Так я намагаюсь. Але якщо в опа залишається трохи фішок, то він обов'язково на останній стадії мене переїжджає без шансів.:facepalm:
А. Ну тоді карму виправляти треба. Ходити де собак вигулюють, де пташок на деревах багато... Якщо геть карма зла тоді ложку в руки брати, правда з ложкою то треба було в дитинстві. Ну це з народних методів, можна ше щось помодерніше : курячі лапки, черепа пташині
Закинув пару копійок на старси. Був приємно здивований декілька раз. Перший раз коли побачив що в клієнті немає друзів, які зовсім нам не друзі (хоча там ще залишились друзі, які самі не знають кому вони друзі але то таке). Другий раз коли виявилось що цей сайт ще живий і навіть у мене срібло). Третій що тут є ті кого я пам'ятаю. Що змінилось за 7 років? У світі багато чого - у мене лише зачіска, ну і те що на старсах я тепер хобі гравець у спінах)))
Тут багато мешканців української блогосфери спіновики.
З поверненням! Ти надовго?
Зараз на форумі йде регулярна щотижнева лотерея для блогерів, можна трохи до банкролу додати у випадку якщо пощастить.
Оригинал пользователя JetGatling
З поверненням! Ти надовго?
Ну поки статус срібло відосіки дивлюся, поки що Москвяка.
Оригинал пользователя boreyko
Підписуюсь на новий блог по спінам;) Який ліміт граєш?
Ну пару копійок завдяки виграному квиточку на Шторм і попаданням там у гроші перетворилися у трошки більше копійок то катаю одинички. А так як я вже старий покерист і фраза "день пройшов в кишені долар мене не влаштовує" то БРМ буде агресивним. 30 баксів буде вважатися пробитим дном і тоді 0,25 грати буду.
Протанцювавши навколо плінтуса тиждень (коли в касі більше 30 - байін 1доляр) вже тиждень граю одинички. Початок сесії виглядає так, запускаю два туріка 0,25 чекаю на халявний квиточок і розминаюся граючи 0,25 з степами потім вже кручу одинички один стіл.
всюди пишуть про чіпEV, якби ще хтось підказав де його дивитись у ХМ2.
Я не знаю де дивитись конкретне значення, але дуже просто порахувати вручну.
Для цього достатньо поділити всі твої виграні чіпи на кількість турнірів. Робити це треба по лінії ЕВ, ясна річ.
Хм2 не показує чіп, по крайній мірі у мене так було. Там вираховував вручну, уже і не пам'ятаю як. Наче кількість фішок по ев потрібно поділити на кількість турнірів, але це може бути і не так.
Дивися common13, як на мене кращий контент. Москвяк уже застарілий матеріал я вважаю та і Майк шипа на любителя, а Комон топ.
Теж дивлюсь Коммона, заходить добре. Відчувається професіоналізм і він окрім того веселий мужчина, часто жартує. Тому і користь є, і настрій підіймається - це джекпот.
Оригинал пользователя JeanAndre
Що змінилось за 7 років? У світі багато чого - у мене лише зачіска, ну і те що на старсах я тепер хобі гравець у спінах)))
З поверненням до блогу ![]()
Де пропадав стільки років?
Не грав в покер зовсім?
Теж дивлюсь Коммона, заходить добре. Відчувається професіоналізм і він окрім того веселий мужчина, часто жартує. Тому і користь є, і настрій підіймається - це джекпот.
теж пару разів дивився, у нього скоріше розважальний контент, багато жартує і мало пояснює. А ще він російською розмовляє, хоча українець, це трошки виморажує. Тому мені краще заходить англомовний контент, дивлюся Op Poker James, PokerCoaching, NickWalshTV, WSOP, Raise your Edge
Наскільки я встиг зрозуміти, на ютубі є деяка кількість непоганого контенту по спінам.
Оригинал пользователя unicum1890
Теж дивлюсь Коммона, заходить добре. Відчувається професіоналізм і він окрім того веселий мужчина, часто жартує. Тому і користь є, і настрій підіймається - це джекпот.теж пару разів дивився, у нього скоріше розважальний контент, багато жартує і мало пояснює. А ще він російською розмовляє, хоча українець, це трошки виморажує. Тому мені краще заходить англомовний контент, дивлюся Op Poker James, PokerCoaching, NickWalshTV, WSOP, Raise your Edge
О з Ніком Волшом я грав павер пас за 0,5. Програв йому в ха, виставився з АJ проти АК.
По черзі) Не пропадав ніде просто у всіх блог це +EV а у мене навпаки. Покер не грав а так час від часу заходив.
Декілька відео Коммона дивився він там заливав і розказував що все правильно робить просто не везе. Ну то і я так - все правильно роблю, а по мені катаються всі хто хоче))
сьогодні все програв що міг, де доїжджав там опоненту доїжджало краще. де виставлявся правильно рівер все перекреслював. ще таких пару вечорів і привіт плінтус))
Пробив дно першого ліміту, привіт 0,25. Поле дуже веселе, так весело що аж зуби скрегочуть))
Оригинал пользователя JeanAndre
Пробив дно першого ліміту, привіт 0,25. Поле дуже веселе, так весело що аж зуби скрегочуть))
як так? нещастить?
Оригинал пользователя unicum1890
як так? нещастить?
складається враження що мене переїжджають при монетках. заліз у холдемманагер на одиничках чіп ЄВ дорівнює виграним фішкам, ан на 0,25 чіп менший за нет. то виходить що я на 0,25 переїжджаю а на одиничках все рівно?