Значить скоро і на СОМ будуть міняти
Звіт за липень 2023
Спіни 5ки +75 (220 турнірів, чіпєв 73)
рейкбек з ящиків +15
рейкбек з тижневих цілей +33
Ставки на спорт +4.5
Якась акція і ледірборд+30
на касі 724
Результат місяця +158 євро за 17 годин гри
![]()
Майже 10 баксів на годину. Якщо я не помиляюсь, це приблизна прибутковість нормального рега нл50.
Оригинал пользователя JetGatling
Майже 10 баксів на годину. Якщо я не помиляюсь, це приблизна прибутковість нормального рега нл50.
так, за рахунок акцій насипало більше звичайного + на 2х столах швидше дистанцію награв у цьому місяці
Солвер поламався у мене на цій роздачі :f_biggrin::f_biggrin::f_biggrin:

Солвер - роби мінімальний трибет на префлопі.
Солвер - Донкай на флопі, чек-пуш !
Солвер - Донкай тьорн! Чек-пуш
Солвер - Донк пуш рівер!!
Записав мені майже 4бб мінус на дистанції за цю роздачу. Якщо префлоп і тьорн ще мають сенс, то флоп і рівер я не розумію. Є якісь думки по цій роздачі? Опп хоббі, 36-30 на 17 роздач, нотсів нема, але творчий це точно
Хорошее название блогаБуду читать.
Удачи на нл5!
Оказывается я тебя знаю со старта твоего блога Оо
А какое вначале название было?
Хорошее название блогаБуду читать.
Удачи на нл5!Оказывается я тебя знаю со старта твоего блога Оо
А какое вначале название было?
ефект Хельмута (це про те як він тильтує :f_biggrin:)
Олежа, поділись своїм баченням оптимального ХУДу для спінів. Чи є якісь суттєві особливості у порівнянні з кешем?
Олежа, поділись своїм баченням оптимального ХУДу для спінів. Чи є якісь суттєві особливості у порівнянні з кешем?
у мене не набираються руки на опонентів, менше десяти опонентів на яких у мене 300 рук +, тому якісь екзотичні стати, не мають сенку. в основному класифікую по мітках. ХАд простий
впіп, пфр, стіл, ізолейт, 3бет і фолд на 3бет, агресія по вулицях, контбет і фолд на кбет по вулицях, донк, бет в лімп поті, фолд проти бета в лімп поті, ставка в пропущений флопа, флоат тьорна, чек-фолд флопа
є ще чек рейз флоп, WTSD але вони не набираються.
Зрозумів, дякую, сьогодні почну модифікацію, хоча в мене плюс-мінус так і є, за виключенням деяких статів.
На одиницях 99% поля зустрічаються по одному разу. Лише декілька людей, з якими відіграно 2-3 спіна. Тому, ясна річ, статами особливо не пооперуєш.
знову почав грати в clash royale, згадав чому перестав раніше - від програшів так тильтую, що покеру і в страшному сні не снилось.
Вчора сів пограти і спіни вирішили трошки віддати боргу, дали мені втащити майже всі коіни. В результаті +21БІ за півтори години гри

В минулому місяці теж таке було, одна сесія принесла 70% місячного доходу, а весь інший час крутився коло нуля
Звіт за серпень 2023
Спочатку місяця вигравав лише маленькі множники за рахунок чого зібрався невеликий мінус. Потім неочікувано поперли хороші множники та удача повернулась в мій бік і віддала частину боргу із минулих недоборів.
Закрив сьогодні тижневий челендж і більше грати в цьому місяці не буду, бо завтра їду на море і буду там до 31го серпня.
Спіни 5ки +190євро (181 турнір, чіпєв 133)
рейкбек з ящиків +10
рейкбек з тижневих цілей +22
Ставки на спорт +10
Акція +15
на касі 971
Результат місяця +247євро за 14 годин гри
Як ми їхали на море
Наша подорож розпочалася на станції Gare de Lyon

де ми сіли в швидкісний потяг TGV Ouigo

що рушив на південний захід Франції. Спочатку за вікном майнули типові сільські пейзажі з коровами та вівцями, які паслися на зелених луках

Але через кілька годин це видовище змінилося, і перед нами розкривалися мальовничі краєвиди невисоких гір

іноді переривані мальовничими містами, де ми робили зупинки. На цьому швидкісному потязі ми рухалися зі швидкістю до 300 кілометрів на годину аж доки не доїхали до Марселя.
Після того, як ми минули Марсель, потяг помітно сповільнився, бо перейшов на старі колії, що тяглись вздовж берега Середземного моря. Ми мали можливість насолодитися неймовірними видами моря

які розкривалися прямо з вікна потяга

Після деякого часу ми досягли нашої кінцевої точки - міста Антіб, яке розташоване недалеко від Ніцци.
Якщо наставите лайків то розrажу ще, та викладу ще фоточок
Круто. Я море побачив і засумував за ним. Продовжуй викладати фоточки. Респект за пост.
Місто Антіб — це маленьке прибережне місто, що розташоване на узбережжі Середземного моря. Воно розташоване точно посередині між відомими містами Ніццою і Каннами

Значну частину території міста, як ви могли помітити займає мис Cap D'antibes, який виступає в море на декілька кілометрів. Цей мис вважається одним з найпрестижніших місць для відпочинку на всьому Середземному узбережжі. Тут розташовані готелі п'ятизіркового класу та розкішні вілли заможних осіб. Однією з найвідоміших вілл є будинок Абрамовича, площею близько 2000 квадратних метрів, відомий як "Шато де ла Кро"

Він придбав цю віллу у 2008 році. Зараз ця власність перебуває під арештом у зв'язку з санкціями. Її вартість оцінюється приблизно в 100-150 мільйонів євро

З правого боку мису розкривається відкрите море, з його бурхливими хвилями і кам'янистими пляжами

які інколи повністю або частково змиває потужна стихія
У бухті Жуан море, навпаки, спокійне, з великою кількістю пісчаних пляжів і можливостями для занурення з метою огляду місцевого підводного світу

На іншій стороні останньої фото можна побачити Канни
Останній тиждень щось дуже погано пішло. Постійно вляпуюсь топом спектра в топ спектра. здають стріт в стріт, флеш в флеш, і я позаду, або нічого не здають, і я просто віддаю чіпи агрофішу.

+ Ще вчора тильтанув, блефанув по тупому на весь стек у нефолдящого фіша.