Перейти на форум
Уведомления
Очистить все

Тильт зі смаком багета (Spin&Go)

777 Посты
33 Пользователи
1552 Реакции
38.5 Тыс. Просмотры
JetGatling

Нормально ти фармиш лотерейку))
Вітаю!

Ответить
Цитата
Trender

Вітаю з виграшем в лотареї.

Ответить
Цитата
andyby

Лотерейка!!!

Ответить
Цитата
PoStraGen

Олежа, с выигрышем в лотерее тебя! :gl:

Ответить
Цитата
unicum1890

Не буду порушувати традицію - найближчим часом cкинусь на маленького і доброго FPV дрона, який абсолютно точно нічого поганого не зробить :banana:

Ответить
Цитата
unicum1890

Тільки подумав, що почало віддавати боргу - все полетіло шкереберть. Сесія 13 туріків, 12 програшів. таким чином рівно в нуль вийшов в цьому місяці при чіпі 64.
В останній роздачі тильтонув вкінці і зі словами, ну не може бути щоб в тебе знову щось було, подивився на його пару тузів.

Spoiler

PokerStars - 20/40 NL (3 max) - Holdem - 2 players

SB: 730 (18.3 bb)
Hero (BB): 770 (19.3 bb)

SB posts 20, Hero posts BB 40

Pre Flop: (pot: 60) Hero has 5♦: J♦:
SB raises to 80, Hero calls 40

Flop: (160, 2 players) 6♦: 6♥: 5♥:
Hero checks, SB bets 40, Hero raises to 120, SB raises to 650 and is all-in, Hero calls 530

Turn: (1,460, 2 players) T♠:

River: (1,460, 2 players) Q♥:

Results: 1,460 pot (0 rake)
Final Board: 6♦: 6♥: 5♥: T♠: Q♥:

Hero shows 5♦: J♦:: (Two Pair, Sixes and Fives)
(Pre 18%, Flop 12%, Turn 5%)

SB shows A♥: A♣:: (Two Pair, Aces and Sixes)
(Pre 82%, Flop 88%, Turn 95%)

SB wins 1,460

Ответить
Цитата
boreyko

Добре що хоч не в мінус. У мене при чіпі 58 мінус 100$ в цьому місяці, це я ще не рахував рейкбек якого отримав багато. Уже не знаю що робити, тільки що в х4 прийняв пуш з КК там А3 і рівером туз. Чи грати двійки чи далі чекати колись же повинно повертати.

Ответить
Цитата
unicum1890

Оригинал пользователя boreyko
Добре що хоч не в мінус. У мене при чіпі 58 мінус 100$ в цьому місяці, це я ще не рахував рейкбек якого отримав багато. Уже не знаю що робити, тільки що в х4 прийняв пуш з КК там А3 і рівером туз. Чи грати двійки чи далі чекати колись же повинно повертати.

По відчуттям, якщо 2 столи граєш, може спробуй 1 з вищою концентрацією.

в мене тактика завжди одна, треба морально перезавантажитись - відпочити 1 день від покеру, прийняти думку, що я гівно гравець, та грати далі. Треба ще передивитись вчорашні роздачі, може я там синдром бога зловив, бо щоб по чіпу в мінус на пару тисяч влетіти, то таке рідко буває.

Ответить
Цитата
unicum1890

В суботу прогулювався по промисловому кварталу із собакою і неочікувано для себе помітив величезний і довгий кущ ліщини. Весь тротуар був усипаний дозрілими горішками. Я вирішив розбити кілька з них і був приємно вражений, коли виявив справжнє, величезне ліщинове ядро. Протягом кількох років я спостерігав за ліщиною в окрузі і ніяк не міг вирахувати коли точно вона дарує урожай. Як не прийду, то вона або зелена, або ж вона вже давно відійшла і пропала. Була думка, що місцева ліщина не така як в Україні, і не плодоносить толком. А тут ось вона, готова, тільки кармани підставляй.
Що ж, в захваті назбирав повний карман і ввечері порозбивав молотком. Ходжу, хвастаюсь всім, що я знайшов ліщину.
Теща у мене не промах, зразу спитала, а де вона тут у нас росте. Я й кажу, отам і отам. А вона мені, "Це отам біля траси? Та ліщина, що зібрала в собі всі хімікати? таке їсти не можна!"
Скажу чесно, я від цього дуже засмутився. Тут щойно радів, що ліщину знайшов, а тут виявляється, що не можна її їсти. А воно так то логічно, що там хімікати назбирались. Якось в дитинстві про це не задумувались - їли вишні, абрикоси, груші при дорозі, крали у сусіда ліщину, хоча до лісу було рукою подати. Але то ж було в селі і в нас якщо 10-20 машин за день проїде, то це вже якось забагато машин. А тут, велике місто, цілі 4 смуги міжміської дороги.

