Перейти на форум
Уведомления
Очистить все

Тильт зі смаком багета (Spin&Go)

777 Посты
33 Пользователи
1552 Реакции
38.5 Тыс. Просмотры
unicum1890

Щож, стрік продовжується. Катнув 19 турнірів, вирішив порахувати як у мене все складається

Домінація Зверху перемог 5/5 Знизу 0/5
Префлоп коін Перемог 2/10
Доїхало оппу рівером 5 разів
Доїхало рівером мені 1 раз
Неймовірна проплата від фіша 2 рази
Помилки - 1 велика

Результат - недодача в 4к чіпів, і -6БІ

Ответить
Цитата
unicum1890

Вчора виграв квиток в фріролі на Micromillions Main Event за 20 євро. Перше місце майже 70к євро, нажаль вилетів дуже рано в ось такому кулері.

Spoiler

PokerStars - 250/500 Ante 60 NL (6 max) - Holdem - 6 players

SB: 37,789 (75.6 bb)
Hero (BB): 44,410 (88.8 bb)
UTG: 89,906 (179.8 bb)
MP: 59,656 (119.3 bb)
CO: 51,405 (102.8 bb)
BTN: 20,894 (41.8 bb)

6 players post ante of 60, SB posts 250, Hero posts BB 500

Pre Flop: (pot: 1,110) Hero has A♦: T♥:
fold, MP raises to 1,000, 3 folds, Hero calls 500

Flop: (2,610, 2 players) 4♥: Q♥: J♣:
Hero checks, MP bets 783, Hero calls 783

Turn: (4,176, 2 players) K♠:
Hero checks, MP bets 3,132, Hero raises to 11,500, MP calls 8,368

River: (27,176, 2 players) 5♥:
Hero bets 9,500, MP raises to 46,313 and is all-in, Hero calls 21,567 and is all-in

Results: 89,310 pot (0 rake)
Final Board: 4♥: Q♥: J♣: K♠: 5♥:

MP shows A♥: 2♥:: (Flush, Ace High)
(Pre 32%, Flop 49%, Turn 22%)

Hero shows A♦: T♥:: (Straight, Ace High)
(Pre 68%, Flop 51%, Turn 78%)

MP wins 89,310

Ответить
Цитата
unicum1890

Донк Тьорна в HU SPR поті

Пот чи овербет - "Мені ця карта не сподобалась, я не хочу далі слоуплеїть, давай виставляйся". доїзд в топ пару+, спект велью
бет 1/2 - "Щось мені в голову стукнуло, давай поставлю" Спект виявився дуже слабким, складався із приїхваших дров, блефів, 3х пар, 4х пар і всього кількох комбінацій натсів. Рейзимо в блеф, або з натсами.
1-2бб - "Велью, провокація" або спробо дешево тягнути Ахай, 3-4ту пару. Спектр змішаний

Висновки:
:spade: Лінія дуже рідкісна від опів, але спектр донка дуже прозорий.
:spade: Проти донк пуша тьорна реагуємо дуже нітово, блефів там дуже мало, для колу потрібно мати топ пару з хочаб середнім кікером.
:spade: Проти бета в третину до половини пота реагуємо змішано, рейзимо(а не колимо!) свої натси бо багато дров проти хоббі, інколи рейзимо в блеф, якщо опп не телефон.
:spade: Донк бет в третину від регів дуже часто буде блефом, рейз пушимо з бекдорами в блеф, і колимо натси, бо реги продовжують блефувати рівер.
:spade: Донк в 1-2ББ вважаємо чеком, колимо по шансах, або рейзимо якщо планували другу банку.

Ответить
Цитата
unicum1890

відкрив ачівку, переїхав тузи опонента 2чі за один турнір при оліні префлоп. Спочатку з Q♠:6♦: а потім 8♦:8♥:

Ответить
Цитата
unicum1890

ПС вирішили перестати кормити мене рейкбеком. Понизили тижневу ціль із 40% до 10%, та уже тиждень забрали фрібети. Це фактичне зниження рейкбеку вдвічі і всього вінрейту на 30%. Це знизить мій погодинний вінрейт із сьогоднішніх ~6.3$ за годину до 4.5$ . Цей факт уже знизив моє бажання грати в покер до нуля на цьому тижні, не знаю що буде далі.

Ответить
Цитата
boreyko

Старзи бачать в тобі регуляра якщо так роблять. Комплімент від старзів так сказати.

Ответить
Цитата
unicum1890

Вчора було скучно ввечері, сів пограти. Ось така дурна роздача вийшла. Опонент схожий на рега - впіп 59, пфр 30, ізоляція 1 із 3х, але роздач всього 22.
Не розумію з чим він тут лід-колить флоп, більше схоже на дро. Тому вирішую тьорном жирно добрати з дро і потконтролить на рівері. Але він інста чек-пушить в спарку десятки. Одночасно лінія не схожа на Т, а з іншого я не розумію з чим крім Т він на ізі інста пушить. Які думки ? Ставка тьорна помилка?

