mi działa ale kase mi rano wcięło jak zamykałem stolik to kasa na konto nie poszła
Witam, działa Wam 888? Bo ja nie mogę się zarejestrować do żadnego turnieju ani dołączyć do kolejki w grach cash, a soft poza tym działa można wszystko robić, mogę również co dziwne dołączyć do gry ręcznie, czyli jak sam wejde w stolik i znajdę wolne miejsce.
gram turniej ale nie mogę się zarejestrować do nowych, wygląda na to że nie działają też lobby aktualnie trwających turniejów
padło, turnieje się nie uruchamiają ![]()
można podglądnąć lobby ale stoliki się nie otwierają
Trochę to denerwujące bo to już nie pierwszy raz tak się dzieje, szkoda bo miałem ochotę dziś coś pograć...
To w jaki sposob jest tak ze wlaczam od nowa i jest przez chwile ok i np ktos podbija jak mu powinno ttez nie dzialac?
Co za skurwysynstwo:f_rolleyes: Sekwi kiedy mniej wiecej to zrobia :f_rolleyes:o pierwszy raz tak mam
nie ma reguły od 20 minut do 3 godzin hehe , ostatnio wprowadzili zatrzymywanie turniejów nawet jak coś się psuje
Napiszcie jak bedzie dzialal bo niechce mi sie caly cczas wlaczac od nowa. Teraz lobby wchodzi szybko ale jjak naciskam zalogoj to nic sie nie dzieje
Ja pierdole nawet nie zatrzymali turnieji, ciekawe jak inni gracze zdobywaja zetony skoro nam nie dziala?
Beda zwroty czy nie? bo jak mnie wyblinduje z 200bb deep i mtt za ponad 100$ za free to sie wkurwie
z 4$r mnie wyblindowalo, z thundera z 8k zdarzylem wejsc jak mialem 3k spr all in z 77 na bb i zawiesiło sie, teraz widze ze odpadłem, pozatym dalej nie działa. Co za żenada a znajac zycie nie dostane ani $ z powrotem;/
Ps na jakiego meila moge im wyslac ze chce zwrot bo stronka tez mi wywala co chwile?