в мене не грається в плюс опен рейзом в стеках 10-12ББ. Можливо фолд - і не погане рішення.
У мене не плюсується, я пасую, пуш зловити ніяк не хочеться. Але не бачу в цьому злочин
:heart: про 4♥:5♥: ізолейт ти вже казав - непонятно нащо
:heart: A♦:3♣: на ББ 8,6ББ проти батона це колл. Можна списати на множник,але колл навіть10ББ
теж ссикотно, я б пасонув, постійно з цими А2-А4 влітаю в якісь умовні 44
:heart: Q♣:Q♠: на СБ. Такий собі 3бет. Дуже страшно виглядає в таких стеках. Якщо і робити - то 5ББ. Можна ризикнути вколити. Можна пушити.
Тут складний вибір...
Я стараюсь не 3бетить в глибині 20-, але проти 3бета нічого не маю проти

Іще там була незрозуміла роздача на 1.20 - коли хіро нащось рейзонув донк по 2й парі, я там робив би кол 100%

Ответить
Цитата