Witam,
Jestem GoDeepppp, nick niech na razie wystarczy, robię różne rzeczy, to tu to tam. Pokerstrategy znam już od dłuższego czasu, Nie raz czytałem nie raz widziałem, nie raz emocjonowałem się gdy ktoś miał jakiegoś deepa. Sam jak widać dotychczas się nie wypowiadałem.
Jako że nie przepadam za topicami w stylu "przywitaj się", to witam się tu, na swoim blogu-notatniku. Hello World!
W pokera gram już dosyć długo. Czasem bardziej, czasem mniej się do niego przykładałem. Bywały momenty gdy miałem wielkie ambicje, bywały momenty gdy po prostu sobie pykałem bez konkretnie określonego celu. Póki co bez sukcesów wartych uwagi. Ostatnio odpalając starsy ujrzałem taki widok:

Na pewno niektórzy z Was to znają. Postanowiłem nigdy więcej tego nie doświadczyć, a przynajmniej nie tak często jak dotychczas. Obiecuję sobie tylko jedno: W miarę możliwości finansowych i czasowych wezmę się porządnie za ogólnie pojęty pokerowy rozwój". Na pewno to mi dużo da, szczególnie w sferze mindsetowej - pozytywne nastawienie i lepsza świadomość siebie ułatwi mi dalszą egzystencję.
Blog będzie prowadzony w luźnej formie, nieregularnie i bez żadnych obietnic. Jego celem jest przede wszystkim "otwarcie się na świat", aby być może uzyskać jakąś poradę, cenną uwagę, lub zwyczajnie przeczytać czyjeś zdanie na temat który aktualnie poruszę. Nie ukrywam że chciałbym też coś w przyszłości wnieść od siebie, czy być może pochwalić się jakimś wartym uwagi wynikiem.
.