no to widze ze Orange ( TPSA ) jest problemem
mozecie sprobowac np wpisac sobie recznie DNSy w routerze jezeli macie taka mozliwosc np na googlowe. ale nie bede sie teraz rozpisywal jak i co bo nie mam czasu
Tez mam orange. Dlaczego p* dziala i wszyskie inne strony a 888 ktory pobiera pewnie mala ilosc danych nie, bo nie rozumiem tego ? Co polecacie jako alternatywe? Net mobilny z play? Może ktos podac kilka info typu czy nie traciz asiegu ile kosztuje itp ?
to raczje kwestia polaczen miedzy konkretnymi operatorami / widocznie TPSA ma problem z operatorem na ktorym stoja serwery 888
co to mobilnego musisz przetestowac jaki u Ciebie ma najlepszy zasieg. najlepiej smartfonem i np aplikacja speertest.net + rozni operatorzy
moze vpn ? ja se kupilem za 10$ na 12 miechow z cyberghost i smiga swietnie(na czeskim serwerze). Poki co nie mam problemów a w szczeglnosci ze teraz nie jestem w polsce i bede siedzial troche czasu to nie mam o co sie martwic ze ktos sie doczepi do mojego ruchu w sieci. Mozna za darmo korzystac 1 GB a to co ja kupilem to jakas specjalna oferta dla paru panstw w tym czechy(znalazlem w google) . Dziwne jedynie to bylo ze 888 przy odpalaniu ciagle chcial cos sciagac nowa wersje od siebie i tak jakby sie instalowal od nowa ale ogolnie wyglada dobrze wszystko.
też miałem identyczny problem z neostradą, ale już po wszystkim
a tu macie przykładowe DNSy
https://www.opendns.com/home-internet-security/opendns-ip-addresses/
Być może to późna pora, a być może faktycznie to działa. W ogóle to troche śmieszne jest teraz dla mnie to że się okazało, że to w sumie nie jest ich wina bo ostatnio wkurwiony napisałem im że mają mi oddać pieniądze za wszystkie turnieje jakie tego dnia grałem bo nie mogłem robić tego komfortowo... Przeprosili i bez żadnego ale zwrócili mi $ za zagrane tego dnia turnieje
Cyrk na kółkach, kombinuje z tymi dns, ale to nic nie daje przynajmniej u mnie... Zastanawia mnie czy w koncu sekwi, qprys rzeczywiscie rozwiazaliscie problem? Nie moge nic z tym zrobic...
ja gram po kilka/kilkanaście godzin dziennie na 888 w cash i mtt od wielu tygodni i śmiga pięknie.
Nie mam żadnych problemów z softem.