cash działa więc pewnie tylko turnieje wstrzymali , szkoda kurwa ze dopiero się domyślili jak już wszystko przejebałem bo z gównem allin bylo trzeba wciskać ...
jak myslicie w takich sytuacjach biora pod uwage początek problemów, czy moment zatrzymania ??
Napisane przez RUInsane
Tez mi to wyskoczyło ale mi przyznali ~27$ , mam nadzieję że to tylko refund za 4k$ RA a nie za wszystkie grane turnieje .
Napisane przez Sekwi
ty tam jescze grałeś??
To z turnieju o 23.00
dziwne bo chyba biora pod uwage to ile jest graczy i jaka pula aktualnie jest w turnieju. za challange dostalem 127$ . A za turniej z 20.00 117$ dziwne. I tak trzeba pisac o zwroty jak najwiekszych kwot
Ja nie mogę włączyć w ogóle od 3 dni. Nie wiem co jest grane, chyba tylko reinstalka ratuje sprawę. Ktoś wie co się dzieje??
pozdrawiam
Napisane przez frankfive
Ja nie mogę włączyć w ogóle od 3 dni. Nie wiem co jest grane, chyba tylko reinstalka ratuje sprawę. Ktoś wie co się dzieje??
pozdrawiam
przeinstaluj, sprawdź czy antywirus nie blokuje 888. U mnie działa normalnie/.
Napisane przez Whiistler
JA P*****E ZNOWU WSZYSTKO J*BŁO NA DEEPACH![]()
w tej chwili wsyzstko działa.dzisija dostałem maila od 888.
(...)We would like to assure you that resolving these issues is our number one priority and we are working around the clock to ensure these interruptions come to an end. On top of major connectivity enhancements, in the coming days we will add a “pause tournament” feature that will enable us to temporarily pause tournaments whenever we notice high level of network disruptions. All tournament clocks will standstill during this pause – same as in the hourly break of the tournaments. We will resume the tournaments once the network returns to normal behavior. (...)
(...)Pragniemy zapewnić, że rozwiązywanie tych kwestii jest naszym priorytetem numer jeden, a my pracujemy przez całą dobę, aby zapewnić te przerwy dobiegnie końca. Na szczycie głównych usprawnień komunikacyjnych, w najbliższych dniach będziemy dodawać "turnieju pauza", która pozwoli nam czasowo wstrzymać turnieje gdy zauważymy, wysoki poziom zakłóceń sieciowych. Wszystkie zegary turnieju postoju w czasie tej przerwy - tak samo jak w przerwie godzinowej turniejach. Będziemy wznowić turnieje po sieci powraca do normalnego zachowania. (...)
Tym razem "tylko" 4 osoby na stole dostały disconnecta. Szkoda ze po takim czasie dopiero na to wpadli...
Właśnie włączyłem 888. Nie mogę się zarejestrować nigdzie i włączyć żadnego stołu. Tak wygląda ta ich zapowiadana przerwa serwerowa uruchamiana w razie problemów?