Отже, мій ентузіазм враз вгас, і я вже не планував повертатися туди наступного дня, щоб зібрати ще більше ліщини.

На наступний ранок мені прийшла інша ідея - поїхати на велосипеді в ліс, і пошукати грецькі горіхи, минулого року я трохи зміг урвати, хоча там за ними була така непогана конкуренція.
Я взяв невеличку сумку та і поїхав собі до лісу. Біля першого ж дерева побачив, що сезон грецьких ще не настав, більшість з них, ще висить на дереві зелені, хоча кілька вдалось знайти. Вирішив поїхати спочатку пошукати з того краю лісу, щоб не тягати сумку з горіхами туди сюди, якщо вони таки знайдуться.
По дорозі вдивлявся в кущі на предмет ліщини, знайшов щось схоже, обійшов, не ліщина. Проте згодом я знайшов істинну ліщину, вся трава навколо була вкрита горішками.

Поліз в кущі, та ще додатково його потрусив. Чую - падають рясно. Потім я взявся за збір і протягом трьох годин позбирав горішки з чотирьох придорожніх кущів. Обдер всі ноги в ожині та в кропиві звісно, але дуже щасливий повернувся додому.
Ще не знаю скільки часу у мене займе порозбивати їх молотком

В суботу поїду ще :f_love:

Ответить
Цитата
unicum1890

-11бІ по касі, грою задоволений, хоч і було парочку очевидних помилок
Ось таке було весь вечір

Spoiler

на пацана нотс - поливає потбетами з 3ю парою
PokerStars - 20/40 NL (3 max) - Holdem - 2 players

Hero (SB): 515 (12.9 bb)
BB: 985 (24.6 bb)

Hero posts SB 20, BB posts 40

Pre Flop: (pot: 60) Hero has 9♠: 5♠:
Hero calls 20, BB checks

Flop: (80, 2 players) 2♣: 4♣: 9♥:
BB bets 80, Hero calls 80

Turn: (240, 2 players) A♥:
BB bets 240, Hero raises to 395 and is all-in, BB calls 155

River: (1,030, 2 players) 6♥:

Results: 1,030 pot (0 rake)
Final Board: 2♣: 4♣: 9♥: A♥: 6♥:

BB shows 4♦: 6♠:: (Two Pair, Sixes and Fours)
(Pre 37%, Flop 18%, Turn 11%)

Hero shows 9♠: 5♠:: (One Pair, Nines)
(Pre 63%, Flop 82%, Turn 89%)

BB wins 1,030

Ответить
Цитата
boreyko

Я минулого року прогавив ліщину, пізно поїхав збирати. На днях гляну, у мене в селі ціла посадка ліщинова і грецькі горіхи уже починають падати, дома є три горіха). Олег тебе не напрягає коли отак тіпам доїзжає?

Ответить
Цитата
unicum1890

Олег тебе не напрягає коли отак тіпам доїзжає?

ні, на доїзди я не трігерюсь. У мене такий тильт як молоко кипячене вибігає.
Формула наступна - в один момент роздали х5, я закрив другий стіл і запасся думкою, що цей турік треба точно виграти з такою недодачею. Сижу з агрофішом, у мене 13бб, у нього 25. Я лімп 53, він ізо я фолд. Він опен3 у мене 64о, фолд. Лімп Т2, він пуш, я фолд. Він опен3, у мене 74, фолд. Мені випадає KQ роблю опен2, фолдить. Випало щось нормальне, цей собака зробив опенфолд. І знову він опен, і знову у мене треш, я фолд. У цей момент я відчуваю, що починає накривати. Вирішив відкрити 2й стіл і забити на думку, що обовязково треба вигравати, пушнув 9бб з Q9, а по домінації програв KQ. Коли почав відволікатись на другий стіл, то відпустило.

