Pozdrav iz Zagreba!
Is anyone in community of Poker Strategy Croatian member?
Or maybe from Balkan region?
Thanks IngridN
Pozdrav iz Zadra točnije Ražanca haha.
malosanmaka dodam te za prijatelja ako nemas nista protiv.
Uopće nemam prijatelja ♦ Ako ko oće neka me doda.
Pozdrav svima
Pozdrav svima!
Živim u Sisku, igram uglavnom $7 turbo 9-man SNGe na PSu. Tu i tamo turnire, pogotovo kad varijanca okrene leđa, u ludoj nadi da ću baš tada dignuti neki lijepi turnir.
Ako netko ima nekakvih konstruktivnih prijedloga o zajedničkim sessionima ili nečemu sličnome, što bi koristilo svim sudionicima u poboljšanju igre, a tiče se SNGa (poglavito STTa), nek se javi, doda me za prijatelja, štogod. (skype, gtalk, sve zapravo - tukan0407)
I javite ste slobodno odnosno obavezno ak dolazite do Siska, da odemo na pivu i/ili neki cash nađemo/organiziramo. Pozz!!
Originally posted by IngridN
guys! teach me Croatian ♦
No way, so you could understand us and know our secrets, dream on!
guys! teach me Croatian ♦
Sry, I thought we were supposed to speak in Croatian in this thread. My bad. Try using google translator!
Originally posted by tukan0407
guys! teach me Croatian ♦Sry, I thought we were supposed to speak in Croatian in this thread. My bad. Try using google translator!
![]()
yes, you are
I'm just joking
Ej tukane, poslao sam ti zahtjev tu na PS-u za "buddy". Ja sam isto iz Siska, pa da se čujemo, možda nekad i nađemo.
Jel ima netko iz Zg-a tko bi htio udružiti snage? Nije bitna lova, koliko skupimo, bitno da poboljšamo igru...
Trebam nekoga tko ima barem godinu dana iskustva u MTT i STT (do 22$), da malo raspravimo o igri, naučimo nešto jedan od drugoga i naravno zaradimo neku lovu
Pozdrav i iz Zadra!
Zanima me jel se kod nas održavaju ikakvi pravi MTT turniri, nešto tipa WSOP? Ako zna itko u kojim to gradovima ima, di i kad, koliko je upad? Takve stvari.
Inače, imamo i jednu čist solidnu hrvatsku stranicu posvećenu pokeru: http://www.thpkr.com/
EDIT: Predomislio sam se, stranica je sranje.