Spoiler

PokerStars - 15/30 NL (3 max) - Holdem - 2 players

BB: 840 (28 bb)
Hero (SB): 660 (22 bb)

Hero posts SB 15, BB posts 30

Pre Flop: (pot: 45) Hero has Q♥: 2♣:
Hero calls 15, BB checks

Flop: (60, 2 players) 2♠: Q♣: T♠:
BB bets 30, Hero raises to 105, BB calls 75

Turn: (270, 2 players) T♥:
BB checks, Hero bets 150, BB raises to 705 and is all-in, Hero folds

Results: 570 pot (0 rake)
Final Board: 2♠: Q♣: T♠: T♥:

BB wins 570

Ответить
Цитата
unicum1890

Звіт за жовтень 2023

Місяць пройшов добре, фіші віддавали свої фішки, реги забирали в мене. Добре що фішів більше ніж регів.

Спіни 5ки +175 (343 турніри, чіпєв +103)
рейкбек з ящиків +20
рейкбек з тижневих цілей +44
Ставки на спорт +25
Лідерборд+45
Бонусні квитки на спіни+15

на касі 998

Результат місяця :
+309 євро

за 30 годин гри, або 10.3 за годину

Ответить
Цитата
Studentishe

Крутецький результат!!! Так тримати!
Робиш шоти на наступний ліміт?

Ответить
Цитата
unicum1890

Оригинал пользователя Studentishe
Крутецький результат!!! Так тримати!
Робиш шоти на наступний ліміт?

Ще не всі умови закриті, для переходу на наступний ліміт, а саме :
Фактично виграти 150БІ граємого ліміту (Зроблено 98 із 150).
Комфортно грати 2 столи (Зроблено)
Грати на рівні регів ліміту (Ні, регам заливаю)
Мати хоча б 80 чіпєв (Зроблено, маю 83)

По відчуттям я уже близько, до того щоб вважати ліміт побитим, мабуть ще 1000 турнірів приблизно відіграти, але це 3 місяці з моїми обсягами гри. Та треба трошки гру проти регів підкачати, бо чомусь саме проти регів я психологічно гру не вивожу. Починаю мувить - чек рейзи непонятні, якісь дурні коли роблю, з ідеєю блефовать в чек і тому подібне.

Ответить
Цитата
Studentishe

Розумію і поважаю передумови для підняття по лімітам. Я для себе ніколи не ставив схожих передумов, бо дуже кортілось взелтіти якомога швидше до найвищих лімітів )) Але і постійно приходилось спускатись на ліміти нижчі...

По грі проти регулярів, раджу більш детально зануритись в їх статистику. Бо кожен регуляр має свої проблемки і специфіку гри і знати, як її експлойтити - то справжнє мистецтво. Для мене цей шлях почався з розбору моїх статів детально і порівняння їх з ГТОшними. Розуміння, де я відхиляюсь від "ідеалу" по статам дало розуміння, де інші гравці відхиляються. Особливо на ХА пост-флопі в лімпованих потах і ІСО потах. Бо регуляри зазвичай префлоп ще більш-менш стандартний, але пост-флоп це клондайк для експлойту.

Я завів собі гугл документ де по кожному регуляру, де є розділ з аналізом його статів, спотів, і нотси, які я пишу в документі і потім копі-пащчу в клієнт.

Ответить
Цитата
unicum1890

Розумію і поважаю передумови для підняття по лімітам. Я для себе ніколи не ставив схожих передумов, бо дуже кортілось взелтіти якомога швидше до найвищих лімітів )) Але і постійно приходилось спускатись на ліміти нижчі...

Я нікуди не лечу. У мене є ненапряжна робота, яка приносить основний дохід. А покер це одне з моїх хоббі. Моя найперша ціль в покері це обігрувати інших гравців та отримання від цього задоволення. Мені впринципі все одно на якому ліміті це робити, але чим вище ліміт, тим степінь задоволення вище. Грошова винагорода хоч і не є головним показником, але є мірником успішності обігрування інших, тому без неї ніяк.

От ти кажеш шотати 10ки, а на 5ках навіть 3к турнірів не відіграно. У мене ж дистанція 250-300 туріків в місяць, тобто я на 5ках уже рік сижу, де нормальний рег відіграв би цю дистанцію за 2-3 тижні. І ще я дуже слабкий гравець, плюсую то лише через велику кількість слабких гравців та гру в прайм тайм.

Порада про регів непогана, в теорії так і зроблю, але у мене мало статистики- лише 4 рега по 500+ роздач, тому сильно спиратись важко
Іноді роблю трошки інакше - запускаю 1 стіл і пробиваю обох гравців по базі своїй, дивлюсь роздачі із шд, пишу нотси на шось дивне.

Ответить
Цитата
Studentishe

Оригинал пользователя unicum1890
От ти кажеш шотати 10ки, а на 5ках навіть 3к турнірів не відіграно. У мене ж дистанція 250-300 туріків в місяць, тобто я на 5ках уже рік сижу, де нормальний рег відіграв би цю дистанцію за 2-3 тижні.