Ответить
Цитата
unicum1890

Дивився минулого тижня стрім комона, він запропонував прийняти участь. Записався, зі мною звязались в телеграмі і запропонували вийти на стрім. Я кілька днів подумав і відмовився, все ж таки стрім російськомовний, а у мене немає бажання спілкуватись російською.
Але все таки прийняв участь віртуально, набрав 6 із 14 балів. Щось походу у мене дуже слабкий постфлоп, потрібно качати скіл.
Якщо теж хочете зіграти, то відос тут. Просто зупиняйте відео і записуйте свою відповідь до того, як учасники почнуть коментувати.

Ответить
Цитата
boreyko

Я теж хотів пограти, але якщо потрібно говорити на російські то відмовлюся. А тобі сказали що українською не можна?

Ответить
Цитата
unicum1890

Я теж хотів пограти, але якщо потрібно говорити на російські то відмовлюся. А тобі сказали що українською не можна?

ні, навіть і не питав. Просто вирішив, що буде якось недоречно, контент російськомовний, гості всі російськомовні, глядачі в більшості росіяни, які то і укр не розуміють. Грав віртуально минулий випуск? Скільки балів набрав?

Ответить
Цитата
boreyko

Ні не грав, просто дивився.

Ответить
Цитата
unicum1890

Ні не грав, просто дивився.

та я теж надивився, тепер колю і мувлю, де не треба. Вчора в фіша задвинув блеф пуш, а той по Q хай олін вколов :mdr:

Ответить
Цитата
unicum1890

Останні дні чомусь поле сильно підросло по скілу, одні реги розмічені попадаються. Навіть зараз в прайм тайм - вечір пятниці, за 5 туріків попалось лише 2 фіша. Проти регів я пусте місце, в такому акваріумі я плюсувати не буду.

За місяць уже мінус -19БІ, при плюсовому чіпі.

Я так взагалі грати не можу, кожен день одне і те саме. Фіші переїзжають, реги обігрують як першокласника, недодача накоплюється. Треба кидати цей покер, тільки негативні емоції приносить.

Ответить
Цитата
unicum1890

Звіт за вересень 2023

Місяць почався із турбо апчика в один день, після цього гра не йшла - тащились лише х2, а всі х3+ проходили мимо. На цьому фоні потроху розтавав, жовта розійшлась із зеленою, не в мою користь, а виграш пішов на мінуси. Коли рахунок розійшовся на кілька десятків БІ, я почав так жостко і безпричинно підтильтовувати, за рахунок чого ще додав мінуса і так сумній ситуації. Фінальний цвях в цю ситуацію поставив сьогоднішній х10, де фіш переїхав мої пару тузів, парою 77 і виграв, чим повністю розтрощив мою надію трохи відігратись.
З іншого боку трохи апнуло в ставках на спорт де зайшло 6 із 6 моїх ставок, за рахунок чого я вийшов на якийсь плюс в цьому місяці. Скоріше за все, зроблю перерву від покера в тиждень, а далі побачимо.

Спіни 5ки+2ки -93 (339 турнірів, чіпєв +53)
рейкбек з ящиків +20
рейкбек з тижневих цілей +44
Ставки на спорт +48
Лідерборд+10
Бонусні квитки на спіни+20

на касі 1029

Результат місяця +38 євро за 27 годин гри
Продовжив підписку на ХМ3, за 43 євро. так що в цьому місяці вийшов в нуль.

Ответить
Цитата
unicum1890

На тижневий рейкбек бонус мені потрібно відігрувати 79 спінів. На цьому тижні грати бажання не було, бо минулий місяць дуже вдарив психологічно. Але ближче до пятниці відпочивши від покеру все таки сів трохи пограти, катнув годинку, виграв кучу х2, графік крутонуло в мій бік. В суботу випав ящик на 30євро з лідерборда. Трошки піднесений цією подією, сів добивати тижневу ціль, хоча вона здавалась недосяжною. Відкатав аж 52 спіна за 4 години, але добив. Показав непоганий результат в плані чіпєв, але всі х4-х5 пройшли мимо. Мені все таки здається, що на хороших множниках я починаю себе левелити, та намагаючись грати краще, навпаки граю набагато гірше. По своїх відчуттях моя А гра знаходить десь рівно посередині між тильтовим станом, "Та пофіг, кол" та "Треба полюбе виграти цей х5, страшно, фолд!". Здається що саме на х2 я показую свою А гру, на х3 Б гру, а на х4+ починаю чудити.
Треба розібратись як вимкнути відображення множників та подивитись, чи вирівняється гра

Ответить
Цитата