Ага, раджу шотати, якщо не вийде - то спускатись, якщо вийде, то закріплятитись і шотити вищі. Раджу по своєму досвіду, кожного разу, коли я шотав і спускався, то минулий ліміт казався легшим. Звичайно, програти 20-30 БІ вищого ліміту, то боляче, бо треба відіграти буде 40-60 БІ ліміту нижче. Але по цій стратегії я вийшов на найвищий ліміт руму менше ніж за 6 місяців гри. Побігав вверх-вниз, звичайно, але в результаті закріпився.

Не знаю, як покерстарз, але я спробував на ГГПокері пограти спіни - то жесть, там поле дуже сильне. По собі скажу, що вибір гарного руму зі слабким полем - то половина успіху. У Франції є 888Покер? Якщо є, то раджу його спробувати. Можемо в приваті побалакати про це...

Оригинал пользователя unicum1890
І ще я дуже слабкий гравець, плюсую то лише через велику кількість слабких гравців та гру в прайм тайм.

Ти здивуєшся, як багато слабких гравців на всіх лімітах :truestory:

Ответить
Цитата
unicum1890

Ти здивуєшся, як багато слабких гравців на всіх лімітах :truestory:
Уже на 5ки було боляче переходити, слабких гравців поменшало, реги уже з'явились. На 10ки йти страшно, особливо як подумаю що там реги ще зліші, ніж з мого ліміту. Але в плані почати шоти одразу після виграшу 150 БІ ліміту, або 750Є. Якщо апчик продовжиться, може вже буде в наступному місяці.

Потрошку збираю відомих регів в один аліас, якось так проти них йде в HU

Думав буде гірше

Ответить
Цитата
unicum1890

думаю, що це поганий кол, трохи тильтово клікнув кол, базуючись на фішовості опа, і дивному таймінгу. Зловити було дуже приємно

Spoiler

PokerStars - 10/20 NL (3 max) - Holdem - 3 players

Hero (SB): 480 (24 bb)
BB: 520 (26 bb)
BTN: 500 (25 bb)

Hero posts SB 10, BB posts 20

Pre Flop: (pot: 30) Hero has K♦: A♠:
BTN calls 20, Hero raises to 80, fold, BTN calls 60

Flop: (180, 2 players) 2♣: 9♣: J♦:
Hero bets 54, BTN calls 54

Turn: (288, 2 players) J♥:
Hero checks, BTN bets 366 and is all-in, Hero calls 346 and is all-in

River: (980, 2 players) 7♥:

Results: 980 pot (0 rake)
Final Board: 2♣: 9♣: J♦: J♥: 7♥:

Hero shows K♦: A♠:: (One Pair, Jacks)
(Pre 75%, Flop 85%, Turn 86%)

BTN shows A♥: Q♦:: (One Pair, Jacks)
(Pre 25%, Flop 15%, Turn 14%)

Hero wins 980

Ответить
Цитата
unicum1890

останні 4 дні грав дофіга, вирішив, що я топ рег ліміту. Було якось дофіга регів, багато психував. В одному турнірі якийсь ЛАГ порвав мене на шматки, було таке враження, що він тупо бачить мої карти, програв йому 1500 чіпів за турнір. Це другий помічений ЛАГ на ліміті.
Наклацав жосткий сумарний мінус за ці 4 дні. Вилазки на 10ки поки відкладуються, до кращих часів.

Ответить
Цитата
boreyko

Як кажуть повільно але впевнено. Нікуди десятки не подінуться ще встигнеш їх покорити:f_drink:

Ответить
Цитата
unicum1890

Вчора був якийсь великий фрірол, з кучею квитків на мікроміліонс меін івент. Мабуть турнірна частка була коло 70євро на людину, враховуючи, що в мене за столом було 7 неактивних із 10. Якийсь тіпочок пушив кожну руку, 5та рука, урівняв 3бет пуш з AQ, подивився на його T6o. Роздали 7899Q, турнір до побачення :f_biggrin:

Тиждень був складним, усі дні крім четверга поле було якесь напряжне, купа розмічених регів, робив дофіга помилок, награв мікромінус

Ответить
Цитата
unicum1890

Щось у мене депрессія. Останні 4 дні нічого не хочеться, не можу навернутись на гру в покер, не можу грати в свої ігри, навіть заліпати в серіали чи працювати. Не можу концентрувати увагу.
Це вже пора йти до психолога чи ще ні? Чим порекомендуєте занятись?

Ответить
Цитата
JeanAndre

На СКС не схоже :f_biggrin: Це все осінь - зниження температури, зменшення світлового дня, менше зеленого кольору в оці і брак вітаміну або Д або Ю (але це не точно). У нас тут у гілці колись був фаховий психолог (але це не точно :f_biggrin:)
Треба міняти обстанівку ХКТТБ. Вали на вихідні з хати - хочеш з рідними, хочеш з друзями, хочеш як хочеш. Варіанти також два або гори або море) Не вдається - добавляй кольору в своє життя (чай обліпиховий, глінтвейн). В сауну сходи. Подзвони до тещі спитай як її здоровлячко. Ну ти зрозумів - кров треба розганяти.

Ответить
Цитата